Mass effect:Bioware سخت ترین بازی در این سری است

.Evanescence.

کاربر سایت
Mass effect 3 یکی از بزرگترین بازی هایی است که در سال 2012 اکثر بازیباز ها از اون انتظارات زیادی دارن.​
Mass-Effect-3-1.jpg
طبق گفته های Bioware این قسمت از این سه گانه سخت ترین قسمت نسبت به 2 سری قبلی است.ناشر بازی اعلام کرده که حالت Normal بازی معادل حالت Veteran دو قسمت قبل خواهد بود!!
Casey Hudson از سوی Bioware در مورد قسمت مولتی پلیر بازی میگه : " این واقعا شروع ، وسط ، و پایان یک جنگ بسیار عظیم است،برای اینکه (مولتیه بازی) اساسا یه تعریف متفاوت رو ارائه میده.،ما به این نتیجه رسیدیم که بخش مولتی پلیر میتونه به شناخت فرمانده شپارد کمک کنه و از نظر تجربه بازی، میتونه تعامل خوبی با بخش داستان داشته باشه .
به نظر میرسه Bioware تمام توانش رو گذاشته تا بتونه Mass Effect رو به بهترین قسمت از این سری تبدیل کنه.
این بازی بزرگ پایانی بر سه گانه فرمانده شپرد خواهد بود که در تاریخ March 6, 2012 برای Xbox 360 , PS3 و PC عرضه خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
Mass effect 3 یکی از بزرگترین بازی هایی است که در سال 2012 اکثر بازیباز ها از اون انتظارات زیادی دارن.​
Mass-Effect-3-1.jpg
طبق گفته های Bioware این قسمت از این سه گانه سخت ترین قسمت نسبت به 2 سری قبلی است.ناشر بازی اعلام کرده که حالت Normal بازی معادل حالت Veteran دو قسمت قبل خواهد بود!!
Casey Hudson از سوی Bioware در مورد قسمت مولتی پلیر بازی میگه : " این واقعا شروع ، وسط ، و پایان یک جنگ بسیار عظیم است،برای اینکه اون اساسا متفاوت است،ما متوجه شدیم بخش مولتی پلیر می تواند یک تعریف خوبی برای فرمانده شپرد باهوش و توانا باشه،همچنین می توانید از تجربه بخش داستانی نیز استفاده کنید.
به نظر میرسه Bioware تمام توانش رو گذاشته تا بتونه Mass Effect رو به بهترین قسمت از این سری تبدیل کنه.
این بازی بزرگ پایانی بر سه گانه فرمانده شپرد خواهد بود که در تاریخ March 6, 2012 برای Xbox 360 , PS3 و PC عرضه خواهد شد.
منبع
استقبال میکنیم شدید , واقعا دارم عذاب میکشم تا زمان ریلیز :(

یعنی کلا یه طرحی توی EA ایجاد شده به اسم هایپ زدن بیش از پیش ...

مثلا الان سختی بازی در حد فلان بازی قبله خب چیکار کنیم؟ :دی.

واقعا چه حرکتِ انقلابی!نمیدونم اینقدری که بایوویر تلاش میکنه،رمقی براش میمونه که نسل بعد هم اینطور کولاک کنه؟آیا؟!
به جای این کارا بره برسه به نقش آفرینی بازی که خلاصه شده به انتخاب دیالوگ.

به یکی از بازی هایی که هر سه سمارش بالای 90 متااسکور داره سلام کنید از همین الان . 16 اسفند رو خواستارم ...
از سخت شدنش هم استقبال میکنیم ، به شرطی که فقط شیلد گذاری نباشه :دی !

بشدت از سختی بازی استقبال میشه کلا من با میزان سختی بازی اصلا مشکل ندارم خیلی منطقی هست حتی آخرین درجه سختیش هم گریه ات را در نمیارند که مثلا چون سخته :d
جز 5 بازی هست که بشدت منتظرشم با این تریلری که تو VGA نشون دادن مطمئن شدم متاش که از 90 قطعا بالاتره و اینکه ممکنه تو تمام نسخه ها بالاتر هم باشه خیلی امید بهش پیدا کردم نمایشش عالی بود(فرا عالی هم میشه گفت)
بهترین موقع هم میاد دم عید میشینیم با خیال راحت بدون فکر کردن به درس و دانشگاه بازی می کنیم >:d

به یکی از بازی هایی که هر سه سمارش بالای 90 متااسکور داره سلام کنید از همین الان . 16 اسفند رو خواستارم ...
از سخت شدنش هم استقبال میکنیم ، به شرطی که فقط شیلد گذاری نباشه :دی !

من از خدامه این یکی شماره بازی هم فوق العاده باشه ولی اصلا و ابدا به EA مطمئن نیستم ، با گذاشتن فشار های الکی میخواد بازی رو زودتر بده . خدا کنه به خیر بگذره این دفعه . سر ِ DA II و BF3 هم همین بلا ها رو آورد .

به شدت با این تصمیمشون حال میکنم ;)
باید اشک آدم دربیاد تا بتونه زمین رو نجات بده :d ، دو نسخه قبلی روی درجه Normal خیلی آسون بود ، با این خبر خیالم از این نسخه راحت شد >:d<

من از خدامه این یکی شماره بازی هم فوق العاده باشه ولی اصلا و ابدا به EA مطمئن نیستم ، با گذاشتن فشار های الکی میخواد بازی رو زودتر بده . خدا کنه به خیر بگذره این دفعه . سر ِ DA II و BF3 هم همین بلا ها رو آورد .

فرهود شاید حرفت در مورد DA II و BF3 درست باشه ولی خداییش EA به Mass Effect خوب وقت داده و اصلا به Bioware فشار نیوورده تا بازی رو زود عرضه کنه اگه یادت باشه بازی قرار بود سال 2011 عرضه شه که حتی EA حاضر شد بازی تاخیر بخوره و از کیفیتش کم نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or