Microsoft:ما به X360 متعهدیم

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
image_26465_thumb_wide620.jpg

حتما در اخبار جدید خوانده اید که مایکروسافت تعدادی از انحصاری های خود را برای نسل قبل خود یعنی کنسول Xbox 360 نیز معرفی کرده است و از این رو سایت Metro این کار را تنها ضربه به نسل بعد کنسول ها خوانده است اما Phil spencer دیپلمات معروف تویتر و مدیر مایکروسافت و در جواب این مسئله گفت:
"ما چند میلیون طرفدار داریم که هنوز با 360 کار میکنند.اگر شما کنسول خود را یک سال و نیم پیش خریده باشید چه؟ما نسبت به این مسئله متعهدیم.ما قرار است تا قبل از اتمام نسل قبل میلیون ها کنسول X360 به فروش برسانیم پس کسی که مبلغی بیش از 100 پوند را,جهت خرید کنسول, به ما میدهد ما موظف به پشتیبانی از آن هستیم.این یک سرمایه گزاری بر روی نسل بعد از کنسول هاست.ما میخواهیم مطمئن باشیم که کنسول X360 از یک line-up قوی از انحصاری ها و استدیو های Third-party بهره مند خواهد بود و این مهم است چون هر کسی X1 را در زمان عرضه نخریده است.اما ما یک شروع قوی را در E3 از هر دو استدیو های First و Third پارتی دیدیم پس نگران چیزی نباشید."
اما شاید این کار خیلی جالب نباشد چون ممکن از ما عنوان های بیشتری همچون Watch_Dogs را خواهیم دید که به خاطر دامنه عظیم پلتفرم هایشان کیفیتش را از دست میدهند.اما بالاخره نسل قبل هنوز یک سهم چند میلیونی از دنیای گیم است و مطمئنن این به فروش عنوان شما کمک خواهد کرد.

منبع

والا تو نمايشگاه امسال كه من چيز خاصي حداقل از طرف خود مايكروسافت نديدم، نميدونم Metro از چي انتقاد و Phil spencer از چه چيزي دفاع كرده! :-/ شايدم من دارم اشتباه ميكنم و عناويني بوده كه به چشم من نيومده!

والا تو نمايشگاه امسال كه من چيز خاصي حداقل از طرف خود مايكروسافت نديدم، نميدونم Metro از چي انتقاد و Phil spencer از چه چيزي دفاع كرده! :-/ شايدم من دارم اشتباه ميكنم و عناويني بوده كه به چشم من نيومده!
دقیقاً منظورت رو متوجه نشدم! ولی در پاسخ میشه گفت:
واسه امسال:
Titanfall
فورتزا هوریزن
Ori
D4

عرضه شده و میشن ! اگه اعتقاد داری این بازی ها واسه یه کنسولی که به قول بعضیا مُرده بود کافی نیست! من دیگه حرفی ندارم! :d

Forza horizon2 ناسلامتی برای 360 هم تایید شده ها. شوک بزرگی بود انصافا:d

دقیقاً منظورت رو متوجه نشدم! ولی در پاسخ میشه گفت:
واسه امسال:
Titanfall
فورتزا هوریزن
Ori
D4

عرضه شده و میشن ! اگه اعتقاد داری این بازی ها واسه یه کنسولی که به قول بعضیا مُرده بود کافی نیست! من دیگه حرفی ندارم! :d
من ميگم Titanfall كه قبل تر عرضه و D4 هم كه از قبل معرفي شده بود. فقط ميمونه Ori و Forza كه اوليم بازي چندان فك براندازي نيست و اين وسط فقط Forza ميتونه آدمو راضي نگه داره. حالا عرضه ي اين دو عنوان ( اگه Forza رو فاكتور بگيريم ) دقيقا چه لطمه اي ميتونه به نسل جديد وارد كنه كه Metro ازش انتقاد كرده؟! :d
Forza horizon2 ناسلامتی برای 360 هم تایید شده ها. شوک بزرگی بود انصافا:d
به متن بالا رجوع كن عزيز دلم :d

