در رابطه با شپرد من شخصا دوست ندارم دوباره بصورت فیزیکی به سری برش گردونن
چراکه عملا شپرد یه کارکتر تکرار نشدنی و بی نظیری بود که به هر صورت در سه نسخه ی مس افکت داستانش به پایان رسید و از دید من خیلی خوب هم تمومش کردن. تجربه نشون داده احیای یک کارکتر بیادموندنی که داستانش به پایان رسیده معمولا خوب از اب درنمیاد و در معدود مواردی ممکنه یک ادامه ی قابل احترامی بشه از اون شخصیت دراوردش اللخصوص که الان بازی بدون مغز متفکر سری ( کیسی هادسون ) و استودیویی داره ساخته میشه که نشون داده صلاحیت قبل رو هم نداره
بهرحال این نظر منه و امیدوارم اشتباه باشه. البته با توجه به تریلر بازی بیشتر بنظر میرسه داستان قراره به سمتی بره که به قولی حالا دنیا با لگاسی شپرد طرف هست و در همین راستا ما بیشتر از اینکه با خود شپرد طرف باشیم با دنیای بعد از شپرد و تصمیمات او و تاثیراتش همراه هستیم که بنظرم اگر واقعا به این شکل باشه اتفاقا خیلی هم خوبه.
و نکته ی دیگه اینکه در رابطه با شخصیت پردازی شپرد بگم که بنظرم یکی از خفن ترین شخصیت پردازی ها رو داشت!
شخصیت پردازی از نظر من یعنی هدف و انگیزه ی شخصیت اصلی و موقعیت هایی که شخصیت اصلی درش قرار میگیره و تاثیر تصمیماتی که بر او و داستان اثر میذاره که در مس افکت پرفکت بود پلاس دیالوگ های شخصیت اصلی که در مس افکت پرفکت بود پلاس تاثیر شخصیت های فرعی روی شخصیت اصلی و بالعکس که در مس افکت پرفکت بود
دیگه اینکه چهره ، چهره اقا چهره
. بی شک چهره ی دیفالت شپرد که از شپرد سریال لاست گرفته بودن و چقدر هم این چهره، چهره ای بود که به شخصیت کومندر شپرد میخورد! چهره ی کارایزماتیکی که میشد بهش متکی بود اینکه این چهره و این شخص ، ثابت قدم و محکم میتونه تمام مشکلات رو به دوش بکشه و به سرانجام برسونه. اینها همه وظیفه ی بازیه که طوری در بازی وجود داشته باشه که به پرورش شخصیت اصلی کمک کنه. یه دیالوگی اول بازی نسخه ی یک که فکر کنم اندرسون به یودین میگه که اگر یک نفر توی کهکشان وجود داشته باشه که بتونه ما رو نجات بده یا بهش بتونیم متکی باشیم شپرد خواهد بود (نقل به مضمون) و قشنگ بازی میخ اولش رو محکم میکوبه و به مخاطب نشون میده که با چه کارکتری طرف هست.