Metal Gear Solid: The Legacy Collection معرفی شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

mgs_legacy_boxfront_25464.nphd.jpg

درود.

در حالی که طرفداران سری متال در انتظار بازی Metal Gear Solid V: Phantom Pain بودند، خبری جدید و خوب دیگری نیز از سوی Konami به گوش رسید؛ و آن آمدن سری بازی‌های متال گیر به صورت یک پکیج با نام Metal Gear Solid: The Legacy Collection است. این خبر چندی پیش به صورت شایعه در خبرگذاری ها منتشر شده بود که امروز به رسمیت در آمد. در این Pack شما شاهد این عناوین خواهید بود:

• Metal Gear Solid
  • Metal Gear Solid: VR Missions
  • Metal Gear Solid 2: HD Edition
  • Metal Gear Solid 3: HD Edition
  • MGS3 includes MSX versions of Metal Gear 1 and 2
  • Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition
  • Metal Gear Solid IV: Trophy Edition

"اقای Tomoyuki Tsuboi رئیس بخش سرگر می‌های کونامی در این رابطه اذعان کرد، ما با ارائه سری Metal Gear Solid به طرفداران این بازی خواستیم فرصت تجربه دیگری را برای اجرای این عناوین از اغاز تا پایان بر روی یک کنسول (PS3) داشته باشند و ببینند این عنوان چگونه در این سال‌ها توانسته است به یک عنوان تحسین شده و محبوب بدل شود"

شایان ذکر است عناوین Spin-Off به همانند بازی Metal Gear Rising Revengeance در این پکیج وجود ندارند. این Collection بسیار عالی در ماه ژوئن در شمال و جنوب آمریکا فقط برای کنسول PS3 عرضه خواهد شد.

در اخر نیز شایان ذکر است فروش بازی‌های متال گیر طبق گفته مسئولین آن از مرز 33 میلیون نیز گذشته است.

siliconera

vg247

آخرین ویرایش:
این چندمین کالکشن از این بازی ـه ؟!
خسته نشدن اینا .... ؟
یک کالکشن که بیشتر ندادن.اونم برای PS3 و X360 بود.بعدش هم برای PS Vita یک چیزی شبیه همین کالکشن رو دادن که فقط دوتا بازی رو توش گذاشته بودن(یعنی MGS 2 و MGS 3)
در مورد این کالکشن هم باید گفت که این یکی از با ارزش ترین کالکشن های ممکنه.همه ی بازیهای اصلی MGS رو شامل میشه به علاوه ی دوتا MG که خوب تو MGS 3 هستن.واقعاً ارزش خرید این کالکشن بالاست

یک کالکشن که بیشتر ندادن.اونم برای PS3 و X360 بود.بعدش هم برای PS Vita یک چیزی شبیه همین کالکشن رو دادن که فقط دوتا بازی رو توش گذاشته بودن(یعنی MGS 2 و MGS 3)
در مورد این کالکشن هم باید گفت که این یکی از با ارزش ترین کالکشن های ممکنه.همه ی بازیهای اصلی MGS رو شامل میشه به علاوه ی دوتا MG که خوب تو MGS 3 هستن.واقعاً ارزش خرید این کالکشن بالاست
حالا واقعا کسی هست اینجا این بازی ها رو تاحالا تجربه نکرده باشه ؟!
من خودم هر کدوم رو به غیر آخری 2 بار رفتم ...

خوب از اونجا که استاد قصد داره متال گیرجهانی کنه بی شک برای xbox360هم باید منتشر بشه

---------- نوشته در 12:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 PM ارسال شده بود ----------

[h=1]The art of Metal Gear: Yoji Shinkawa’s visual legacy[/h]

Metal-Gear-Solid-3.jpg

Shinkawa-Gets-Started.jpg

Shinkawa-Snake.jpg

Shinkawa-final-art.jpg

Shinkawa-relax.jpg

ماجرای این MGS و کالکشنش هم شده زدن جیب ملت تا جائی که میشه.
MGS اش که قبلا توی PSN بود و راحت میتونستی بخری و هیچی . . .
MGS 2 و MGS3 و MGS PW رو هم که داده بودن قبلن.
یه MGS 4 ورژن ادیت شده اش میمونه که فکر کنم یه نسخه پارسال داده بودن بیرون . . .
اینو اگه همون کالکشن پارسال میکردن چی میشد؟ :|؟
حداقل نکردن MGS One که برای نینتندو ساختنو بدن :|.

به گمانم به این دلیل فقط برای PS3 می آید به خاطر حضور MGS4 می باشد ...!

دقیقا به همین خاطر هست،درسته که کونامی ناشر تمام نسخه های MGS از جمله MGS4 هم هست اما در واقع سرمایه گذار اصلی نسخه چهارم سونی هست و به همین خاطر جایی که MGS4 هست تنها کنسول سونی یعنی PS3 رو می بینید وگرنه تا حالا این نسخه هم مثل بقیه روغنشم برای پلتفرمهای دیگه در آورده بود استاد کوجیما...

یه کالکشن هم قبل 4 دادن برای ps که نسخه اصلی هاش بود

حالا واقعا کسی هست اینجا این بازی ها رو تاحالا تجربه نکرده باشه ؟!
من خودم هر کدوم رو به غیر آخری 2 بار رفتم ...
من :d
اینهمه اشتیاق گیمرهارو دیدم رفتم کالکشنو گرفتم نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم o:-) کسی راه کاری داره پخ بزنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or