Martin Sofiedal : چیزی شبیه به Uncharted 4 ندیده ام

majidsnake

کاربر سایت
Uncharted_4.jpg

آقای Martin sofiedal سازنده ی یک fan film درباره سری آنچارتد، توانسته است به استودیوی ناتی داگ رفته و اولین نمایش Uncharted 4: A Thief’s End را نظاره گر باشد. وی درباره ی این نمایش گفته است:

" چیزهایی که مشاهده کردم جدید و نو بود. مانند ترسیم اکشن های برنامه ریزی شده و اینکه کاراکترها بعد از ارتقای گرافیگ چگونه شده اند. اینکه Sully مانند یک فرد زنده بود وحشتناک است!!! من همچنین زمان کمی از محیط باز بازی را دیدم. با اینکه هنوز درحال توسعه بود اما واقعا باورنکردنی بود. "

وی در باره ی پیشرفت گرافیک بازی هم گفته است: این پیشرفت مانند پیشرفت گرافیک از PS2 به فیلم پیکسار است!

" آنها به من صحنه هایی را نشان دادند که Drake بین علف های بلند حرکت میکرد و وزش باد در حرکت آنها تاثیر داشت. دیوانه کننده بود! چیزی شبیه آن را ندیده ام. "

منبع:Martin saw Uncharted 4 – “Never seen anything like it. Almost scary real, photo realistic.”

دارم به این فکر میکنم که چه جوری خودمو واس U4 قانع کنم!! چون میدونم که بازم نسخه جدید لحظات و صحنه های باور نکردنی خواهد داشت! اسمش که میاد تنم میلرزه

وی در باره ی پیشرفت گرافیک بازی هم گفته است: این پیشرفت مانند پیشرفت گرافیک از PS2 به فیلم پیکسار است!

" آنها به من صحنه هایی را نشان دادند که Drake بین علف های بلند حرکت میکرد و وزش باد در حرکت آنها تاثیر داشت. دیوانه کننده بود! چیزی شبیه آن را ندیده ام. "
مادر بگرید :d
شاید یه نیمچه نگاهی به X1 داشتم منتها الان ارتباط به کلی قطع شد یعنی دسامبر میشه تریلر رو دید
یه کالکشن هم بدن واسه این نسل دیگه مرگ نداره

نامردا فقط هایپمون میکنن:(( من به یه گیم پلی 30 ثانیه ای هم راضیم:d
فقط فکر کنید با این همه هایپ وقتی بازی بیاد چه فروش فضایی میکنه:d سیستم سلر را با uc صرف کنید:d

آخرین ویرایش:
a3oiaj1wcas2y8s76q3d.gif

دوستان این قسمت که همه نقل قول کردید و بسی کیف کردید کاملترش اینه: (قسمت بولد شده هم هست بابا ):دی
نیت قرار بود از بین علفزار های بلند رد میشد و این واقعاً دیوانه کننده بود که چگونه هر نی بصورت جدا گانه با حرکات و انیمیشن های نیت تعامل داشت و تحت تاثییر وزش باد هم بود. تا الآن چیزی حتی شبیه به این صحنه هم ندیده بودم!
حالا واویـــــــلا!!

پ ن :تامی فیشر , تاپیک خود بازی :دی

آخرین ویرایش:

WoW ممنون از خبر .
هایپ میشویم شدید .

به قول گفتنی :

I CAN'T WAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT ANYMOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

3ywxcfl5go9q97gyfp2i.gif

مادر بگرید :d
شاید یه نیمچه نگاهی به X1 داشتم منتها الان ارتباط به کلی قطع شد یعنی دسامبر میشه تریلر رو دید
یه کالکشن هم بدن واسه این نسل دیگه مرگ نداره
خوشم مياد از فرصت استفاده كردي و يه نيمچه ترول هم كردي

يه خوبي ديگه اي كه اين بازي داره اينه كه بعد از انتشارش تا يه مدت طولاني نيازي به كل كل در زمينه گرافيك نيست و دوستان ميتونن استراحت كنن :d
واقعا اميدوارم توي بزرگ ترين روز در طول عمر Playstation در تاريخ 6 و 7 دسامبر يه نمايش درست حسابي ازين شاهكار شاهد باشيم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or