Metal Slug 3 بر روی Steam عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
62266822495093395182.jpg
درود.

بدون شک بیشتر بازیبازها با این عنوان خاطره خواهند داشت، بازی بسیار زیبایی که در سبک run-and-gun side-scrolling توانست در زمان انتشار خود از محبوبیت زیادی برخوردار شود، حال استودیوی سازنده SNK رسما تایید کرد که بالاخره این بازی در ماه بعد از طریق Steam برای PC عرضه خواهد شد.
"داستان بازی در مورد گروه ضدضربی به نام S.P.A.R.R.O.W است که در این نسخه از بازی به جنگ بیگانگان و هیولاها خواهند رفت و باید کودتای گسترده ای که در منطقه انجام شده را تحت کنترل خود درآورند."
شما نیز میتوانید نسخه Beta بازی را از صفحه مربوطه در Steam تهیه نمایید یا تا عرضه نسخه اصلی بازی صبر کنید.
Metal Slug 3 در ماه February بر روی Steam عرضه خواهد شد.

بسیار هم عالی!
57945308034455418978.gif

یادمه SNK آخرای نسل قبل نسخه Collection رو برای PS2 داده بود بیرون رسما مارو از خواب و خوراک انداخته بود:d ... امیدوارم نسخه های دیگش هم برای Steam بیاد

چه لذتی داشت وقتی با دوستان بازی میکردیم. چاق شدن بعد از خوردن مرغ و گوشت،مومیایی شدن،زامبی شدن همه اینا رو تجربه کردیم توش محشر بود خدایی

من یه خاطره دارم موقع بازی کردن این MS3ـه که هر موقع بهش فکر می‌کنم از خودم خجالت می‌کشم :d
خلاصه استقبال می‌شه از انتشارش روی PC.

یادش به خیر تو کلوپ ها بازیش میکردیم بهش میگفتن : سرباز کوچک :d

هنوز صداش یادمه اون H رو میگرفتی میگفت » heavy machin gun

امیدوارم رزولوشن رو حد اقل زیاد کنن

نه ! متاسفانه.

HD نشده؟! پس به چه درد میخوره؟!

همین الان من کل بازیهای سریشو با نام Metal Slug Anthology دارم که با شبیه ساز NeoGeo راحت اجرا میشه...

•Metal Slug 1
•Metal Slug 2
•Metal Slug X
•Metal Slug 3
•Metal Slug 4
•Metal Slug 5
•Metal Slug 6

یه مجموعه هم که چند سال پیش Reloaded منتشر کرد با نام Metal.Slug.Collection-RELOADED

HD نشده؟! پس به چه درد میخوره؟!

همین الان من کل بازیهای سریشو با نام Metal Slug Anthology دارم که با شبیه ساز NeoGeo راحت اجرا میشه...

•Metal Slug 1
•Metal Slug 2
•Metal Slug X
•Metal Slug 3
•Metal Slug 4
•Metal Slug 5
•Metal Slug 6

یه مجموعه هم که چند سال پیش Reloaded منتشر کرد با نام Metal.Slug.Collection-RELOADED
نه متاسفانه منظورش اینه که اطلاعاتی در دسترش نیست
نسخه بتا رو یکی تست کنه معلوم میشه HD شده یا نه

- - -ویرایش - - -

یادش به خیر تو کلوپ ها بازیش میکردیم بهش میگفتن : سرباز کوچک :d

هنوز صداش یادمه اون H رو میگرفتی میگفت » heavy machin gun

امیدوارم رزولوشن رو حد اقل زیاد کنن

سرباز کوچک نه کوچولو :d

but Metal Slug 3 is due on Steam in February. It includes the arcade mode with five stages, a mission mode (or stage select), online co-op multiplayer, leaderboards, and a gallery for good measure
قابلیت هایی که به بازی اضافه شده، Co op آنلاین هستش یا حالت آرکید و...
به احتمال زیاد فقط رزولیشن رو بالا بردن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or