MGS : Peace walker online ops

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
دوستان سلام، همونطور كه ميدونيد MGS : PW قسمت آنلاين نسبتا خوبي داره و ميشه تقريبا تمام مرحله هارو دو نفره و بعضي از مرحله هارو 4 نفره CO-OP بازي كرد. همچنين بخش هاي مختلف Versus هم داره، كه ميتونيم باهم بازي كنيم.

دقت كنيد يكي از اچويمنت هاي بازي گرفتن 20000 كامرادري هستش، يعني بايد آنلاين با دوستانمون بازي كنيم تا بهمون كامرادري بده. پس ادد كنيد، كه باهم بگيريم. اين تاپيك هم براي سوال هاي مربوطه قسمت آنلاين و قرار ها بچه ها در لايو هست.

Gamer Tag : Snake36001

باهم بازي كنيم كه مشكلي نيست. پينگ بيشتر براي خارج از ايرانه، داخل ايران خيلي ناجور نيست و ميشه بازي كرد، من با رفيقم زياد بازي ميكنم، اين تاپيك رو زدم بچه هاي MGS باز جمع بشن و بدونيم چه كسي هان.

باهم بازي كنيم كه مشكلي نيست. پينگ بيشتر براي خارج از ايرانه، داخل ايران خيلي ناجور نيست و ميشه بازي كرد، من با رفيقم زياد بازي ميكنم، اين تاپيك رو زدم بچه هاي MGS باز جمع بشن و بدونيم چه كسي هان.
اره بچه ها مهدی راست میگه ما با هم بازی کردیم تازه با این اینترنت داغون من هیچ مشکلی هم پیش نمیاد خیالتون راحت خلاصه که هرکی پایه هست بیاد بزنیم هر چی بیشتر بهتر!!

اره بچه ها مهدی راست میگه ما با هم بازی کردیم تازه با این اینترنت داغون من هیچ مشکلی هم پیش نمیاد خیالتون راحت خلاصه که هرکی پایه هست بیاد بزنیم هر چی بیشتر بهتر!!
علي امشب، بيا بازي كنيم اسلحه هاي جديد گرفتم خوراك CO-op ببيني ميگرخي. همين يه اچيو هم مونده ديگه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or