Microsoft به NSA اجازه دسترسی اکانت Skype مردم داده است.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gojira

Remembering
کاربر سایت

new-microsoft-logo-600x170.jpg

گفته شده است که مایکروسافت اطلاعات تماس ها، رایانامه ها و محتوای SkyDrive که در طی سه سال توسط کاربران Skypeانجام شده را به NSA آمریکا تحویل داده است. گزارش جدید مبنی بر اطلاعات درز شده نشان می دهد که این کمپانی این اطلاعات را به عنوان یک قسمت از یک گروه جدید نظارت بر مردم که Prism شناخته می شوند به دولت آمریکا داده است.

گزارش The Guardian که از مدارک بسیار مخفی به دست آمده که نشان می دهد اطلاعات شخصی مردم بین Microsoft و شرکت های US intelligence (مثل CIA و NSA) و شرکت هایی در دره سیلیکون (محل چند کمپانی بزرگ مثل Google و ...) رد و بدل شده است.

این مدارک نشان می دهند که مایکروسافت در هک کردن به آنها کمک کرده و به آنها اجازه داده که وب چت های Outlook.com را نظارت کنند و اینکه این شرکت های نظارت کننده اجازه دسترسی به Outlook و Hotmail و پیام های رد وبدل شده مردم دارند.

در یکی ازین اسناد، روال عادی تبادل مدرک بین NSA, CIA, FBI و مقامات دیگر “Team Sport” نام گذاری شده است.
در ادامه گفته شده است که مایکروسافت با NSA و FBI کار کرده و به آنها اجازه داده که به SkyDrive دسترسی پیدا کنند.

این مدارک زمانی فاش شد که کمپانی های دره سیلیکون با اوباما توافق نداشتند و در حال تلاش اند تا این همکاری با NSA را تمام کنند، و تمام این نگرانی ها در مورد امنیت مردم از بین ببرند.

مایکروسافت در بیانه‌ای گفت:"

وقتی که ما برای محصولاتمان Update عرضه می کنیم، خود را از انجام وظیفه های قانونی مان تبرئه نمی کنیم.ما تاکید می کنیم که اطلاعات به NSA میدهیم، ولی فقط در جواب آنها و در خواست های آنها برای اکانت های مشخص، نه همگی ."

منبع
با تشککر از فریدون.

آخرین ویرایش:
ضمن تشکر از مترجم، ولی انصافا این خبر چه ارتباطی به "اخبار بازی ها" داره؟ :دی اگه کسی متوجه شد به من هم بگه :دی

ممنون امنیت اطلاعات شخصی هم متوجه شدیم یعنی چی .

خوب این خودش با هک کردن و اطلاعات شخصی ملت دست یک نفر دیگه افتادن چه فرقی داره ؟ خوب الان اطلاعات شخصی ملت مشخص نیست زیر دست کی هستش چه استفاده ای ازش میشه کی بر اطلاعات شخصی ملت نظارت داره از طرف دیگه اگه یک بابای به این نتیجه رسید اطلاعات ملت پخش کنه مثل این بابا ادوارد اسنودن بود فکر کنم ملت باید چیکار کنن ؟

آخرین ویرایش:
خیر مقدم عرض میکنم به حافظان حقوق بشر و ... :دی
شروع کنید ...

- - -ویرایش - - -

ضمن تشکر از مترجم، ولی انصافا این خبر چه ارتباطی به "اخبار بازی ها" داره؟ :دی اگه کسی متوجه شد به من هم بگه :دی
فقط کافی اسم مایکرو باشه :دی
فردا خبر میاد فلان مدیر ارشد مایکرو همسر خود را طلاق داد اینجا خبرش رو میزارن :دی

مگه کاربران Xbox Live به Skype دسترسی ندارن ؟
خب ربطی نداره، خیلی ها از Skype استفاده میکنند، فکر کنم PS Vita هم برنامه ـش رو داشته باشه :دی
ماکروسافت به نسل کنسول داره قبل از اونم با ویندوز و PC توی گیم بود و .... هر خبری درمورد ماکروسافت میتونه بخش خبری ربط داشته باشه همونطور که هر خبری از SCE ربط داره مثل فروش ساختمونهاشون و اخراج کارمنداشون و چیزهای دیگه.
مایکروسافت خیلی کارها انجام میده همش مربوط به بخش گیم میشه؟ مثلا فردا بخش Office کلا تعطیل شد تو بخش اخبار بازی ها خبرش میاد؟ به هر حال من نظرم رو گفتم، اگه مشکل داشته باشه که تاپیک قفل میشه نداشته باشه هم قفل نمیشه :دی

ماکروسافت سه نسل کنسول داره قبل از اونم با ویندوز و PC توی گیم بود و .... هر موضوعی درمورد ماکروسافت میتونه بخش خبری ربط داشته باشه همونطور که هر خبری از SCE ربط داره مثل فروش ساختمونهاشون و اخراج کارمنداشون یا پورسانت گرفتن کاز (:دی) و چیزهای دیگه.

هم اینی که فریدون گفت، هم اینکه حتما همه چیز که نباید مربوط به اخبار بازی ها باشه.:دی توی 20 خبر از بازیها 2-3 تا همینجوری باید باشه.:دی
و سوم: Somebody needed to feed the Trolls.:d

وقتی که ما برای محصولاتمان Update عرضه می کنیم، خود را از انجام وظیفه های قانونی مان تبرئه نمی کنیم.ما تاکید می کنیم که اطلاعات به NSA میدهیم، ولی فقط در جواب آنها و در خواست های آنها برای اکانت های مشخص، نه همگی ."

آیا اون کاربری که به Xlive وصل میشه و از امکانات این شبکه استفاده میکنه که یکیش اسکایپ هست و یا هر چیزی که کاربران به ماکروسافت روی میارن و ازش استفاده میکنن، شما بهشون علامت attention یا Warning رو می دید که متوجه باشن که شما در اینجا طبق تعهداتون به مراکز بالاتر اطلاعات به اون‌ها میدید؟ آیا کاربرای خودتون رو آگاه کرده بودید از این مسئله؟

این یه چیز طبیعیه تو آمریکا
الان آمریکا داره از کله دنیا جاسوسی میکنه دیگه اطلاعات کاربرا چیزی نیست
شما بهتره اعتراضتون رو برای کنگره آمریکا بفرستید

متوجه پستی که میدی هستی؟! MS رو ول کن، شما فکر کن همین الان بهت خبر بدن سایت Bazicenter تمام اطلاعات شما رو به انضمام پیام خصوصی و پست‌هایی که دادی رو فرستاده به وزارت اطلاعات... شما بازم میایی بگی این امر طبیعی هست؟ اینور دنیا نشتن و پارو انداختن رو پا و نظر دادن راحت هست شما برو تو فرم ها ببین اعتراض مردم رو...

آخرین ویرایش:
فریدون خیلی چب افتادی با مایکروسافت ! ای ... :d نت رو شخم میزنه یه خبر آنتی MS پیدا کنــه . فری دستت رو شده گلم :d

این موضوع شامل شرکت هایی مثل Google, Apple, Facebook که آمریکایی هستند هم میشه که طبق قوانین US مایکروسافت و شرکت های از این دست مجبور هستند در صورت درخواست دادگاه اطلاعات افراد خاص مورد نظر رو در اختیار این سازمان قرار بدند. اینجوری نیست که همیشه همه اطلاعات رو در اختیارشون بزارن.
http://www.theverge.com/2013/6/6/44...-apple-google-facebook-microsoft-others-prism

آخرین ویرایش:
آیا اون کاربری که به Xlive وصل میشه و از امکانات این شبکه استفاده میکنه که یکیش اسکایپ هست و یا هر چیزی که کاربران به ماکروسافت روی میارن و ازش استفاده میکنن، شما بهشون علامت attention یا Warning رو می دید که متوجه باشن که شما در اینجا طبق تعهداتون به مراکز بالاتر اطلاعات به اون‌ها میدید؟ آیا کاربرای خودتون رو آگاه کرده بودید از این مسئله؟
این یه چیز طبیعیه تو آمریکا
الان آمریکا داره از کله دنیا جاسوسی میکنه دیگه اطلاعات کاربرا چیزی نیست
شما بهتره اعتراضتون رو برای کنگره آمریکا بفرستید

مرسی برای خبر ، این نشون داد که چقدر میشه به شرکتا اعتماد داشت البته دیگه اینجور خبرا خیلی وقته که عادی شده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or