Mikami می گوید: Sequelsها یک "مشکل بزرگ" برای ژانر وحشت هستند

به شخصه رزیدنت اویل های کلاسیک رو نه به خاطر ترس که بیشتر به خاطر حس مرموز و معماگونه شون بازی میکردم:x
کلا استاد نشون داده تو هر سبکی اراده کنه بازی خوب میسازه، ای کاش یه داینوکرایسیس میساخت=(( این بازی هم ریسک زیادی پشتشه؛ گیمر امروز خیلی طالب بازی ترسناک نیست ضمن اینکه منتقدا هم کلا تغییر رویه دادن و بیشتر به سلیقه ی گیمر امروزی نمره میدن! امیدوارم میکامی بدونه داره چکار میکنه!

به جای تلاش برای معرفی ایده های نو"میخواهم به ریشه های survival horror's بازگشت کنم

این حرفش خیلی خوب بود و امیدوارم واقعا یک بازی ترسناک و معمایی و به دور از اکشن باشه.

200 درصد باهاش موافقم:d، کاملا درست گفته، الان یه نگاهی به سری Dead space و RE بندازیم متوجه صحت حرفاش میشیم، تازه تمام این ادامه ها با فاصله های کم ساخته و منتشر شدن، باز اگه یه چند سال به ip استراحت داده بشه شاید دوباره کاربرا خواهان اتمسفر خاص اون بازی بشن ولی انتشار با فاصله ی کم همین بلایی که میکامی گفت سر بازی های ژانر وحشت میاره. تازه اگه به من باشه که میگم هر بازی ای ( به جز بازی های ورزشی) اگه سیکوئل های زیادی با فاصله های کم ازش منتشر بشه به اون ip ضربه میزنه حالا ژانر وحشت که دیگه به صورت خاص شامل این قضیه میشه. به شدت منتظر تجربه ی شاهکار استاد هستم.

هیچ وقت درک نکردم چرا مردم بازی ترسناک میکنن یا فیلم ترسناک میبینن؟ مگه روانیه آدم خودشو بترسونه؟ واقعا چه لذتی داره؟
البته بازی ترسناک منظورم همون رزیدنت های کلاسیک و فیتال فریم ایناس(سایلنت هیل بحثش جداس) که خوشبختانه فقط از دور دیدم بازی نکردم :D البته یه موضوع هم هست که ممکنه این بازیا الان دیگه اونقدر برامون ترسناک نباشن
من تو این نسل یه DS1,2رو رروی نرمال بازی کردم واقعا اعصاب میخواست یعنی وقتی تمومش کردم به خودم میگفتم چرا الکی اعصاب رو داغون کردم تنها چیزی که باعث شد تمومشون کنم حس فضولی بود که ببینم آخرش چی میشه وگرنه از ترسوندن خودم لذت نبردم

هیچ وقت درک نکردم چرا مردم بازی ترسناک میکنن یا فیلم ترسناک میبینن؟ مگه روانیه آدم خودشو بترسونه؟ واقعا چه لذتی داره؟
البته بازی ترسناک منظورم همون رزیدنت های کلاسیک و فیتال فریم ایناس(سایلنت هیل بحثش جداس) که خوشبختانه فقط از دور دیدم بازی نکردم :D البته یه موضوع هم هست که ممکنه این بازیا الان دیگه اونقدر برامون ترسناک نباشن
من تو این نسل یه DS1,2رو رروی نرمال بازی کردم واقعا اعصاب میخواست یعنی وقتی تمومش کردم به خودم میگفتم چرا الکی اعصاب رو داغون کردم تنها چیزی که باعث شد تمومشون کنم حس فضولی بود که ببینم آخرش چی میشه وگرنه از ترسوندن خودم لذت نبردم

dude you are weird :d

در واقع همون کاری که خودش با Resident Evil کرد :|
البته احد جان اون موقع Sequel همچین چیز بدی نبوده و همه از یه ادامه استقبال میکردن ولی الان دیگه تا حد اشباع پیش رفته و گیمرا بیشتر ترجیح میدن IP جدید ببینن:biggrin1:

البته احد جان اون موقع Sequel همچین چیز بدی نبوده و همه از یه ادامه استقبال میکردن ولی الان دیگه تا حد اشباع پیش رفته و گیمرا بیشتر ترجیح میدن IP جدید ببینن:biggrin1:
یادم رفت نقل قول کنم :دی
همچنین توسعه دهندگان اکشن بیشتری به بازیهای ترسناک خود اضافه کرده اند"حرکتی که به نوبه خود می تواند عامل ترساندن را کاهش دهد
منظورم این تیکش بود :دی

آخرین ویرایش:
امیدوارم ترسش مثل سری Dead Space نباشه... Dead Space شماره یکش ترسناک بود واقعا بعضی جاها ادم رو میخکوب می کرد ولی ترسش جذاب نبود...به شخصه ترس از انسان های که شبیه زامبی شدن و با حرکات اروم به سمت ادم میان بسیار ترسناکتر و جذاب تر میدونم تا موجودات فضایی و یا موجودات ناشناخته...یاده فیلم ZOMBIE FLESH EATERS محصول 1979 می افتم که مطمئنم 99% و شاید 100 اتون ندیدید...ترس باید اون شکلی باشه که هنوزم که هنوزه ادم اون فیلم رو میبینه ترس تو پستش رخنه میکنه با اون موزیک وحشتناکش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or