شایعه Medal of Honor Goes Modern ؟

• Thread starter Thread starter Neo
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Neo

کاربر سایت
گفته شده که امسال Medal هم مثل COD4 بصورت جنگ مدرن ارائه خواهد شد !

اینبار اسم بازی Medal of Honor: Operation Anaconda هست که درباره جنگ در افغانستان در سال 002 هستش .

همچنین بازی برای PC,xbox360 و PS3 ارائه خواهد شد .

لینک خبر :http://www.jeuxvideo.com/commentaires/9-0-27910-1-news_20080805-1-0-0.htm

به به
زبان فرانسه هم در حد tres bien هست
ولی از شوخی گزشته لینک انگیلیسیشو هم ایکاش میزاشتی

http://thatgamingsite.com/2008/08/rumour-medal-of-honor-goes-modern/
البته این خودش ترجمه شده از همین سایت فرانسویه
خبرش بلند بالاست... گفته شده که در سال 2002 در افغانستان اتفاق می افته

به جز alied assualt و frontline و تا حدودی pacific assualt بقیه بازی های این سری چنگی به دل نمی نزدن.با این حال از سری بازی های محبوب منه که ea جهان خوار خوب ازش استفاده نمی کنه.

Medal of Honor دیگه توی این نسل جایی براش نمونده و تا وقتی که EA ناشر و سازندش باشه همینجور شاهد پسترفت روز افزون این بازی خواهیم بود!
و قطعا یه بازیه معمولی از آب در میاد در سطح Airborne
به جز alied assualt و frontline و تا حدودی pacific assualt بقیه بازی های این سری چنگی به دل نمی نزدن.با این حال از سری بازی های محبوب منه که ea جهان خوار خوب ازش استفاده نمی کنه.
اون دو تای اولی که خیلی کلاسیک هستن و توسط استادیوی Dreamworks ساخته شدن و وقتی Producer و Creator بازی شخصی بزرگی مثل Steven Spielberg باشه دیگه مشخصه چه شاهکاری از آب در میان!

اون Pacific Assault هم با وجودی که مشکلات زیاد داشت ولی نسبت به Rising Sun قابل بازی کردن بود و شرف داشت نسبت بهش.البته تهیه کننده ی اینم اسپیلبرگ بوده ولی موقعیت و شرایط جنگ ژاپن جوری نبوده که بتونن بازی رو به زیبایی WWII برسونن ..

Medal of Honor دیگه توی این نسل جایی براش نمونده و تا وقتی که EA ناشر و سازندش باشه همینجور شاهد پسترفت روز افزون این بازی خواهیم بود!
و قطعا یه بازیه معمولی از آب در میاد در سطح Airborne

همین Airborne چه مشکلی داشت که میگی جایی براش نیست ؟! درسته که COD4 خیلی بهتر از این بود ولی همین Airborne به نظر من از BF:BC و خیلی بازی های دیگه بهتر بود، Airborne اصلاً یک بازی ـه معمولی نبود، بازی ـه خیلی خیلی قشنگی بود و هیچ مشکل اساسیی نداشت !

همین Airborne چه مشکلی داشت که میگی جایی براش نیست ؟! درسته که COD4 خیلی بهتر از این بود ولی همین Airborne به نظر من از BF:BC و خیلی بازی های دیگه بهتر بود، Airborne اصلاً یک بازی ـه معمولی نبود، بازی ـه خیلی خیلی قشنگی بود و هیچ مشکل اساسیی نداشت !
درود
برای بحث در مورد یک بازی دسته چندم مثل MoH: Airborne یکم دیره باامتیازات درخشانی که گرفت :دی.
BF:BC که دربرابر MoH: Airborne حکم Crysis رو داره :cheesygri.

وقتی Airborne رو بهتر از BF:BC میدونی دیگه من هیچ حرفی ندارم بزنم!!

نظر شخصیتو بزار کنار (یا حداقل برای خودت نگه دار) این بازی از خیلی جهات مشکل داره مخصوصا با امتیاز های عالی که گرفت.

معلومه فن ـه MOH نیستی مگر نه با این خرابکاری هایی که EA کرد همچین حرفی نمیزدی.

Allied Assault PC شش سال پیش شرف داره نسبت به این بازی.در مورد Frontline هم همین موضوع صدق میکنه.

در مورد COD4 هم نفهمیدم چه ربطی داشتن!
BF:BC رو هم خیلی حال کردم با Airborne مقایسش کردی!! :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or