Michael Pachter:مدرن وارفار 3. 1.1 بیلیون در 6 هفته خواهد فروخت

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
کاربر سایت
Michael Pachter در اخرین انالیز خود Call of Duty: Modern Warfare 3 را پر فروش ترین بازی سال خطاب کرد
20111104mw3.jpg

"این بازی پر فروش ترین بازی سال خواهد شد . این ها رو او در مصاحبه با IndustryGamers. گفت
او گفت:اگر MW3 متای قوی رو (بالاتر از 85 ) بدست بیاره این بازی حتما با فروش black ops برابری خواهد کرد
او در انالیز خود گفت که شرط می بندم این بازی 10 درصد بیشتر در همین چارچوب زمانی فروش خواهد داشت پس این بازی 1.1 بیلیون دلار فروش خواهد داشت او ادامه داد که 3 تا 4 میلیون نفر Call of Duty Elite را بازی خواهند کرد

mw3 در هفته اینده برای pc .xbox 360 و ps3 عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
بازی فروشش حتما بالا میشه. به خاطر پیشینه بازی نه خود بازی.
نسخه 360 هم واسه بچه های ایران دیروز عرضه شد، من آوردم تموم کردم. :دی

ممنون!
منم هم دقیقا اومدم یک همچین حرفی بزنم! حکایت آلان اکتیوژن حکایت 5 سال پیش نینتندو رو داره که هر چی میداد بیرون ملت با جون و دل می خریدن!!
بفروشه آقا ما که بخیل نیستیم

موفقیت امروز اکتیویژن ، ماحصل کالاو دیوتی 2 هست ... عجب شاهکاری بود ؛ نوش جونشون این فروش رویایی :دی
اتفاقا تمام از CoD4 هست موفقیت سری CoD . قبلش اصلا فروشش هیولا نبود به این شکل هر چند بازی تاپی بود . معادله ها رو بهم زد تو FPS .

اتفاقا تمام از CoD4 هست موفقیت سری CoD . قبلش اصلا فروشش هیولا نبود به این شکل هر چند بازی تاپی بود . معادله ها رو بهم زد تو FPS .
Exactly
Cod 4 به خاطر پرش بازی از WW2 به حالت مدرن موفقیت آمیز بود، بعد از اون سری های بعد حتی WaW به خاطر MW1 موفقیت آمیز بودن. وگرنه MW2 و الان هم MW3 تکرار المان های موفقیت آمیز MW1 هست.

استارت کار از همون CoD2 زده شد :دی درسته فروشش اصلا به اندازه نسخه های اخیر نبود ولی اینو نگاه کن :دی
Call of Duty 2 was the most popular launch title on the Xbox 360, with 250,000 units sold in its first week of availability. 77% of people who purchased an Xbox 360 also purchased the game, which contributed to its high sales
در ضمن CoD2 اولین عنوانی بود که تو آمریکا بالای 1 میلیون نسخه فروخت (روی 360)

کالاو دیوتی 2 سال 2005 و روی X360 بالای 3 میلیون نسخه فروخت ؛ خب ... حالا تو تصور کن توی اون سال چند تا ایکس باکس اصلا فروخته شده بود ؟
مث بمب ترکوند اونسال فروش کالاودیوتی 2 . رکورد آنلاین ایکس باکس لایو و ... همه تا یه مدت دست همین بازی بود ؛ تازه این فقط روی 360 بود ؛ روی پلتفرمهای دیگه هم فروش خیلی خوبی داشت کالاو دیوتی 2.

استارت کار از همون CoD2 زده شد :دی درسته فروشش اصلا به اندازه نسخه های اخیر نبود ولی اینو نگاه کن :دی
میدونم اینو ، اما اون سالی که CoD4 عرضه شد کلن چند میلیون 360 فروخته شده بود ؟ :دی بعدشم از لانچ تایتل ها بوده با امتیاز فوق العاده بالا ، ولی اگه تو همون جنگ جهانی می موند انقد نمی فروخت ، اصل فروشش شوتر نظامی مدرن بودنشه ، برای همین هم هست که WaW کمتر از CoD4 می فروشه .
من نمی گم مدیون فروش ِ CoD2 نیست ولی استارت فروش نجومی رو از CoD4 زد .

• Like
Reactions: VahiD_ST
بماند این چیزا ! ملت کیفیت رو ول کردن چسبیدن یه کمیت ! من شخصا موندم ملت هنوز به چه روزیی میخوان از این بازی استقبال کنن ؟

جواب : تا جایی که من تو لایو بازی کردم که بیشترین فروش COD تو اکس باکس هست همش بچه های 8 تا 14 15 ساله بود و دیگه بزرگتر ندیدم ! معلمه که درصد کثیری از گیمر های اروپا و آمریکا رو بچه ها تشکیل میدن و مثل اینکه دیگه بیشترشون کاری به رده بندی سنی ندارن ! من میرم BF3 بازی میکنم هر چی باشه بچه توش نیست یا اگه باشه 2 روزه ول میکنه یا کلا بچش Hard Core هست :d:d:d !
تازه من یه پیکسل گرافیکی BF3 رو به 1000 تا MW3 عوض نمیکنم !

ولی 1.1 بیلیون شوخی نیستا خیلیه ! البته اگه پکتر دشب زیادی نخورده باشه =))

میدونم اینو ، اما اون سالی که CoD4 عرضه شد کلن چند میلیون 360 فروخته شده بود ؟ :دی بعدشم از لانچ تایتل ها بوده با امتیاز فوق العاده بالا ، ولی اگه تو همون جنگ جهانی می موند انقد نمی فروخت ، اصل فروشش شوتر نظامی مدرن بودنشه ، برای همین هم هست که WaW کمتر از CoD4 می فروشه .
من نمی گم مدیون فروش ِ CoD2 نیست ولی استارت فروش نجومی رو از CoD4 زد .
CoD4 وقتی عرضه شد حدود 17 یا 18 میلیون 360 فروخته/شیپ شده بود :دی درسته که فروش بالا به خاطر CoD4 بود ولی همون فروش CoD4 مدیون موفقیت CoD2 بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or