فیل اسپنسر رئیس ایکسباکس در گفتگو با یک خبرنگار در خصوص اهمیت PC Gaming در ویندوز 10 برای شرکت مایکروسافت
اگر در شرکت مایکروسافت فضا و مقدمات برای توسعه بازیهای ویدیویی روی ویندوز ۱۰ و ایکسباکس وان به یک اندازه باشد چه خواهد شد؟
فیل اسپنسر: ویندوز ۱۰ اهمیت بسیاری برای مایکروسافت دارد و به موازات آن رشد بازیهای ویدیویی در ویندوز ۱۰ میتواند در موفقیت این سیستمعامل تاثیر بسزایی داشته باشد. من حوزه ایکسباکس و تجارت آن را دوست دارم، اما با توجه به ابعاد شرکت مایکروسافت من فکر نمیکنم کسی حتی به این موضوع فکر کند که کنسول نسبت به ویندوز در ارجحیت است.
فیل اسپنسر: یک گیمر دوست دارد او باشد که تصمیم میگیرد کجا و چگونه بازی کند. وقتی در محل کار خود است روی کامپیوتر شخصی خود به انجام بازی بپردازد و وقتی در خانه است روبهروی تلویزیونی بزرگ به بازی با کنسول مشغول شود.
من دوست ندارم از انجام بازیهای مختلف محروم باشم بازیهایی که اگر به جایی رفتم در دسترس من نباشند. بنابراین این ایده که بازی باید روی یک سختافزار به زندگی خود ادامه دهد و این برای اکوسیستم بازیهای ویدویی خوب است را قبول ندارم.
به همین دلیل ویندوز ۱۰ را به عنوان یک فرصت خوب و مناسب برای ساخت بازی روی رایانههای شخصی و کنسول میبینم.
فیل اسپنسر:من احساس نمیکنم که انگیزههای مالی باعث این شود که کامپیوترهای شخصی را در حاشیه نگه دارم. در مایکروسافت این موضوع درست نیست و اگر من را در طرف ایکسباکسی ها قرار دهید من از مخاطبان بازیهای ایکسباکس میخواهم به این موضوع افتخار کنند که هم ویندوز و هم ایکسباکس هر دو از محصولات شرکت مایکروسافت هستند پس من فکر میکنم میتوانیم روی هر دو جناح کار کنیم . این یک فرصت بزرگ است تا تعداد افرادی که به هم متصل هستند و محتواهایی که روی هر دو پلتفرم وجود دارند را افزایش داد
وی در مورد فرصتهایی که در بازیهایی مانند Forza و Fable پیدا کرده است افزود:
فیل اسپنسر: من میخواهم این بازیها را بهبود ببخشم و این حقیقت را ثابت کنم که اگر من یک مشتری پلتفرم ایکسباکس هستم یعنی میتوانم بین محتواها و لیست دوستانم به صورت یکپارچه حرکت کنم
ایا واقعا شرکت ماکروسافت تصمیم به حمایت همه جانبه از ویندوز 10 گرفته است؟
ایا برای ورود بازی های بیشتر به PC شرکتهای INTEL . AMD . NVIDIA ماکروسافت حمایت کرده اند؟
باید منتظر ماند
منبع:
Microsoft: PC gaming is very important to Windows 10 and the company***39;s success | Polygon
آخرین ویرایش: