Michael Fassbender بازيگر نقش اول فيلم AC خواهد بود

Dark War

کاربر سایت
درود

9cc52f27cc3cff4ab548289ef86768b1_XL.jpg

گزارش شده است كه Michael Fassbender براي فيلمي كه از عنوان برتر Ubisoft يعني AC ساخته مي شود انتخاب شده است

Jean-Julien Baronnet مي گويد:" Michael Fassbender اولين انتخاب ما براي اين نقش بوده است وي بازيگري هوشمند، با استعداد و بسيار متعهد است."

AC 3پنجمين عنوان از اين سري محبوب است كه در پايان ماه October براي كنسول ها و در ماه November براي PC عرضه مي شود.

از ديگر نقش هاي وي ميتوان به بازي در فيلم X-Men: First Class اشاره كرد.

(با تشكر از دوست عزيزم RattleSnake ) [h=1][/h]

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه فقط متاسفانه این فیلم های که از روی بازی ساخته میشن جلوه های ویژه اون به 0/1 کاهش پیدا میکنه.. یعنی انتظار نداشته باشین هنر پیشه بیشتر از ارتفاع 90 سانتی بپره یا بلند تر از دیوار 2 متری بکشه بالا..

خیلی خوبه فقط متاسفانه این فیلم های که از روی بازی ساخته میشن جلوه های ویژه اون به 0/1 کاهش پیدا میکنه.. یعنی انتظار نداشته باشین هنر پیشه بیشتر از ارتفاع 90 سانتی بپره یا بلند تر از دیوار 2 متری بکشه بالا..

عمو ممد حرفت درسته ولی تو اکثر فیلما بدلکارها کارهای بدل رو انجام میدن مثلا تو ورزشهای پارکور و صخره نوردی کسایی هستن که میتونن ای کار هارو انجام بدن مثل فیلم جیمز باند کازینو رویال اول فیل اون سیاه پوسته رو دیدی چطور میپرید و در و دیوار بالا میرفت..؟؟؟!!!البته بزرگ نمایی هم وجود داره من منکرش نیستم بالاخره اسمش روشه دیگه فیلم. ولی باز قشنگ میشه.

عمو ممد حرفت درسته ولی تو اکثر فیلما بدلکارها کارهای بدل رو انجام میدن مثلا تو ورزشهای پارکور و صخره نوردی کسایی هستن که میتونن ای کار هارو انجام بدن مثل فیلم جیمز باند کازینو رویال اول فیل اون سیاه پوسته رو دیدی چطور میپرید و در و دیوار بالا میرفت..؟؟؟!!!البته بزرگ نمایی هم وجود داره من منکرش نیستم بالاخره اسمش روشه دیگه فیلم. ولی باز قشنگ میشه.

آره میدونم که بدل کارها هر کاری رو میتونن انجام بدن من منظورم این هست که فیلم های که از روی بازی ساخته می شن زیاد خرجشون نمیکنن و سعی میکنن یک جوری سر و ته فیلم رو با سکانس های خسته کنند سر هم بیارن مثلا همین فیلم Assassin اگر ساخته بشه فوقش یک چیزی تو مایه های سریال The Borgias در بیاد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or