koorosh sh کاربر سایت Jul 17, 2011 #3 من نسخه ي ps 2 رو ميپسندم !! هم رنگبندي شفاف تري داره .. من يك Fade خاص مشاهده ميشه كه توي نسخه 3دي اس نيست
من نسخه ي ps 2 رو ميپسندم !! هم رنگبندي شفاف تري داره .. من يك Fade خاص مشاهده ميشه كه توي نسخه 3دي اس نيست
.:Soheil:. کاربر سایت Jul 17, 2011 #4 البته 3Ds قابلیت 3d هم داره , و از امکانات سخت افزاری مثل دوربین و ... استفاده می کنه .
aliatlas کاربر سایت Jul 17, 2011 #5 نسخه سونی بهتره...... مثلا تو عکس بزرگه یه جا که تفنگ دسته اسنیک هست جزئیات تفنگ تو نسخه سونی بیشتره
SHePArd کاربر سایت Jul 17, 2011 #6 توی نسخه ی 3DS به نظرم بیشتر روی کاراکتر کار شده تا محیط.اما تو نسخه ی PS2 هماهنگ بود این 2 باهم
p990_judi کاربر سایت Jul 17, 2011 #7 نسخه ps2 به نظرم تو عکس اول اگه دقت کنید بیگ باس رو انگار با فتوشاپ انداختن تو عکس زمینه امیدوارم نسخه اچ دی ps3 اینجوری نباشه
نسخه ps2 به نظرم تو عکس اول اگه دقت کنید بیگ باس رو انگار با فتوشاپ انداختن تو عکس زمینه امیدوارم نسخه اچ دی ps3 اینجوری نباشه
Emperor visari کاربر سایت Jul 19, 2011 #8 تو 3ds اومدن بدون این که کار زیر ساختی و اساسی کنن رزولشن و کنتراستو بالا بردن و رنگها رو شادش کردن و عملا خیلی غیر طبیعیش کردن.این طوری با رزولوشن بالا بدتر هم میشه چون گوشه های چند ضلعیها قشنگ به چشم میاد.
تو 3ds اومدن بدون این که کار زیر ساختی و اساسی کنن رزولشن و کنتراستو بالا بردن و رنگها رو شادش کردن و عملا خیلی غیر طبیعیش کردن.این طوری با رزولوشن بالا بدتر هم میشه چون گوشه های چند ضلعیها قشنگ به چشم میاد.
LEERY کاربر سایت Jul 19, 2011 #9 من فقط اون دوتا عکس اولو دیدم! تو اونا به نظرم 3ds بهتره.توی ps2 که از رزولوشن تعطیله!
aliatlas کاربر سایت Jul 19, 2011 #10 نوشته شده توسط LEERY: من فقط اون دوتا عکس اولو دیدم! تو اونا به نظرم 3ds بهتره.توی ps2 که از رزولوشن تعطیله! بیشتر... با امولیتر از هر 2 بهتر اجرا میشه:d
نوشته شده توسط LEERY: من فقط اون دوتا عکس اولو دیدم! تو اونا به نظرم 3ds بهتره.توی ps2 که از رزولوشن تعطیله! بیشتر... با امولیتر از هر 2 بهتر اجرا میشه:d