شایعه Metro: Last Light برای PS4 ؟ + اطلاعات بیشتر

Pythonistas

کاربر سایت
th

با توجه به مصاحبه ای با وب سایت فن آوری اکراینی itcchannel ، بازی Metro: Last Light برای کنسول PS4 عرضه می شود . عنوان جداگانه مولتی پلیر برای نسخه ی Metro: Last Light در نظر گرفته شده است . با توجه به اظهارات 4A Games ، احتمالا یک SDK برای بازی Metro: Last Light عرضه می شود.
این شگفت انگیز خواهد بود - که در مورد آن اتفاق می افتد - که بسیاری از مدها برای عنوان جدید Metro به ارمغان بیاورد، در رابطه با این موضوع بسیاری خوانندگان ، از ما درخواست کرده اند. 4A Games تایید می کند که برای بازی 5 عدد DLC عرضه می شود . طبیعتا مراحل طراحی این DLC ها بعد از اتمام اساس بازی اصلی آغاز شده است . و قرار است این DLC در محور ماموریت ها به روایت داستان از جهات دیگر و شخصیت های مختلف را در بر بگیرد .
همانطور که قبلا گفتیم حالت مولتی پلیر بازی Metro: Last Light به صورت جداگانه عرضه شود . وی افزود Deep Silver و 4A Games برنامه ریزی کرده اند مد مولتی پلیر حداقل نیم سال بعد از عرضه بازی اصلی ، عرضه شود . همچنین 4A Game به Season Pass اشاره کرد ولی هنوز تایید نشده است .

منبع :

آخرین ویرایش:
یعنی میشه یه روزی سازنده ها مثل قدیم با معرفت بشن و محتوای بازی رو تو DLC عرضه نکنن ؟ :-s مثلا من هیچکدوم از DLC های ME رو نتونستم بازی کنم , آخه یعنی چی نصف بازی رو میبرن میذارن تو چند تا DLC ?!?!! =((

5 تا DLC !؟!؟!؟!؟؟
نه خدا وکیلی خجالت نمیکشن اینا؟؟!؟!؟!؟ 8-|
من این بازی و سازنده هاش رو خیلی دوست میدارم :x ولی ظاهراً خــــــــــیلی زود اثرات کم شدن سایه THQ بر سر بازی رو شاهدیم :)

کلاً نصف شرکت ها یه ساتور گرفتن دستشون بازی ها رو اول خورد و تیکه تیکه میکنن بد تیکه بزرگ رو میدن دست ملت :) بقیه همش DLC و پول زور :bighug:
معلوم نیست کدوم ترد بماند این کامنت رو نو جفتش در کردم :-" :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or