K Kavigne کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jul 6, 2012 #2 عزیز جان عکس با نام کاربری بگذارید . لا اقل قبل از ایجاد تاپیک یک دور قوانینش رو بخونید ، یا لا اقل ببینید بقیه چکار می کنن شمام همون کار رو بکنید !
عزیز جان عکس با نام کاربری بگذارید . لا اقل قبل از ایجاد تاپیک یک دور قوانینش رو بخونید ، یا لا اقل ببینید بقیه چکار می کنن شمام همون کار رو بکنید !
LazaR AngeloV کاربر سایت Rating - 100% 39 0 0 Jul 8, 2012 #6 داره منو تحریک می کنه این بازی مخصوصا ریجن 1 بودنش !
4058423 کاربر سایت Rating - 100% 10 0 0 Jul 8, 2012 #7 نوشته شده توسط { KANE }: داره منو تحریک می کنه این بازی مخصوصا ریجن 1 بودنش ! بیشتر... منم تحریک کرد لعنتی !!! ولی چقدر حال داد
نوشته شده توسط { KANE }: داره منو تحریک می کنه این بازی مخصوصا ریجن 1 بودنش ! بیشتر... منم تحریک کرد لعنتی !!! ولی چقدر حال داد
LazaR AngeloV کاربر سایت Rating - 100% 39 0 0 Jul 8, 2012 #8 من تمومش کردم آنلاینش چطوره ؟! سروراش بازه !
EA Game کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 8, 2012 #9 نوشته شده توسط { KANE }: من تمومش کردم آنلاینش چطوره ؟! سروراش بازه ! بیشتر... برای آنلاین یه فایل یک گیگ به بالا داشت که باید دانلود بشه. در هر صورت، الان دیگه سرور های بازی بسته شده.
نوشته شده توسط { KANE }: من تمومش کردم آنلاینش چطوره ؟! سروراش بازه ! بیشتر... برای آنلاین یه فایل یک گیگ به بالا داشت که باید دانلود بشه. در هر صورت، الان دیگه سرور های بازی بسته شده.
4058423 کاربر سایت Rating - 100% 10 0 0 Jul 9, 2012 #10 بالااااااااااااااااااا باش . چند هفته پیش من دنبال این بازی بودم 35 تومن پایین تر پیداش نمیکردم !!! الان با این قیمت ملت ناز میکنن !!! عجببببببببببببببب
بالااااااااااااااااااا باش . چند هفته پیش من دنبال این بازی بودم 35 تومن پایین تر پیداش نمیکردم !!! الان با این قیمت ملت ناز میکنن !!! عجببببببببببببببب
happypooya کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Jul 9, 2012 #11 نوشته شده توسط 4058423: بالااااااااااااااااااا باش . چند هفته پیش من دنبال این بازی بودم 35 تومن پایین تر پیداش نمیکردم !!! الان با این قیمت ملت ناز میکنن !!! عجببببببببببببببب بیشتر... چون سرورهاش بسته شده. علتش اینه.
نوشته شده توسط 4058423: بالااااااااااااااااااا باش . چند هفته پیش من دنبال این بازی بودم 35 تومن پایین تر پیداش نمیکردم !!! الان با این قیمت ملت ناز میکنن !!! عجببببببببببببببب بیشتر... چون سرورهاش بسته شده. علتش اینه.