Max Payne 2 VS Stranglehold

• Thread starter Thread starter Mojtaba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mojtaba

کاربر سایت
سایت PCGames.de یه چندتا عکس از مقایسه این دو بازی گذاشته :
نتیجس هر چی باشه به نظر من الان این دو بازی رو نباید با هم مقایسه کنن !
Stranglehold هم اولین امتیازشو از IGN گرفت : 8.1/10

64530_med.jpg

64531_med.jpg

64532_med.jpg

64533_med.jpg

64534_med.jpg

اين دو تا رو اصلا نبايد با هم مقايسه كرد . Max Payne 2 ماله چند سال پيشه و Strongle hold يه بازيه نسل جديد براي كنسول هاي نسل جديد هست .
مقايسه اين دو تا اشتباه هست .

اين دو تا رو اصلا نبايد با هم مقايسه كرد . Max Payne 2 ماله چند سال پيشه و Strongle hold يه بازيه نسل جديد براي كنسول هاي نسل جديد هست .
مقايسه اين دو تا اشتباه هست .

خوب من هم دارم میگم که مقایسه این دو بازی الان اشتباهه دیگه !! تو سایت خودش نوشته که مقایسه بین گرافیک بازی هست !!!
به نظر من بازی رو حداقل از نظر گیم پلی مقایسه کنند!;)

بعید میدونم مقایسه بین این دوتا بازی از نظر گرافیک باشه .
احتمالا دارن پیشرفت ها رو نشون میدن و Style دو بازی رو با هم مقایسه میکنن و پیشرفت های تکنیکی که در stronglehold دیده میشه و تاکید بر این که این بازی یک کپی برداری از گیم پلی و نوآوری های Max Payne است.

بعید میدونم مقایسه بین این دوتا بازی از نظر گرافیک باشه .
احتمالا دارن پیشرفت ها رو نشون میدن و Style دو بازی رو با هم مقایسه میکنن و پیشرفت های تکنیکی که در stronglehold دیده میشه و تاکید بر این که این بازی یک کپی برداری از گیم پلی و نوآوری های Max Payne است.

نه خیر دوست عزیز .
این عکس ها تفاوت های گرافیکی بین این دو بازی رو نشون میده .
متن اصلی خبر :

Max Payne 2 vs. Stranglehold graphics comparison

اصلا چه ربطی داره گرافیک اینها؟
بازی مال زمانی هست که ناپلئون می شست با چرتکش مکس پین رو بازی می کرد:) الان تو بازی نسل جدید رو که بهش نمی شه گفت نسل جدید ولی حداقل جدید یا 2007رو با اون مقایسه می کنی.
گرافیک را تعریف کنید؟(2 نمره) با مثال.:-":biggrin1:

خوب من چیکار کنم ؟!!!!!
من هم دارم میگم که اصلا این دو بازی رو نباید از نظر گرافیک با هم مقایسه کنن! مکس پین کی اومد این تازه داره ریلیز میشه!!!
اما اگه منبع رو توجه کنی میبینی که نوشته Graphic !!!

بابا اصلا اين 2 از همه نظر فرق دارن. اولا اينكه مكس پين از نظر سبك بازي تا حالا خيلي كپي برداري شده و هيچكدوم هم به اندازه مكس موفق نبودند. يكيش همين بازي مسخره Made Man هستش.
دوماً مقايسه گرافيك بازي امسال با چند سال پيش كار اشتباهيه در ضمن مكس پين زمان خودش از لحاظ گرافيك هيچ چيز كم نداشت اون هم به دليل موتور گرافيكي بسيار قوي بود كه براي ساخت مكس پين 2 استفاده شده بود.

با این عکس هایی که از stranghold دادن بیرون نمیشه گفت که گرافیکش از مکس پین بهتره!
(منظورم نسبت به زمان عرضه ی بازیه!)

ببینید دیگه نمیتونیم بگیم که گرافیکش از مکس پین ضعیفتره !!
من فکر کنم این مقایسه رو به خاطر گیم پلی باید میزدن نه گرافیک!!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or