Mafia II عنواني سودآور براي Take-Two

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
mafiaII8.jpg

اخيرا Micheal Pachter اعلام كرده بود كه Mafia II زير سطح انتظارات عمل كرده و همچنين گفته بود كه اين بازي از نظر تجاري موفق نخواهد بود.

Ben Feder رئيس Take-Two ديروز طي اعلام گزارش مالي خود اعلام كرد :" بر مبناي فروش اوليه بازي، ما انتظار داريم Mafia II به يكي از بازي هاي پر سود Take-Two تبديل شود".

Mafia II ركورد پرفروش ترين بازي امسال در زمان عرضه را در UK بعد از Red Dead Redemption زد و پيش بيني مي شود اين فروش موفق همچنان ادامه داشته باشد.

همچنين طي گزارش مالي ديروز، اعلام شد L.A Noire در سال 2011 عرضه خواهد شد و Red Dead Redemption تا به حال نزديك به 7 ميليون فروش داشته.

امسال سال پر رونقي براي Take-Two بود و تمام عناوين اين شركت با فروش بسيار خوبي برخوردار بودند و در نهايت Mafia II با تمام مشكلاتي كه داشت اين جمله را ثابت كرد: "پيشنهادي كه نمي توانيد رد كنيد".

• Like
Reactions: dani8gb
این فروشش رو به نظرتون از مافیا 1 نداره؟؟
نمیگم بازیه بدیه ، ولی اون پچر هرچی چرت گفت این یکی رو درست گفت که از انتظارات کمتره ، من هنو حس مافیا یک بهم دست نداده .

ولی مجله هاش رو عشقه :دی

من از چند هفته قبل از عرضه بازی آمار پیش فروش رو دنبال میکردم و مافیا 2 هم همیشه بین 20 بازی برتر قرار داشت ، فکر میکنم دموی قابل بازی هم تونسته تاثیر خوبی روی فروش بازی بزاره و اونایی که با این بازی آشنا نبودن رو به طرفش جلب کنه. بعلاوه یه DLC خیلی خوب و رایگان برای نسخه PS3 خودش کلی در فروش بازی تاثیر میزاره ، البته منکر اینم نمیشم که مجله ها هم تونستن تاثیر خوبی روی مخاطبانش قرار بدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or