Masayuki Uemura خالق NES و SNES درگذشت

Ali.jangi

کاربر سایت
MU.JPG

ماسایوکی امورا, معمار کنسول های NES و SNES در تاریخ 6 دسامبر در سن 78 سالگی درگذشت.

Famicom - کنسولی که در غرب با نام NES شناخته شد - زاده ذهن امورا بود, او در سال 1972 به عنوان یک مهندس به Nintendo, در زمانی که آنها سرگرمی های الکتریکی را به صورت آزمایشی بررسی میکردند پیوست. یکی از وظایف او کمک کردن به نینتندو در توسعه انواع بازی در سبک Light-Gun بود.

وقتی که نینتندو R&D2 تاسیس شد, امورا مسئول این بخش بوده و در ساخت سیستم های 'Color TV-Game', اولین تلاش آزمایشی این کمپانی برای نفوذ به بازی های خانگی نقشی اساسی داشت.
این کنسولها سیستم های ابتدایی بودند که عنواینی آماده و ساده داشتند.

اومورا کارش را در سال 1981 برروی کنسول فامیکام, به دنبال درخواست رئیس نینتندو Hiroshi Yamauchi برای ساخت کنسولی که بتواند بازی های آرکید در تلوزیون اجرا کرده, و اما بازی هایی که با کارتریج عوض شود شروع کرد. ترکیب فروش فامیکام و بردار غربی اش, ان ای اس, 61 میلیون بود - که 20 میلیون آن تنها شامل ژاپن میشده است.

R&D2 نه تنها فامیکام را ساخت بلکه مسئولیت ساخت جانشین محبوب این کنسول, SNES / Super Famicom نیز یود. او همچنین در ساخت سیستم های ژاپنی Famicom Disk System و Super Famicom Satellaview, و همینطور اسلحه نمادین NES Zapper نیز نقش داشت.

امورا فقط برروی سیستم کنسول کار نکرد, او در طول حضورش در کمپانی, به تهیه کنندگی چندین بازی پرداخت, از جمله Ice Climber , Clu Clu Land و سه گانه ورزشی ساکر , بیسبال و گلف.

امروا در سال 2004 از نینتندو جدا شده و استاد دانشگاه Ritsumeikan در کیوتو شد, و این سازمان خبر ناراحت کننده درگذشت او را دیروز به اشتراک گذاشت.

در مصاحبه ای با وبسایت Nintendo Life در سال 2020 هنگام سفری به انگلستان, امورا درباره یکی از نکات برجسته حرفه خود توضیح داد:

"بهترین دورانی که بیاد دارم زمانی بود که ما ساخت فامیکام رو تموم کردیم. اون زمان, ما از موفقیتش خبر نداشتیم, اما این حقیقت که ما توانایی توسعه و به اتمام رساندن محصول را داشتیم بسیار لذت بخش بود, ماموریت من, مطمئن شدن از تکمیل توسعه دستگاه بود که انجامش دادم, پس خیلی خوشحال بودم."

Masahiro Sakurai, خالق سری Smash Bros. و Kirby در توییتر گفت:

"خبر آمد که ماسایوکی امورا, خالق Family Computer, فوت کرده است. برای روحت دعا میکنم... NES کنسولی بود که بیشترین تاثیر را برروی من داشت. بدون آن, من اینجا نبودم."

در این مسئله اغراقی نیست که بگوییم نینتندو - و دنیای عظیم گیمینگ - اگر از کمک های عظیم امورا بهره نمیبردیم, امروز بسیار متفاوت بود.

منبع

آخرین ویرایش:
به عنوان کسی که با خود فامیکام (دست کم کلونش) بازی کرده, از ایشون بخاطر خاطرات کوتاه اما فوق العاده این کنسول تشکر میکنم
اگه ایشون این کنسول رو نمیساخت الان نه سگایی وجود داشت, نه پلی استیشن و نه اکس باکس

خدا رحتمشون کنه.

