Mass Effect 3 با بالن به فضا فرستاده میشود !

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

Mass-Effect-3-Sheperd-logo-530x298.jpg

USA Today امروز گزارش ( Report ) کرد که کمپانی EA نسخه هایی از بازی Mass Effect 3 را با استفاده از چند بالن به آسمان میفرستد .
این بالنها قرار است در شهرهای New York, San Francisco, Las Vegas, Berlin, London و Paris آغاز به کار کنند و همراه آنها نیز یک
ردیاب GPS نصب خواهد شد تا بازیکنها بتوانند آن را ردگیری کرده و امیدوار به فرود فرمانده Shepards به زمین باشند ...
اگر یکی از انها در نزدیکی خانه ی شما فرود آمد ، شما میتوانید یکی از اولین نفرهایی باشید که نسخه ی کامل Mass Effect 3 را یک هفته
زودتر از عرضه ی جهانی ، بازی میکنید و برای کسانی که تیره بخت هستند و بالنها در نزدیکی محل زندگیشان فرود نیامد ( مثل ما ایرانیها :d ) ،
صبر کنند و این بازی رو که در تاریخ 6 مارس در آمریکا ، 8 مارس در استرالیا و 9 مارس در اروپا برای X360 ، ps3 و PC منتشر میشود را خریداری کنند ...
EA اعلام کرده در این باره روز سه شنبه جزییات بیشتری رو اعلام خواهد کرد ...

منبع

آخرین ویرایش:
حرکت خود جوش EA. :d
میخوان فضا رو هم از حضور کاپیتان شپارد گل بارون کنن. :biggrin1:
منظورتون شپرد هستش دیگه ؟
ايول ، كار جالبي مي كنن !
اگه من يكي از اين نسخه هارو گير مياوردم ، درجا مي فروختمش :d
اگر هم بازی رو بهم بدن هم پول بدن که بفروشمش (:d) عمرا این نسخه رو از دست نمیدم و خودم بازی میکنمش
اگه از ایران رد میشد اولین شهر با تیرکمون پایین میاوردن.
خودم میپریدم میگرفتمش :d

چه کار بامزه ای! البته خطر پایرت خور شدن زودرس و لیک و اینها هم داره قاعدتا که اون GPS ممکنه یکی از اهدافش همین باشه. :دی

اگه زیاد بره بالا ممکنه یکی شون رو هم ویتلی بگیره که تو فضا بیکار نباشه! :دی

ما براي يه هفته زودتر بازي كردن اين عنوان احتياجي به اين سوسول بازي هاي بالن و اينا نداريم . زنگ ميزنيم از اوني كه بازي هارو ازش ميخريم با مُشما بازي رو هوا ميكنه مياد دم خونمون :d !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or