Mass Effect VS Diablo

كداميك بهتر است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    40
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Zack_Fair

کاربر سایت
از اسم تاپيك مشخصه، برای مقايسه دو RPG مس افكت و ديابلو زده شده، كسایی كه معتقدن اين بازی شباهت دارن به هم و كسایی كه معتقدن نيستن و كلا همه می تونن نظرشون رو در مورد اينكه كدوم يكی بهتره بگن تا تاپيك های ديگه منحرف نشه.

این دو تا بازی هیچ ربطی به هم ندارن. به نظرم تاپیک نابجا زده شده و جدل بزرگی اینجا راه میفته.

Mass Effect مگه اصلا RPG یه که بخواد با دیابلو مقایسه بشه؟ هروقت یه ژانری به اسم Mass Effect Clone درست شد ما در مورد مقایسش با دیابلو صحبت می‌کنیم.

اقا مس افکت فقط شماره 1 اگه بخواهیم حساب کنیم rpgبود 2 و 3 که کلا زدن تو کار اکشن و از این جور صحبت ها هیچ رقمه به هم ربطی ندارند این 2 بازی .............

نظرم من با دوستان یکیه این دو تا نباید مقایسه بشن
بحث های داخل تاپیک هم که گفتم فقط به خاطر تذکر به کسانی که تو تاپیک ME بازی رو ترول میکردن بود.

آخرین ویرایش:
این دو تا بازی هیچ ربطی به هم ندارن. به نظرم تاپیکنابجا زده شده و جدل بزرگی اینجا راه میفته.
بهتر از اينه كه تاپيك نمراتش منحرف شه. بذار همينجا حرف حسابشون رو بزنن.
Mass Effect مگه اصلا RPG یه که بخواد با دیابلو مقایسه بشه؟ هروقت یه ژانری به اسم Mass Effect Clone درست شد ما در مورد مقایسش با دیابلو صحبت می‌کنیم.
منم می خوام كلا همينا برام معلوم شه...از نظر من مس افكت اولش انتخاب كلاس داره و لول آپم اگه بخوای داره پس می شه گفت RPG ـه ولی عملا يه بازی TPS ـه...

اقا مس افکت فقط شماره 1 اگه بخواهیم حساب کنیم rpgبود 2 و 3 که کلا زدن تو کار اکشن و از این جور صحبت ها هیچ رقمه به هم ربطی ندارند این 2 بازی .............
تازه من ME1 رو هم یه RPG کامل نمی دونم. RPG تو سری ME همیشه تو حاشیه بوده.

این دو بازی اصلا ربطی به هم ندارند!
ولی در کل من از دیابلو بیشتر خوشم میاد.

هر چقدر من عاشق نسخه اول DA هستم اصلا از این ME خوشم نمیاد.کلا بیخیال این مقایسه که نتیجه خوبی نداره

به نظر من ME جذاب و گیراست و داستان عمیقی داره و Diablo معتاد کنندست
هر دو خوبن

اخه نمیشه گفت کدوم بهترن ولی من diablo 3 دوست دارم و اصلا fan me نیستم.

هر 2 بازی طرفدار های مخصوص به خودشو داره.به نظرم مقایسه این 2 بازی از بیخ و بُن اشتباه هستش.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or