Medieval 2: Total War ---> آخرشه !!!

• Thread starter Thread starter THOR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

THOR

کاربر سایت
با سلام خدمت عزیزان . من عضو جدیدم و خوشحالم که به این سایت اومدم و عضو شدم و میخواستم فعالیت خودمو با معرفی کردن این بازی تووووووپ شروع کنم :cheesygri

بازی Medieval 2: Total War از سری بازیهای Total War ساخت شرکت های Creative Assembly و Sega هستش و کار خودش رو با ساخت بازی Rome:Total war آغاز کرد و تا حالا فکر کنم آخرین نسخشو داده بیرون که همین Medieval 2 :total war هستش . خوب من یه توضیح کوتاه میدم که کف کنین :p

Rome:total war از 530 سال قبل از میلاد و در زمان رومیان شروع میشه و بعد از اون نسخه ی بعدی بازی به اسم Rome:total war - barbarian invasion که به 300 سال بعد از میلاد هست رو میزنه بیرون و... تا حالا که این Medieval 2 در دوران سیاه قرون وسطی هست و خیلی هم از دو نسخه ی قبلی جذاب تره . این بازی استراتزیک یک زاویه ی دید خیلی خوبی نسبت به بازیهای استراتزیک دیگه داره . بهتره خودتون عکسارو ببینین :

mtw.1.jpg

mtw.2.jpg

mtw.3.jpg

mtw.4.jpg

mtw.5.jpg

mtw.6.jpg

در این نسخه کشورهای : انگلستان - فرانسه - اسپانیا - پرتغال - دانمارک - میلان - ونیز - سیسیل - پاپ - آزتکها - تیموریان - مغولها - لهستان - مجارستان - امپراطوری مقدس روم - امپراطوری بیزانتین - ترکها - مصریها - اعراب مغرب - روسیه - اسکاتلند - شورشیها که شما از اول بازی کشورهای انگلستان - فرانسه - اسپانیا - امپراطوری مقدس روم و ونیز رو میتونید بیارید و هر کشور رو که بطور کامل از بین ببرین میتونین بیارین به غیر از اینا : تیموریان - مغولها - آزتکها - شورشیها و پاپ . البته اگه کسی خواست یه ترفند میگم که از همون اول همه باز باشن :biggrin1: :-"

در ضمن بازی خیلی امکانات داره مثل متحد شدن . برده گیری . جنگهای صلیبی . جهاد و .....:)

بازی رو میتونین در 2 DVD تهیه کنین . cd شو نمیدونم :biggrin1:

سیستم مورد نیاز :

Ram : 512
VGA : 128
Pentium 4
مهماش اینا بودن . البته اگه میخواین بازی رو با آخرین گرافیک اجرا کنین 256 رندر بالا خیلی بهتره

:love: :cool:

این سری(total war) یه شاهکارن از نظر گیم ÷لی عالی است و بر خلاف خیلی از استراتژی های دیگه خسته کننده نیست و کنترل دوربین عالی داره فقط کمی سخته

اين بازي كه همش جنگيدن در يك محدوده مشخص است . پس چطوري ميشه به شهر ها حمله كرد . خونه ساخت . در شهر حكومت نظامي ايجاد كرد و ........
کاری نداره بازی از 2 بخش تشکیل شده یکی مرحله شهرسازی که به صورت نوبتیه وهمه ی این کارا اونجا انجام میشه اون دومی هم بخش مبارزه هست که عکساشو بالا میبینی

اين بازي كه همش جنگيدن در يك محدوده مشخص است . پس چطوري ميشه به شهر ها حمله كرد . خونه ساخت . در شهر حكومت نظامي ايجاد كرد و
شاید مهمترین تفاوت این بازی با بقیه در همینه
جدا بودن بخش سیاسی -اقتصادی از میدان جنگ
به هر حال سیستم نوبتی بر این بازی حاکم شده و انصافا هم خوب جواب داده
برای جابجایی لشکر شما اونها رو در نقشه استراتژیک(همون عکس چهارم) حرکت میدید و چنانچه برخوردی بایک شهر یا لشکر دشمن داشته باشید و نیاز به درگیری باشه میتونید وارد میدان جنگ بشید و در مقابل هم صف آرایی کنید...ویا خیلی مودبانه (در صورت امکان) عقب نشینی کنید...

آخرین ویرایش:
اقا اینجاکسی میدونه چه جوری میشه تو نبرد ها جلو سواره مغول واستاد من هر موقع با پسر عموم مولتی بازی میکنم اون مغول میشه وراحت منو شکست میده

اقا اینجاکسی میدونه چه جوری میشه تو نبرد ها جلو سواره مغول واستاد من هر موقع با پسر عموم مولتی بازی میکنم اون مغول میشه وراحت منو شکست میده

عزیز دل برادر میتونی از Lancer فرانسه یا Gothic Knight امپراتوری مقدس روم ( Holy Roman Empire ) استفاده کنی که قویترین سواره نظام در بازی هستن . راستی چطوری مولتی بازی میکنی ؟ ADSL داری یا Dialup ؟ میشه واسه منم بگی بازی کنم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or