MICROSOFT : وعده تنوع و خلاقیت را از طریق بازی های INDIE داد

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
20130530_xbox_one.jpg

فیل اسپنسر گفته است که او انتظار دارد که صحنه ی بازی های Indie در XBOX ONE و XBOX LIVE ، شکوفا تر شوند.

من بازی های INDIE را دوست دارم من از این نوع بازی ها بسیار لذت می برم من عاشق تنوع شخصیت ها، داستان ها و سبک های بازی های "Microsoft Studios و Polygon. هستم.
"ما می خواهیم برای محتوای بیشتر بازی ها ، تنوع کسب و کار در اندازه و محتوای این بازی ها با نگاه به عناوین 360 مانند Limbo, Castle Crashers و Trials بازی های خوبی در صنعت INDIE خلق کنیم
من فکر مبکنم حرکت روبه جلو و خلاقیت از مهمترین اهداف ماست

فیل اسپنسر گفت که فرایندی جدید برای انتشار بازی برای XBOX ONE در نظر گرفته اند و آنها به طور فعالانه در تلاش برای خواستگاری توسعه دهندگان بازی و ناشران بازی ژاپنی برای کنسول خود هستند .
منبع

خبر این انحصاری جدید سونی panopticonچرا روی هیچ سایت بازی نیست؟
اان چه ربطی به این پست داشت واقعا؟ولی به خاطر سوالت جواب میدم
Panopticon و Freedom Wars یک اسم هستند با یک معنا استدیو اول قرار بوده اسم بازی رو بزارهPanopticon نظرش عوض شده گذاشته Freedom Wars.

این بازی در سبک اکشن چند نفرست و در سال 2014 برای PS Vita توسط Japanstudio فقط در ژاپن منتشر خواهد شد.
زمان این بازی در آینده خواهد بود در آینده ای نزدیک که جنگ های پیش آمده تلفات وحشتناکی را به جا گذاشته اند در همه جا مردم توسط دوربین های مدار بسته تحت نظر اند و ***** سعی دارد که رشد جمعیت صفر را کنترل کنند.بازی در حال ساخت است و به احتمال فراوان برای PS4 نیز منتشر خواهد شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or