Mark Darrah: آیا مایل به بازی کردن Dragon Age جدید به صورت تاکتیکال هستید؟

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

f6d5_dragnorlogodragon.png

تهیه کننده اجرایی «Dragon Age»، آقای Mark Darrah سوالی در توئیتر پرسید که آیا مایل هستید یک Dragon Age تاکتیکال و یا نوبتی (Dragon Age Tactics) بازی کنید؟ در ادامه با «بازی‌سنتر» همراه شوید.

او با ایجاد یک نظر سنجی، این درخواست را از طرفداران «Dragon Age» کرد و نام Tacticts را در کنار عنوان این فرانچایز به کار برد. بنا به گفته‌ی خود او، منظورش از Tactics چیزی مشابه با فرانچایزهای «XCOM» و «Fire Emblem» است که این دو بازی سبک نقش آفرینی نوبتی (tactical role-playing) دارند.

گزینه‌های نظر سنجی شامل بله، خیر، فقط برای PC و فقط برای پلتفرم‌ها دستی بود (مهلت نظر سنجی به اتمام رسیده است). اکثریت آرا موافق چنین چیزی بودند و تعداد بسیار اندکی مخالف، همچنین طرفداران بیشتر خواهان تجربه این عنوان بر روی PC هستند که تعداد کمی نیز خواهان تجربه آن بر روی پلتفرم‌های دستی‌اند.

هیچ گونه تضمین و خبر قطعی وجود ندارد که Bioware تصمیم گرفته است چنین بازی‌ای را بسازد، اما فکر کردن در مورد این موضوع و حتی این که خود تهیه کننده اجرایی این فرانچایز این نظر سنجی را راه اندازی کرده است، جالب و شگفت انگیز است و ممکن است در آینده شاهد چنین چیزی باشیم.

او اضافه کرد که اگر این بازی ساخته شود، هیچ ارتباطی به خط اصلی داستان سری «Dragon Age» که تاکنون ساخته شده، ندارد. «Dragon Age Origins» و «Dragon Age Inquisition» قابلیتی داشتند که دید بازی از بالا صورت می‌گرفت و تجربه نسبی تاکتیکال برای بازیکن ها به ارمغان می‌آورد.

منبع

به جای این مسخره بازی ها یه نسخه کامل و کلاسیک دیگه بسازین، یه چیزی که بتونه به بهترین نحو از این همه پتانسیل استفاده کنه، نیازی به این جنگولک بازی ها هم نیست!

آخرین ویرایش:
سلیقه مخاطب کنسولی، تصمیم‌های بد بایوور و شاید فشارهای EA اصالت فرانچایز دراگون ایج رو نابود کرد.
امیدوارم این بازی ساخته بشه و اون قدری موفق عمل کنه و مورد استقبال قرار بگیره که توی نسخه‌های بعدی کنترل و سبک گیم‌پلی برگرده به نسخه PC اوریجینز. کلا بیخیال اون نمای بالا به پایین مسخره بشن و یه دید ایزومتریک با کنترل همزمان رو بذارن... کنترل روی کنسول هم فکر نمی‌کنم با وجود بازی‌هایی مث دیابلو دیگه دست نیافتی به نظر بیاد.
هر چند همه این‌ها مث رویابافی می‌مونه و حتی اگراین قابلیت‌ها قرار باشه برگردن و بازی بازم به سمت Open World شدن پیش بره دوباره یه اثر پر از تضاد ساخته میشه.
این وسط اون IP جدیده هم به نظرم می‌تونه روی آینده سری اثر گذار باشه. :d

متن و خوندم ... باورش برام سخت بود ....

گیم پلی نوبتی ... اونوقت این گیم پلی نوبتی که ازش اسم میبرن چه شکلیه .. به شکل jrpg هاست یا یه چیز من در اوردی ؟

متن و خوندم ... باورش برام سخت بود ....

گیم پلی نوبتی ... اونوقت این گیم پلی نوبتی که ازش اسم میبرن چه شکلیه .. به شکل jrpg هاست یا یه چیز من در اوردی ؟
شبیه همون‌Xcom ای که گفت هست دیگه.:دی تو این سبک می‌شه به Fallout tactics هم اشاره کرد مثلا.

Tacticsبیشتر از قسمت RPG مبتنی‌ بر قسمت تاکتیکش هست.نسبت به‌RPG های دیگه Interaction با کاراکتر‌هایی‌ که کنترل نمی‌کنیم خیلی‌ کمتر هست.آزادی کلی‌ کمتر هست اما تو جنگ هاش می‌شه انواع و اقسام تاکتیک هارو پیاده کرد.اکثرا بازی‌های این سبک هم نسبت به‌rpgهای دیگه خطی تر هستن.از بازی‌های جدید هم Shadowrun و xcom 2 این مدلی‌ هستن.:دی گرافیک هم حدودا در همه موارد ایزومتریک هست.

این سبک بازی‌ها بیشتر انحصاری PC ساخته میشن.(به خاطر سبکی که دارن)

بله ، اگر روی مسیر کلی و سبک و سیاق سری اثر نذاره ، من استقبال میکنم .
fire emblem رو نمیدونم سبک و سیاقش چطوریه ولی اگه بازی سبک و سیاقی مثل final fantasy tactics و یا tactics ogre : let us cling together داشته باشه ، من استقبال میکنم .
البته باید بیشتر به عنوان یک پروژه ی فرعی به حساب بیاد و اثری توی پروسه ی ساخت شاره ی اصلی بعدی da نذاره .

Grey Warden@

مشکل اینجاست که طفلکا XCOM 2 رو دیدن به هوس افتادن :d

پ.ن: نفس کارشون بد نیست اما اینکه از یک طرف تجربه تاکتیکال اورجین رو به گند بکشن از این ور بخوان TBS بدن بیرون یک مقدار دور از عقله (می خواستم یک چیز دیگه بگم اما برا DAO بهشون مدیونم)
پ.ن2: اینکه توی 2 و بخصوص inquisition دنبال گیم پلی کنسول پسند بودن قابل درک هست اما یکسری از کاراشون مثل حذف جادوهای ساپورت و CC کلاس میج برام غیر قابل هضمه.
پ.ن3:چند روز پیش فکر میکردم اینا چرا بازی رو به سبک اوریجینز برنمیگردونن، برا طرفدارهای 2 وDAI هم یک سری اسپین اف اکشن راه بندازن که دوستان بایور لطف کردن عکسش رو انجام دادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or