Mass Effect 2 مردم را متحیر میکند

rasoolharry

کاربر سایت
با سلام
مدیر ارشد bio ware در گفتگویی که دیروز با سایت Video Gamer انجام داد این اطلاعات را داد.
123095_hs.jpg

آیا این شماره با شماره ی اولش ارتباط داره؟ خوب جوابهای واقعا مهیجی برای این سوال هست.
من فکر میکنم که مردم مبهوت میشن و البته منظور من ترساندن مردم نیست.
تیم ما داره رو نوشتن داستان بازی به خوبی کار میکنه که یکراست از آغاز ME 2 سرچشمه میگیره.
و مردم وارد ترس میشن

داستان بازی شماره ی دوم این عنوان چطوری هست؟ آقای Atwood تایید کرد که ME2 داستان اصلی رو ادامه میده و به عنوان یک مقدمه یا episode نیست.

در رابطه با داستان هم توضیحاتی هست ولی بهتر اینه که خودتون بازی کنید چون شما یک تجربه ی کامل رو بدست میارید که بیشتر از یه مقدار است . و البته چیزهایی در این بازی است که مردم انتظارش رو ندارند.
در رابطه با کارکنانتون و کاراکترهای بازی ، بازیکنها میخواهند چیزهایی بدونند یعنی میشه گفت که برای اینها باید یکم صبر کنند؟ آقای آتوود به ما اطمینان داد که Bio Ware داره روش کارمیکنه.
و تا اونجا پیشرفت رفت که وقتی این سوالها را پرسیدیم آقای آتوود گفتند که من نمیخوام به شما چیزهای ویژه ای که در این بازی اتفاق می افته رو بگم البته این حرفها را با کمال احترام گفتند.

ولی من یک چیزهایی را به شما میگم آن هم این است که شما از دیدن دوباره ی این بازی خیلی خوشحال میشید چه با کاراکترهای اصلی چه با کاراکترهای دیگر رو برو بشید.
کاراکترهای دیگر نقشهای خیلی مهمی رو ایفا میکنند و همچنین در این بازی اقوام و ملتهای بسیاری وجود دارد که شما آنها را قبلا ندیدید.

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or