Master Chief نقش اصلی فیلم Halo نخواهد بود !

Sweet Jesus

کاربر سایت
Master Chief نقش اول فیلم Halo نخواهد بود !

نویسنده شرکت Bungie ، آقای Joseph Staten ، که نوشتن Screenplay فیلم Halo را نیز بر عهده دارد ، اعلام کرد که Master Chief نقش اصلی فیلم Halo نخواهد بود.

joeGamestock2001.jpg

او گفت : مخاطبین فیلم های سینمایی دوست ندارند که نقش اصلی فیلمشان تمام مدت کلاهخود به سر داشته باشد و من هم دوست ندارم که مسترچیف کلاهخودش را به سر نداشته باشد !
بنابراین مسترچیف در این فیلم بعنوان یک شخصیت کلیدی اما فرعی نقش ایفا خواهد کرد.

فیلم سینمایی هیلو [ Working Title ] یک پروژه تایید شده است که به تهیه کنندگی Peter Jackson ساخته خواهد شد.

:sick:

واقعا مسخرست مستر چيف همه چي halo و قهرمان اصلي اونوقت هيچ كارست

دقیقا عین این میمونه که بیای بگی خوب دوستان ما میخوایم یه قسمت دیگه از فیلم superman یا batman رو بسازیم ولی از شخصیت های اصلی استفاده نمیکنیم:laughing: شاید superman تو یه تیکه از فیلم از جلوی دوربین رد بشه:laughing:

هیلو فقط به خاطر این مستر چیفش معروف شد(همین ظاهر رباط مانندش) بعد میگن فرعی بازی
میکنه.شاید میخوان ازش به عنوان تدارکات استفاده کنند یا سیا لشگر.:laughing:

ما به خاطر هیلو رفتیم برای ps3 هوو اوردیم بعد فیلمش اینطوری.:sick:

خوب این اقتباس هست چه انتظاری ازش دارید ؟

وقتی توی هری پاتر 2 تا شخصیت وارد می کنند که اصلا توی داستان اصلی نیست،یا شخصیت های کد داوینچی مثل رئیس پلیس که نقشش رو Jean Reno بازی می کرد و اصلا به شخصیت داخل کتاب نمی خورد و تام هنکس که شخصیت اصلیش توی کتاب یه پروفسور پیر بود.

خوب این اقتباس هست چه انتظاری ازش دارید ؟

وقتی توی هری پاتر 2 تا شخصیت وارد می کنند که اصلا توی داستان اصلی نیست،یا شخصیت های کد داوینچی مثل رئیس پلیس که نقشش رو Jean Reno بازی می کرد و اصلا به شخصیت داخل کتاب نمی خورد و تام هنکس که شخصیت اصلیش توی کتاب یه پروفسور پیر بود.

پرفوسور كه تلم هنكس بازي ميكرد تو كتاب 40 سالش بود نه پير
جان رنو رو دست گفتي چون كجاش به يه ادم خپل ميخورد
اف تاپيك شد راستي گفتم ميگي فيلم بگم مثل اينكه كسي كه فرار بوده كاگردان ولفنشتاين باشه چون زنش مرده پوروژه عقب فتاده

به سلامتی این فیلم هم به سرنوشت Resident Evil , Alone In The Dark, ... مبتلا شد.
وقتی توی هری پاتر 2 تا شخصیت وارد می کنند که اصلا توی داستان اصلی نیست
ببخشید میشه بگید کدوم شخصیت ها؟

همچين چيزي غيرممكنه
اولا منبع شماها چيه؟:cheesygri
دوما من كه شك دارم چون هم ماكرو:love: زرنگتر از اين حرفاست كه بخواد بهترين بازيشو خراب كنه
هم پيتر جكسون زرنگتر از اين حرفاست كه خودشو بدنام كنه
ضمنن همين كه مستر چيف كلاهشو برداره باعث فروش 10 برابر فيلم ميشه چون همه دوست دارن قيافه شو ببينن
هدف اونايي كه ميخوان فيلمو بسازي اينه كه پول بدست بيارن نه اينكه شكست مالي بخورنو همه از هيلو بدشون بياد

منابع مطمئنه ، GamePro.com , Gamertrailers.com ... فکر میکنم به قدر کافی سندیت داشته باشه ...
پست پایینی :D
game spot يادت رفت
GS بدلیل خز شدگی بعد از اون اتفاقات و حتی قبل از اون اتفاقات ، رغبت نمیکنم پامو بزارم توش !

آخرین ویرایش:
انگار یادشون رفته که جماعت بازیخور می خوان فیلم رو نگاه کنن نه طرفداران تام کروز و تام هنکس، اگه قرار باشه این فیلم موفق بشه موفقیتش در گرو استقبال تماشاچیان بازیخور و دوستداران Halo هست نه در گروی طرفداران و منتقدان سینمای اکشن
بهتره که این کار احمقانه رو نکنن----->تعویض مستر چیف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or