Mass Effect3 داراي كاور دو رو است

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
femshepcover610.jpg

همانطور كه ميدانيد عنوان Mass Effect داراي يك فرمانده شپرد مونث نيز هست . اين امر از ديدگاه EA مهم بود چرا كه حتي براي اين كاركتر راي گيري كرد تا مخاطبان به بانو شپرد مورد نظر خود راي بدهند و مثل آقاي شپرد تنها به انتخاب سازندگان و طراحان نبود. ويدئويي منتشر شده است كه نشانگر آن است كه همه نسخه هاي اين بازي داراي كاوري هستند كه عكس اين كاور دو طرفه است و اگر شما خانوم هستيد و يا اينكه دوست داريد با شخصيت زن شپرد در كهكشان به دنبال راه نجاتي باشيد ، ميتوانيد كاور را برگردانيد و فرمانده شپرد زن كاور بازي شما باشد.

اين كار در نوع خود بي نظير يا حداقل كم نظير بوده است.

منبع

البته همه ی بازیها کاور دو رو دارن ولی اینکه کاور رو طوری طراحی کردن که بشه برعکسش هم روی قاب استفاده کنی جالبه!

ممنون!

خرید نسخه ی ارجینالش خیلی واجب به نظر میرسه !

اما با این قیمت ها چطوری اخه ؟؟؟

خیلی راحت نسخه کپی رو خریداری می کنی و میری یه جا روی کاغذ گلاسه هر دو تا کاور رو پرینت بگیرن و هر موقع دوست داشتی از یکیشون استفاده می کنی. کلا هم میشه 2 تومن!:d

خیلی راحت نسخه کپی رو خریداری می کنی و میری یه جا روی کاغذ گلاسه هر دو تا کاور رو پرینت بگیرن و هر موقع دوست داشتی از یکیشون استفاده می کنی. کلا هم میشه 2 تومن!:d

ای ادم زرنگ:d
افرین چرا پول بریزیم پاش با این قیمتاااا:o

یاعلی!به نظر بازی سه دیسکه...:-s
-----------------------------------------
کار قشنگی انجام دادن,دوست من این چند روز پیش گفت دوست دارم کاور بازی Fem-Shep باشه,Bioware صداشو شنید...:d

فقط شپرد مرد . زنش خیلی خزه /:):d از اینا بگذریم این EA نامرد همیشه بازی هاش خیلی پر سر و صداست :| خب اگر منم مثل EA همچین سرمایه عظیمی داشتم گوش آدم و عالم رو کر میکردم و کاور 2 که هیچی برای بازی هام کاور 3D ارائه میدادم :d

من تابحال یه بار حتی با شپرد مرد بازی نکردم :دی فوق‌العاده صدای خَز و بی‌احساسی داره. برعکس، فمشپ صداش شاهکاره. همچی خمود، سیگاری، بالا، اروتیک، به به. انشالله مادر بچه‌هام یه همچین صدایی داشته باشه.

Female رو باید می‌زدن قسمت بیرونی :دی بازی کردن RPG جز با Female بی‌ معنی‌ هست.

کلا تیپ و وضع شخصیت‌هایFemale به بازی‌های RPG بیشتر می‌خوره تاMale، بیشتر درک میکنی‌ کاراکتر رو! شایدم فقط من اینجوریم :دی

من که 3 دفعه با شپرد زن و 6 دفعه با شپرد مرد شماره 2 بازیو فتح کردم واقعا هر چی بازی میکنی تکراری نمیشه این بازی حالا هم که نسخه 3 داره میاد فکر کنم چند سالی با همین سرگرم بشم

من یه دلیل منطقی واسه آر پی جی بازی کَردن با کاراکتر زن دارم،‌ اونم اینه که نَرینه به اندازه کافی دورم ریخته، حوصله ندارم ساعت‌ها وقتم رو پای مانیتور به تماشای یکی مثل خودم تلف کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or