T Techman کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 5, 2011 #1 :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-oباورتون میشه:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o دوستان 3 بازی ps3 زیر رو تنها با یک بازی MGS4 Limited edition تعویض میکنم Uncharted 2 uc heavy rain uc orange box pal در صورت عدم تمایل به تعویض نقدی هم ازتون برمیدارم
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-oباورتون میشه:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o دوستان 3 بازی ps3 زیر رو تنها با یک بازی MGS4 Limited edition تعویض میکنم Uncharted 2 uc heavy rain uc orange box pal در صورت عدم تمایل به تعویض نقدی هم ازتون برمیدارم
S sarmailii کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 5, 2011 #3 ریجن متال گیر چی هستش؟ یه عکس بزار! این که نشد!متال گیر 5 مدل لیمیتد داره! کدوم مدل رو داری میفروشی؟ ضمن اینکه قیمت چند؟
ریجن متال گیر چی هستش؟ یه عکس بزار! این که نشد!متال گیر 5 مدل لیمیتد داره! کدوم مدل رو داری میفروشی؟ ضمن اینکه قیمت چند؟
MSboys کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Jul 6, 2011 #4 اقا زحم بکش ریجن رو بگو و قیمت رو شاید من بخرم:d
CriRo7 کاربر سایت Rating - 100% 3 0 1 Jul 6, 2011 #5 دوستان اشتباه متوجه شدید اگه اشتباه نکنم دنبال اون mgs می گردن با این 3 تا بازی عوض میکنن sry for spam آخرین ویرایش: Jul 9, 2011
دوستان اشتباه متوجه شدید اگه اشتباه نکنم دنبال اون mgs می گردن با این 3 تا بازی عوض میکنن sry for spam
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Jul 7, 2011 #6 mgs 5 کی اومد؟؟:d دوستان اشتباه متوجه شدید اگه اشتباه نکنم دنبال اون mgs می گردن با این 3 تا بازی عوض میکنن sry for spam بیشتر... اين دوستمون ميگه 5 تا مدل داره ، MGS 5 چيه ؟ . به عنوان تاپيك هم دقت كن دوست عزيز Reactions: CriRo7
mgs 5 کی اومد؟؟:d دوستان اشتباه متوجه شدید اگه اشتباه نکنم دنبال اون mgs می گردن با این 3 تا بازی عوض میکنن sry for spam بیشتر... اين دوستمون ميگه 5 تا مدل داره ، MGS 5 چيه ؟ . به عنوان تاپيك هم دقت كن دوست عزيز
T Techman کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 16, 2011 #7 نوشته شده توسط GOW III: دوستان اشتباه متوجه شدید اگه اشتباه نکنم دنبال اون mgs می گردن با این 3 تا بازی عوض میکنن sry for spam بیشتر... دقیقا منظور بنده همینه up:d
نوشته شده توسط GOW III: دوستان اشتباه متوجه شدید اگه اشتباه نکنم دنبال اون mgs می گردن با این 3 تا بازی عوض میکنن sry for spam بیشتر... دقیقا منظور بنده همینه up:d