من ميگم Titanfall كه قبل تر عرضه و D4 هم كه از قبل معرفي شده بود. فقط ميمونه Ori و Forza كه اوليم بازي چندان فك براندازي نيست و اين وسط فقط Forza ميتونه آدمو راضي نگه داره. حالا عرضه ي اين دو عنوان ( اگه Forza رو فاكتور بگيريم ) دقيقا چه لطمه اي ميتونه به نسل جديد وارد كنه كه Metro ازش انتقاد كرده؟! :d

عجب منطقی آخرش فقط فورزا موند/:)

به متن بالا رجوع كن عزيز دلم :d

Ori که هیچی اونا هم که هیچی
میشه چندتا عنوان فک برانداز از ps3 برای امسال معرفی کنی؟

عجب منطقی آخرش فقط فورزا موند/:)
Ori که هیچی اونا هم که هیچی
میشه چندتا عنوان فک برانداز از ps3 برای امسال معرفی کنی؟
شما چرا همش فكر ميكنيد كه من مي خوام عناوين 360 رو با 3 مقايسه كنم؟! من دارم ميگم كه تو اين يه مورد حق با مايكروسافته و داره كار درست رو انجام ميده. اما اينكه Metro چرا اومده چنين چيزي گفته و عرضه D4 و Ori رو براي كنسول 360 باعث ضعيف تر شدن كيفيت بازي ها دونسته برام عجيبه! تو پست اولمم منظورم همين بود كه تو E3 عنوان بزرگي ( به غير از Forza ) براي 360 تائيد نشده كه اين بين نسلي شدنش بخواد باعث افت كيفيتش بشه!
يه پست دادم و تو 2 تا پست بعدي فقط در مورد اولي روشن سازي كردم:|:d

به نظر من هم عناوین مهمی معرفی نشد
برای سلیقه یکی مثل من فقط هورایزن ۲ میتونه جذاب باشه
کلا تو این یکی دو سال آخر به جز هیلو ۴ و چند تای دیگه , به نظرم بازی آنچنان مطرحی باری 360 نیومد. مخصوصا انحصاری
تو این چند وقت اخیر که اصلا بازی کردن باهاش هم جذابیتی نداشته برای من

خدایش ساپورت ماکروسافت نسبت ب xbox orginal خیلی بهتر x360 رو ساپورت کرد
بدبخت xbox orginal جوون مرگ شد با اون قدرت و پتانسیلش
بشخصه انتظار سیاست قوی سونی رو از ماکروسافت ندارم

شما چرا همش فكر ميكنيد كه من مي خوام عناوين 360 رو با 3 مقايسه كنم؟! من دارم ميگم كه تو اين يه مورد حق با مايكروسافته و داره كار درست رو انجام ميده. اما اينكه Metro چرا اومده چنين چيزي گفته و عرضه D4 و Ori رو براي كنسول 360 باعث ضعيف تر شدن كيفيت بازي ها دونسته برام عجيبه! تو پست اولمم منظورم همين بود كه تو E3 عنوان بزرگي ( به غير از Forza ) براي 360 تائيد نشده كه اين بين نسلي شدنش بخواد باعث افت كيفيتش بشه!
يه پست دادم و تو 2 تا پست بعدي فقط در مورد اولي روشن سازي كردم:|:d
منظور مترو این بوده که عرضه بازی ها برای 360 باعث میشه مردم ترغیب نشن x1 بخرن

منظور مترو این بوده که عرضه بازی ها برای 360 باعث میشه مردم ترغیب نشن x1 بخرن
يه جورايي ميشه از حرف metro به 2 صورت برداشت كرد! يكي اين كه طبق گفته خود شما عرضه اين عناوين به فروش X1 ضربه ميزنه و يكيم اين كه اين بين نسلي شدن عناوين به كيفيت اونا ضربه ميزنه. در هر صورت از نظر من metro اشتباه ميكنه چون داره حمايت از كنسولا و بازيكناي نسل قبل رو صرفا به خاطر كنسولاي جديد زير سوال ميبره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or