مزه ی این جور بازی ها به همون شب بازی کردنه :d
هیچ وقت درک نکردم چرا مردم بازی ترسناک میکنن یا فیلم ترسناک میبینن؟ مگه روانیه آدم خودشو بترسونه؟ واقعا چه لذتی داره؟
البته بازی ترسناک منظورم همون رزیدنت های کلاسیک و فیتال فریم ایناس(سایلنت هیل بحثش جداس) که خوشبختانه فقط از دور دیدم بازی نکردمالبته یه موضوع هم هست که ممکنه این بازیا الان دیگه اونقدر برامون ترسناک نباشن
من تو این نسل یه DS1,2رو رروی نرمال بازی کردم واقعا اعصاب میخواست یعنی وقتی تمومش کردم به خودم میگفتم چرا الکی اعصاب رو داغون کردم تنها چیزی که باعث شد تمومشون کنم حس فضولی بود که ببینم آخرش چی میشه وگرنه از ترسوندن خودم لذت نبردم
البته احد جان اون موقع Sequel همچین چیز بدی نبوده و همه از یه ادامه استقبال میکردن ولی الان دیگه تا حد اشباع پیش رفته و گیمرا بیشتر ترجیح میدن IP جدید ببینن:biggrin1:در واقع همون کاری که خودش با Resident Evil کرد![]()
یادم رفت نقل قول کنمالبته احد جان اون موقع Sequel همچین چیز بدی نبوده و همه از یه ادامه استقبال میکردن ولی الان دیگه تا حد اشباع پیش رفته و گیمرا بیشتر ترجیح میدن IP جدید ببینن:biggrin1:
منظورم این تیکش بودهمچنین توسعه دهندگان اکشن بیشتری به بازیهای ترسناک خود اضافه کرده اند"حرکتی که به نوبه خود می تواند عامل ترساندن را کاهش دهد