microsoft point EN

• Thread starter Thread starter perna
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

perna

کاربر سایت
سلام دوستان ، من دیشب 2100 پوینت خریداری کردم از یه سایتی ولی فرق US و EN رو نمی دونستم حالا بر حسب اتفاق به من EN دادن و توی سایتشون زدن پس نمی گیرن! ولی من اکانتم US هستش ، راهی هست که بتونم EN رو به US تغییر بدم؟ یا مثلا اکانت جدید برای EU ساخت؟چون نیاز دارم می خوام DLC بگیرم

کسی می تونه راهی بگه که بشه؟

سلام دوستان ، من دیشب 2100 پوینت خریداری کردم از یه سایتی ولی فرق US و EN رو نمی دونستم حالا بر حسب اتفاق به من EN دادن و توی سایتشون زدن پس نمی گیرن! ولی من اکانتم US هستش ، راهی هست که بتونم EN رو به US تغییر بدم؟ یا مثلا اکانت جدید برای EU ساخت؟چون نیاز دارم می خوام DLC بگیرم

کسی می تونه راهی بگه که بشه؟
تنها راهش اینکه بفروشی به یه نفر یا یه گیمرتگ دیگه بسازی که اکانتش امریکا باشه ...

تنها راهش اینکه بفروشی به یه نفر یا یه گیمرتگ دیگه بسازی که اکانتش امریکا باشه ...

اکانت گیمرتگ من آمریکا هستش در حال حاضر ، می تونم یه گیمرتگ برای EU بسازم؟؟ امکانش هست؟

من الان اگه location خودم رو موقع LIve ساختنه بزنم united kingdom حله؟؟ یا جزء اروپا نیست؟

آخرین ویرایش:
اکانت گیمرتگ من آمریکا هستش در حال حاضر ، می تونم یه گیمرتگ برای EU بسازم؟؟ امکانش هست؟

من الان اگه location خودم رو موقع LIve ساختنه بزنم united kingdom حله؟؟ یا جزء اروپا نیست؟
میشه یکی دیگه ساخت ولی باید یه گلد هم بخری.در هر صورت بهتره بفروشی.من اکانتم برای اروپا(UK) هست و اگر قیمتت خوب باشه خریدارم.اگر location خودتو بزنی UK یا هر کشور اروپایی حله و میتونی استفاده کنی.

کاش زودتر می گفتی !!!! ای بابا
یه اکانت UK ساختم الان redeem code هم زدم و 2100 تا به اکانتم اضافه شد ولی هر کاری می کنم نمی تونم بخرم ، وقتی Purchase می زنم به من error میده ، کد اررورش هم اینه 80153410 !!!

چی کار کنم؟؟ نمی شه کاریش کرد؟ به V-p-n il هم وصل نیستم

من این رو 54 تومن خریده بودم ولی اگه نمی زدم با 1600 point us عوض می کردم

کاش زودتر می گفتی !!!! ای بابا
یه اکانت UK ساختم الان redeem code هم زدم و 2100 تا به اکانتم اضافه شد ولی هر کاری می کنم نمی تونم بخرم ، وقتی Purchase می زنم به من error میده ، کد اررورش هم اینه 80153410 !!!

چی کار کنم؟؟ نمی شه کاریش کرد؟ به V-p-n il هم وصل نیستم

من این رو 54 تومن خریده بودم ولی اگه نمی زدم با 1600 point us عوض می کردم
باید به چیز پی ان وصل شی تا بخری دیگه چیز پی ان همون کشور

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or