Mass Effect PS3، تجربه‌ای متفاوت

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
screenshot_236309_thumb300.jpg

رییس Bioware در گفتگویی با مجله PSM3 در مورد نسخه PS3 بازی ME2 چنین اظهار داشت:

" نکته مهم این است که اصولا PS3 ساختار متفاوتی نسبت به 360 دارد. از نظر گرافیکی و جلوه‌های بصری احتمالا تغییراتی در بازی داده خواهد شد. این تغییرات به تفاوت بین کنسول‌ها بر می‌گردد."

" نمی‌خواهم بحث بین قدرت کنسول‌ها را پیش بکشم. هر دوی آن‌ها قوی هستند و ما هر کاری بخواهیم، می‌توانیم روی آن‌ها انجام دهیم. وقتی شما یک بازی می‌سازید، دوست دارید که تا حد امکان طرفداران زیادی پیدا کند. فکر می‌کنم این فرصت خوبی‌ست برای ما تا بخش اعظمی از بازار فروش را در دست خود بگیریم".

وی افزود:" فکر می‌کنم گیم‌پلی این بازی تجربه نسبتا متفاوتی باشد. یعنی از همان اول که یک کنترلر متفاوت را در دست می‌گیرید، تغییرات را احساس خواهید کرد."

Source

اینم بدون شک از لحاظ فروش میشه مثل bioshock1 که اصلا در حد انتظار از لحاظ فروش برای ps3 نبود.
عزیز من مزاح می کنی ؟ :d یکی از بهترین RPG های کنسولی برای یه کنسولی که تا الان خوب فروخته نسبت به 3 سال پیش داری مقایسه می کنی ! فروشش احتمالا چشم گیر خواهد بود چون EA لامصب کم نمیذاره برا تبلیغ ! :d

عزیز من مزاح می کنی ؟ :d یکی از بهترین RPG های کنسولی برای یه کنسولی که تا الان خوب فروخته نسبت به 3 سال پیش داری مقایسه می کنی ! فروشش احتمالا چشم گیر خواهد بود چون EA لامصب کم نمیذاره برا تبلیغ ! :d

شما اختلاف 1 سالم یه نگاه بنداز.معلومه که فروش خوبی میکنه.چون بازیش فوق العاده بود و هست. اما سوال اینه که میتونه فروش چشمگیری رو داشته باشه که من بعید میدونم.چون خیلیا بخاطر ME رفتن سمت 360 و خریدنش.

" نکته مهم این است که اصولا PS3 ساختار متفاوتی نسبت به 360 دارد. از نظر گرافیکی و جلوه‌های بصری احتمالا تغییراتی در بازی داده خواهد شد. این تغییرات به تفاوت بین کنسول‌ها بر می‌گردد."
ما که رو PC ترکوندیمش:d گرافیکش رو آخه چقدر میخوان ببرن بالا.در بهترین شرایطمیشه مثل PC با AA کمتر:d

ما که رو PC ترکوندیمش:d گرافیکش رو آخه چقدر میخوان ببرن بالا.در بهترین شرایطمیشه مثل PC با AA کمتر:d
نه فکر نمیکنم منظورش بالاتر بردن یا اینجور چیزا باشه. اگه بازیهای ps3 رو دیده باشی، حتما میدونی یه جورایی تو بعضی چیزا استایل گرافیکی بازی با بازیهای 360 یا حتی pc فرق میکنه. مثلا همینmass effect2 رو درنظر بگیر؛ خب خیلی گرافیکش بالا بود درست، حالا برو مثلا uncharted2 رو هم نگاه کن.هردو گرافیکشون بالاست ولی یه جور دیگه هستن:d

فن های 360 زیاد حرص نخورید
آتیشمو زیاد نکن:دی بازیو 2بار تموم کردم رو PC و360 گرافیکشم فضایی بود!شاید میخوان باگ ها رو رفع کنن
چهارتا شخصیت بندازن گرافیکشونو(شخصیتا مثلا جزیات صورتشونو)زیاد کنه و 2-3 تا ماموریت و نژاد جدید بسازه:دی
نهههههههههههههههههههههههه:((:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or