Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Jun 1, 2013 #1 استدیوی PopCap امروز با ارائه دو عکس در فیسبوک از پروژه ای ترکیبی به نامهای Grass Effect و Dead Face اشاراتی به دو عنوان Mass Effect و Dead Space کرده است که به احتمال زیاد معانی این دو عکس را در کنفرانس EA در E3 در تاریخ 10 ژوئن متوجه خواهیم شد. منبع آخرین ویرایش: Jun 2, 2013
استدیوی PopCap امروز با ارائه دو عکس در فیسبوک از پروژه ای ترکیبی به نامهای Grass Effect و Dead Face اشاراتی به دو عنوان Mass Effect و Dead Space کرده است که به احتمال زیاد معانی این دو عکس را در کنفرانس EA در E3 در تاریخ 10 ژوئن متوجه خواهیم شد. منبع
CriRo7 کاربر سایت Jun 1, 2013 #3 [h=2]Mass Effect و Dead Space با طعم Plants VS Zombies.[/h] بیشتر... فکر کنم بر عکس میشه:d
SHePArd کاربر سایت Jun 1, 2013 #4 بیشتر... چشمم روشن این مسئله رو من ریشه کن خواهم کرد در نورماندی :-l فکر کنم بر عکس میشه بیشتر... درست نوشته شده ، ولی به خاطر سیستم فروم ( صرفا هم نه این فروم ) برعکس شده .
بیشتر... چشمم روشن این مسئله رو من ریشه کن خواهم کرد در نورماندی :-l فکر کنم بر عکس میشه بیشتر... درست نوشته شده ، ولی به خاطر سیستم فروم ( صرفا هم نه این فروم ) برعکس شده .
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Jun 1, 2013 #5 نوشته شده توسط GOW III: فکر کنم بر عکس میشه:d بیشتر... آره راست میگی,دقت نکرده بودم!!!:d
K3l!0$ کاربر سایت Jun 1, 2013 #6 خیلی حال میده. امیدوارم یه Battle Plants هم بدن. SO CUTE خیلی خیلی خوشگلن!
MrElectricWizard The Hawk Is Howling کاربر سایت Jun 1, 2013 #9 grass effect که احتمالا منظورش چمن ایناس... یه لحظه فکر کردم منظورش از grass همون grass خودمونه کلی ذوق کردم جالب اینجاست که به effect هم میخوره فکر کنید یه بازی که اتمسفرش تو این زمینه ها باشه چه میچسبه
grass effect که احتمالا منظورش چمن ایناس... یه لحظه فکر کردم منظورش از grass همون grass خودمونه کلی ذوق کردم جالب اینجاست که به effect هم میخوره فکر کنید یه بازی که اتمسفرش تو این زمینه ها باشه چه میچسبه
SHePArd کاربر سایت Jun 1, 2013 #10 grass خودمون چيه! اون اسمش Garrus هست! بیشتر... ایشون منظورش لحیم کاری و اینا بود :d فکر کنید یه بازی که اتمسفرش تو این زمینه ها باشه چه میچسبه بیشتر... نه والله ! مگه این همه مسائل بوق دار توی بازیا چیز خوبیه که اینم بخواد اضافه شه ؟
grass خودمون چيه! اون اسمش Garrus هست! بیشتر... ایشون منظورش لحیم کاری و اینا بود :d فکر کنید یه بازی که اتمسفرش تو این زمینه ها باشه چه میچسبه بیشتر... نه والله ! مگه این همه مسائل بوق دار توی بازیا چیز خوبیه که اینم بخواد اضافه شه ؟
hmd2009 کاربر سایت Jun 1, 2013 #11 نوشته شده توسط XagroX: عکس دوم چقد بامزس .. با*ستَنِ شریفِ ایزاکو Spoiler بیشتر... اون ایزاک نیست لباس ایزاک رو پوشیده مگه نمیبینی رنگش سبزه!
نوشته شده توسط XagroX: عکس دوم چقد بامزس .. با*ستَنِ شریفِ ایزاکو Spoiler بیشتر... اون ایزاک نیست لباس ایزاک رو پوشیده مگه نمیبینی رنگش سبزه!
ash@ash کاربر سایت Jun 1, 2013 #12 نوشته شده توسط theboss: پروژه ميلك كردن Plants VS Zombies بیشتر... این ملیک کردن رو کی انداخت به جون یوزر های این بازی سنتر هر کی انداخته بیاد معنی درستشم یاد بده به ملت بفهمن میلک کردن یعنی چی را به را از خودشون میلک در نکنن
نوشته شده توسط theboss: پروژه ميلك كردن Plants VS Zombies بیشتر... این ملیک کردن رو کی انداخت به جون یوزر های این بازی سنتر هر کی انداخته بیاد معنی درستشم یاد بده به ملت بفهمن میلک کردن یعنی چی را به را از خودشون میلک در نکنن
XagroX کاربر سایت Jun 1, 2013 #13 نوشته شده توسط hmd2009: اون ایزاک نیست لباس ایزاک رو پوشیده مگه نمیبینی رنگش سبزه! بیشتر... میدونم باو:d .. یکی از همون زامبیاس که میگن braaaaaaiiiins
نوشته شده توسط hmd2009: اون ایزاک نیست لباس ایزاک رو پوشیده مگه نمیبینی رنگش سبزه! بیشتر... میدونم باو:d .. یکی از همون زامبیاس که میگن braaaaaaiiiins
ADU_Tank کاربر سایت Jun 2, 2013 #14 آپدیت خبری این عکس رو هم خود صفحه ی P vs. Z در فیس بوک اضافه کرده. Plants vs Zombies با طعم Medal of Honor :d
آپدیت خبری این عکس رو هم خود صفحه ی P vs. Z در فیس بوک اضافه کرده. Plants vs Zombies با طعم Medal of Honor :d
Rambayo کاربر سایت Jun 2, 2013 #15 لابد بعد انتشار bf4 این بازی با طعم battlefield و با موتور فراست بایت 3 میاد دیگه لازم شد سیستممو آپگرید کنم :d
لابد بعد انتشار bf4 این بازی با طعم battlefield و با موتور فراست بایت 3 میاد دیگه لازم شد سیستممو آپگرید کنم :d