Metal Gear Solid: the Essential Collection تاييد شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Metal Gear Solid: the Essential Collection [/FONT]عنواني كه KONAMI بالاخره تاييد كرد
عنوان [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Metal Gear Solid: the Essential Collection [/FONT]شامل يك كامل از اين مجموعست
كه براي PS2 تاييد شده و بهترين گنجينه ميتون باشه قبل از MGS4
اين پك شامل METAL GEAR 1&2&3 هستش و البته يك سري لوازم جانبي
هفته پيش اين موضوع به صورت شايعه تاييد شده بود و بالاخره كونامي بعد از يك هفته ايبم موضوع رو تاييد كرد
البته در اون زمان شايعه شده بود كه شماره بازي عنوان TWIN SNAKE هست يعني نسخه كاملتر و گرافيك بهتر كه براي GAME CUBE عرضه شده بود كه البته KONAMI اعلام كرده نسخه 1 نسخه PS هست

درجه بندي اين پك M +18 هست و به قيمت 29.99 عرضه ميشود
11386322953.jpg

موفق باشيد

آخرین ویرایش:
خیلی کار خوبی کرد ، واقعا باید قبل از MGS 4 بشینیم شماره های قبلی رو بازی کنیم تا تجدید خاطره بشه .

ضمن اینکه این رو هم اضافه کنم که هم MGS 2 و هم MGS 3 که در این Package وجود دارند هر دو نسخه Substance هستن .

خوب Twin Snakes هم همون MGS1 هست دیگه ! فقط از نظر تکنیکی و گرافیکی بهتر شده و برای GameCube اومد فقط ( متاسفانه ! )
اتفاقاَ به نظرم همون بهتر که نیاوردنش درسته گرافیک بهتره ولی یه سری جاها شما بازیو با این بازیهای آخر خالی بندی اشتباه می گیرید انقدر که حرکات تخیلی شده تازه همه اینا به کنار اصلاَ ما همه رو خوبی بازی در نظر می گیریم فقط یکی به من بگه عروسک ماریو توی متال گیر چیکار می کنه ؟:mad::mad::mad: در یک کلام گند زدن به mgs تو گیم کیوب .

به گفته game spot بازي در تاريخ 18 مارچ 2008 منتشر و پخش ميشود
قیمتش هم فکر کنم 50 دلار بود
تاييد خود كونامي علي رضا توي مقاله هم نوشته بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or