Midway : بازی Halo 3 به فروش بازی BlackSite : Area 51 کمک خواهد کرد !!!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
در اخرین مصاحبه ایی که شرکت Midway انجام داده نماینده این شرکت ادعای جالبی کرده و گفته که بازی جدید FPS انها یعنی BlackSite از مواجه شدن با بازی Halo 3 حقیقتا سود خواهد برد !!!
Aidan Minter مدیر تجاری کمپانی های اروپا میگوید :
" بازی BlackSite مطلقا از محبوبیت عامه ی بازی Halo 3 نفع خواهد برد و یک فرصت نسبتا خوب برای شماره ی یک این بازی به حساب میاید "

سایت Gamesradar در رابطه با این موضوع میگوید :
" ما قصد نداریم که بگوییم این حرف اشتباه است اما به نظر میرسد که این ادعا یک ادعای دلیرانه است ! شما چی فکر میکنید ؟
با یک فعالیت تلویزیونی و پخش اگهی که 10 میلیون دلار به تنهایی خرج برداشت و تبلیغات دیگر برای بازی Halo 3 ما نمیتوایم تصور بکنیم که امسال بازی دیگری در سبک FPS از بازی Halo 3 پیشی بگیرد چه برسد به اینکه بگوییم ممکن است BlackSite از Halo 3 بیشتر فروش کند !!!
ایا بازیهای Haze , UT3 (also from Midway) , Call of Duty 4 , Orange Box , Enemy Territory: Quake Wars , Turok که تا چند ماه دیگر عرضه میشوند میتوانند ادعای بازی BlackSite را داشته باشند ؟!!! "

blacksite_082207_06--screenshot_large.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
من نفهمیدم چی شد میشه توضیح بدی؟

شرکت Midway ادعا کرده که بازی جدید FPS انها یعنی BlackSite که قرار هست به زودی عرضه شود از فروش بازی Halo 3 هیچ هراسی ندارد . این شرکت بازیسازی گفته که بازی Halo 3 به فروش بازی انها نیز کمک خواهد کرد . ( یک ادعای عجیب کرده , همین )

مثل اين ميمونه که Sony بياد بگه فروش بالای Wii به فروش PS3 کمک ميکنه!!
خوب اين 2 تا چه ربطی به هم داره ؟! بهش ميگن ادعای جالب ! اما بر چه اساسی ؟!!!!

شرکت Midway ادعا کرده که بازی جدید FPS انها یعنی BlackSite که قرار هست به زودی عرضه شود از فروش بازی Halo 3 هیچ هراسی ندارد . این شرکت بازیسازی گفته که بازی Halo 3 به فروش بازی انها نیز کمک خواهد کرد . ( یک ادعای عجیب کرده , همین )

ممنون از شما دوست عزیز :love:

غلط کرده عمرا بتونه Black Site فروش کنه من که اصلا از این بازی خوشم نیومده
تنها بازی اول شخصی که بتونه رقیب برای H3 محسوب بشه COD4 هست که به نظر من فوق العاده هست اما بازم فقط هالو 3

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or