Mark Rein: گرافيك UT3 نسخه PS3 از Gears Of War بالاتر هست.

Saeed.x360

کاربر سایت
با سلام
فكر كنم همگي شما با Mark Rein (نايب رييس Epic Games) آشنا هستيد.
gdc02_rein.jpg

طبق مصاحبه صورت گرفته از سوي Pro-G با آقاي Mark Rein بمناسبت Launch Celeberty نسخه pc اين عنوان ايشون ضمن تمجيد از نسخه PS3 عنوان كرد كه گرافيك UT3 نسخه PS3 بالاتر از بازي Gears of War هست( كه البته منظور ايشون بنظرم صرفا مقايسه اي است بين كنسولي چون هر چقدر كه گرافيك يك fps for Con بالا باشه با وجود سيستمهاي Extra High End قطعا نميتوان گفت كه گرافيك نسخه كنسولي UT3 با گرافيك Ultra Setting نسخه pc رقابت كنه.)
ايشون در ادامه اذعان ميكنه كه واقعا براي اين كار زحمات زيادي توسط Epic Team صورت ميگيره چون علاوه بر نوعي دشواري كار با PS3 آنها رقيبي دست پرورده يعني GOW را نيز در پيش رو داشتند.
ايشون اذعان ميكنن بازي نه تنها از لحاظ Improvment Graphicaly بلكه از نطر گيمپلي و درگيري بهتر از ساير FPS ها و همچنين GOW خواهد بود. همچنين به گفته ايشون هم اكنون آنها در حال كار بروي نسخه PS3 هستند و تاحالا پروژه اونها 20 درصد پيشرفت داشته.

موفق باشيد _ سعيد

اين فن بوي هاي PS3 انگار متوجه نيستند! يا خودشون به خريت ميزنند.
همين اپيك بود پارسال ميگفت PS3 قدرت اجراي Gears Of War نداره چه طور شد UT3 كه از GoW بهتر حالا ميتونه روي PS3 اجرا بشه؟
اين شركت نسل در نسل خالي بنده بوده و است.:laughing:
فن بوي هاي PS3 تا ديروز ميخواستند سر به تن اپيك نباشه ولي الان ...:sick:

همين اپيك بود پارسال ميگفت PS3 قدرت اجراي Gears Of War نداره چه طور شد UT3 كه از GoW بهتر حالا ميتونه روي PS3 اجرا بشه؟
فن بوي هاي PS3 تا ديروز ميخواستند سر به تن اپيك نباشه ولي الان ...:sick:

اولا دوست عزیز خودت معلومه بیشتر فن هستی که اینجوری حرف میزنی . دوما این چه طرز حرف زدن هست اگه همین جمله ها رو به فنهای 360 میزدیم تاپیک بهم میخورد . قانون جدید هم اومده که هر دوطرف نمیتونن بهم توهین کنن .
جواب من : اولا ما قبلا میگفتیم این شرکت بلد نیست با ps3 کار کنه این حرفو میزنه چیز خاصی نگفتیم بعدش خودت میگی خالی بند بوده دیگه اعتراف کردی که حرف ایپک غلط بوده که گیرز رو ps3 اجرا نمیشه و همه تایید میکردن که درست میگه . حالا که این حرفو زده خالی بندی کرده . خواهش میکنم تاپیک و منحرف نکنید .

اين شركت نسل در نسل خالي بنده بوده و است.
دوست عزيز يكم رعايت ادب ثواب داره !! ثانيا من ذهنم ياري نميكنه كه Epic در مورد GOW همچين حرفي زده. اگه هم زده فقط بخاطر Business Position شركت و ساسيتهاي EPIC و يك دليل غير عقلاني براي اينكه GOW بروي كنسول PS3 نخواهد آمد بوده و گرنه فكر نكنم هيچ آدم عاقلي بياد تو اين عرصه زماني بگه GOW فراتر از قدرت PS3 هست!! درثاني هميشه به اين نكته توجه كن هيچ Developer عاشق چشم و ابرو سوني يا ماكرو و يا نينتندو نبوده و نيست بلكه شرايط مالي و اقتصادي هر شركت در هر موقعيتي اونها رو وادار به گفتن آون چرت و پرتها ميكنه.

فن بوي هاي PS3 تا ديروز ميخواستند سر به تن اپيك نباشه ولي الان ...
ميثم نايب رئيس Epic ميگه كه گرافيك UT3 روي PS3 بيشتر از GoW هست اون وقت سوني ميشه نسل در نسل خالي بند؟
بعد گيريم(من كه نشنيدم!) اپيك گفته باشه كه ps3 نميتونه بازي مثل GoW رو اجرا كنه. ميشه بگي چه طور اون موقع حرفش درست بوده ولي الآن خالي بنديه؟
ضمنآ در مورد جمله ي اولت لطفآ ادب رو رعايت كن. طبق حرف زدن شما كه اون صحبت بيشتر در مورد خودت صدق ميكنه تا بقيه!

پ ن: ميثم تو خودت چند روز پيش به من تو چت گفتي من با ps3 مشكلي ندارم و فنبوي تعصبي نيستم و از ps3 هم دفاع ميكنم و اين حرفها. حالا خدايي با اين جور حرفات به چهره ات مياد كه نباشي؟ /:) نه به جون اون الطير جانت مياد كه نباشي؟ /:) ديگه مني كه 4 ساله تورو ميشناسم ميدونم كه چگونه آدمي هستي...
پ ن 2: راستي بيا چت باهات كار دارم...

لطفا توضیح بدین ببینم این مارک رینه خرف منظورش دقیقا چی بوده!!...:biggrin1:

اولا،چه ربطی داره اومده UT3 رو با GOW مقایسه کرده؟

دوما،مگه این بازی Gears Of War ــه که میگه از نسخه 360 بالاتره!!؟ (منظورش این بوده دیگه)

سوما،انجینشون با هم یکیه،بازیشون که با هم یکی نیستن که اومده مقایسه کرده!

چهارما،از کجا معلوم نسخه 360 UT3 از نسخه PS3 بالاتر نباشه؟! چون ایشون فقط گفتن از Gears Of War بالاتره،نگفته از نسخه UT3 X360 بالاتره...

پنجما،پ.ن: خیلی ضایع تشریف داره که قصد این یارو فقط تبلیغ نسخه PS3 بوده! چون اگه نبود میومد رک و راست میگفت از نسخه 360 UT3 بالاتره اصلا چه ربطی داشت اومد اسم GOW رو وسط کشید!! خب اینو که دیگه تمام عالم میدونن گرافیک UT3 کلا از GOW بالاتره...اصلا دیدین یهو گفتن نسخه 360 بهتره!

و در آخر پیشنهاد من به Mark Rein :
بهتره بری یه فکری به حال خودت بکنی که متاسفانه خودتم نفهمیدی چی گفتی...

برا من یه چیز خیلی جالبه نوشته های منو با این شرایط در نظر بگیرید که حتی 360 ها فن بازی در نمیاوردن .
این بدبخت اومده گفته گرافیک ps3 بهتره شما میگید چرا از 360 حرفی نزده . حالا اگه از 360 حرف میزد میگفتین چرا درباره این عنوان بزرگ روی ps3 حرفی نزده . :biggrin1::biggrin1: جالبه نه .

تو متن اصلي خبر اومده كه روز انتشار GOW بره كامپيوتر مصاحبه كردن با هم و گفتن كه گرافيك ut3 از بازي gow - pc گرافيكش بالاتره و قشنگتر جلوه ميده!

آقا چرا بيخود جو رو متشنج ميكنيد؟
من فقط گفتم اپيك قبلا گفته بود كه چون يادم نيست دقيقا رم PS3 كم همچين چيزي كشش Gears رو نداره خب؟ بعدش حالا چه جوري كه PS3 نميتونه Gears رو اجرا كنه و UT3 رو كه از اون قويتر ميتونه؟
اين حرف من بود فقط قبلش با كمي تنه آميز كه مديران از خجالت ما در اومدن :biggrin1:پ ن: ميثم تو خودت چند روز
پيش به من تو چت گفتي من با ps3 مشكلي ندارم و فنبوي تعصبي نيستم و از ps3 هم دفاع ميكنم و اين حرفها. حالا خدايي با اين جور حرفات به چهره ات مياد كه نباشي؟ /:) نه به جون اون الطير جانت مياد كه نباشي؟ /:) ديگه مني كه 4 ساله تورو ميشناسم ميدونم كه چگونه آدمي هستي...
پ ن 2: راستي بيا چت باهات كار دارم...
باور كن من قصد توهين به كسي يا گروهي رو نداشتم.
تازه اين حرفم هم هواداري از PS3 بود من فقط گفتم در هر حالت كه حساب كنيد اپيك خالي بسته چون اگر uT3 بهتر از GoW پس چرا گفته Gow روي PS3 اجرا نميشه ...
پ ن ! : ...
دوست عزيز يكم رعايت ادب ثواب داره !! ثانيا من ذهنم ياري نميكنه كه Epic در مورد GOW همچين حرفي زده. اگه هم زده فقط بخاطر Business Position شركت و ساسيتهاي EPIC و يك دليل غير عقلاني براي اينكه GOW بروي كنسول PS3 نخواهد آمد بوده و گرنه فكر نكنم هيچ آدم عاقلي بياد تو اين عرصه زماني بگه GOW فراتر از قدرت PS3 هست!! درثاني هميشه به اين نكته توجه كن هيچ Developer عاشق چشم و ابرو سوني يا ماكرو و يا نينتندو نبوده و نيست بلكه شرايط مالي و اقتصادي هر شركت در هر موقعيتي اونها رو وادار به گفتن آون چرت و پرتها ميكنه.
بابا چرا اينجا يكي يك حرفي ميزنه همه جبهه ميگيريد.
ميدونم سعيد جان سياست و... است من فقط گفتم اپيك خالي بنده همين.
اگر هم كسي ميتونه خلاف حرف من ثابت كنه بسم الله اين پيام خصوصي اونم ياهو ... شكلك چشمك نداره اينجا؟
باز من عذر خواهي ميكنم اگر به گروه يا افرادي بر خورد منظورم اين بود كه اين اپيك خالي بند خودتون رو به بيخيالي نزنيد. در اصل پول پرست است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or