روحش شاد
چقدر با این کنسول کوچک و نحیف خاطره داشتیم با پسرعموها و خانواده..!!! چقدر کاراته ماریو فوتبالیستها بازی کردیم با این کنسول...!!!! یادش بخیر واقعا یادش بخیر...!! یادمه همیشه دوست داشتم خیلی شیک و قشنک دسته های کنسول رو مثل خشاب بزارم بغل کنسول فکر میکردم مثل یه آدم میمونه که دوتا گوش داره وقتی از روبرو نگاه میکردی دکمه اجکتش هم به سمت پایین بود دقیق مثل یه بینی آدمیزاد..!! کودکی چه دنیای بود یادش بخیر.

جالب اینجاست تو کنسول ها خانگی
2 کنسول محبوب نینتندو که برنده نسل 3 و 4 شدن همون nes و snes
ساخته و طراحی شده Masayuki Uemura بوده

و وقتی کنسول ها خونگی بعدی که Masayuki Uemura نساخت اکثرا شکست خوردن
مثل ویچرال بوی ، nintendo 64 , gamecube

پس معلومه کار این استاد خیلی بزرگ و خاص بوده

حتی nes و famicom و super nintendo و super famicom امروز ببینی جذبشون میشی و لذت میبری

روحش شاد

اتفاقا امسال یک عدد NES اصل تر و تمیز خریدم برای کلکسیونم واقعا کنسول جذابی بوده و هنوزم طراحیش جذابه
جالبه که طراحی خوبه برای غرب بود بر عکس سگا که طراحی خوبش برای خود ژاپن بود

خدایی قشنگترین سگا ، sega genesis مدل اول
برای آمریکا بود
هنوز تو کف این کنسولم از دیدنش سیر نمیشم

اون مگا درایو و ...... اصلا جذاب نبودن

حتی sega master system سری غرب خیلی خوشگل بود
برعکس ژاپن سری مارک بودن که جذاب نبودن

خدایی قشنگترین سگا ، sega genesis مدل اول
برای آمریکا بود
هنوز تو کف این کنسولم از دیدنش سیر نمیشم

اون مگا درایو و ...... اصلا جذاب نبودن

حتی sega master system سری غرب خیلی خوشگل بود
برعکس ژاپن سری مارک بودن که جذاب نبودن
سلیقه ای هست اما اکثرا سگا مگا درایو بزرگ ترجیح می دن برای همینم نسخه مینیش از روی مگا ساخته شده
اون طرح مشکی قرمز و جای ولوم و نوشته 16 بیتش واقعا طراحی خاصی بود دسته های بزرگ 3 دکمه ش هم طراحی فوق العاده ای داشتن سگا اوج پختگی بازی های 2 بعدی بود
یا نسخه مینی nes بر عکس از روی نسخه uc یا اروپاش ساخته شده نه فامیکام

• Like
Reactions: Sega_genesis
سلیقه ای هست اما اکثرا سگا مگا درایو بزرگ ترجیح می دن برای همینم نسخه مینیش از روی مگا ساخته شده
اون طرح مشکی قرمز و جای ولوم و نوشته 16 بیتش واقعا طراحی خاصی بود دسته های بزرگ 3 دکمه ش هم طراحی فوق العاده ای داشتن سگا اوج پختگی بازی های 2 بعدی بود
یا نسخه مینی nes بر عکس از روی نسخه uc یا اروپاش ساخته شده نه فامیکام

اون سلیقه اس
خودم آرشیو دارم
کلگی سگا جنسیس ، گرونترین کلگی سکا هست همین الان و خروجی بهتری داره
بخصوص اگر سری اول مودم دار باشه که معبد همه کلکسیون باز ها و آرشیو دار هاست 😁

Sega genesis mini برا آمریکا
و sega mega drive برای اروپا و .... عرضه شد

71VsnpPHpIL._SX522_.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن