Mafia 2 : به بهشت گمشده خوش امديد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام
سايت CVG اطلاعاتي از اين بازي استثنايي و فوق العاده روگذاشته كه با هم مرور ميكنيم
نسخه 1 بازي چيزي متمايل به GTA 3 بود و خب مافيا هيچ وقت بر روي XBOX و PS2 بازي موفقي
نبود اما ميشد اونو بازي نسبتا موفقي براي PC دونست
اين بازي sandbox drive بسيار شبيه به فيلم Goodfellas بود
حالا بعد از 5 سال استوديو اصلي يعني Illusion Softworks { الان به 2K چك تغيير داده شده } ساخت اين نسخه رو هم بر عهده گرفته و بازي به سمت جلو رفته به سال 40 ميلادي . تا اينجا كه
مثل ساخت همون نسخه اصلي بر روي NEXT GEN ميمونه
29ckuie.jpg

بازي يه بار ديگه نشون ميده دنياي زير زميني و مافيايي Italian-American و به و جود امدن يه
hitman ديگه
در نسخه اصلي دو مشكل وجود داشت يكيش رانندگي بود و ديگري تير اندازي كه تا حدودي سطحي كار شده بود امادر نسخه حال حاضر اين ايرادات در حال بر طرف شدن هستند
اما جند تا چيز هست كه در بازي شديدا بهبود پيدا كرده لاستيك ها و گگلوله ها اما چيزي كه واقعا نسبت به قبل عالي تر شده انفجار هاي درون بازي هست كه شديدا خوب كار شده
اما يه نكته جالب اينه كه اكشن بازي بسيار شبيه Gears of War هست اين شبهت زماني بيشتر پديدار ميشه كه قهرمان بازي در پشت ديوار ها كاور { سنگر } ميگيره
dmwt9g.jpg

يكي از مشكلات بازي اصلي در مافيا 1 اين بود كه در زمان رانندگي بود كه ماشين هاي قديمي بازي به زور 40mph ميرفتند و بعد از اون هم كنترلشون سخت ميشد
البته Illusion Softworks با كمك گرفتن از واقعيت بسياري از اين مشكلات حل كرده و با ساختن ماشين هاي فوق العاده بازيرو بسيار جذاب تر از گذشته كرده
اما نكاتي در نسخه اول بود كه بسيار خوب و در اين جا هم عالي كار شده مثل اهنگ ها بسيار زيبا و ملايم jazz در حين بازي . Tommy-guns . طراحي لباس ها . ساختن مدل موهاي چرب ان زمان و بي اهميت نشان دادن لحظات زندگي كه همه اينها تاثيرات فوق العاده اي ميذاشت
6rndrs.jpg

خب تا اينجا كار Illusion Softworks كارشو عالي انجام داده و تونسته به اهدافش برسه
به حر حال GTA IV مثل هميشه شانس اول اما ايندفعه كار سخت تر از سال 2002 اين بازي هم از نكات عالي برخوردار و امادر اخر طبق تحليل خودم امسال بيشترين سال بازي هاي sandbox drive تاريخ با وجود بازي هايي همچون GTA4 . SANT ROW 2 . MAFIA 2 . GETEWAY 3 . TWO DAYS TO VEGAS و.................
فقط در اخر سال ميتوان گفت كدوم از همه موفق تر بودند
FORMAT : X360-PC-PS3
DEVELOPER : Illusion Softworks
PUBLISHER : 2K GAMES
Genre Action, Adventure
موفق باشيد

آخرین ویرایش:
يكي از مشكلات بازي اصلي در مافيا 1 اين بود كه در زمان رانندگي بود كه ماشين هاي قديمي بازي به زور 40mph ميرفتند و

پس چقدر باید سرعت می داشتن ؟ :biggrin1:
اتفاقا یکی از بهترین قسمتهای مافیا 1 همین بود ! نمیشه که توش SLR McLaren بذارن ! :biggrin1:
یه چیز فوق العاده دیگه هم که تو رانندگی داشت ، صدای استارت ماشین بود ! وقتی سوار ماشین میشدی ، اول که میخواستی حرکت کنی یه صدای استارت باحال میومد !

جناب 619 تحليلت به درد خودت مي خوره
آخه يعني چي بازي رو به Gears of War ربط ميدي و هر چيزي رو كه خودت در مافيا 1 دوست داشتي ميگي خوبه و هر كدوم رو كه دوست نداشتي ميگي بده
اتفاقا رانندگي در مافيا1 خيلي خوب و واقعي كار شده بود و از اون ماشين هاي قديمي نميشه توقع داشت كه مثل Ford GT باشن
البته يك مسابقه ريسينگ هم داشت كه خيلي جذاب بود:biggrin1:

من سره زندگيم شرط ميبندم اين بازي بهترين sandboxسال ميشه (چه بسي قرن)من طوري به مافيا1ايمان داشتم كه به خدا ايمان دارم.
به نظر من اين بازي قابل قياس با gtaنيست عناصر واقع گرا توي نسخه ي يك تكرار نشدنيه.

خدايش قشنگ ترين و واقعي ترين بازي كه تو عمرم كردم همين بود الان فكر كنم
4بار تمومش كرده باشم خدايش قشنگه
اقا يك تريلرم قبلا داده بودا لينكش رو ميتوني بزاري؟؟؟

:biggrin1:

شما اگه نظر خاصی داری موادبانه ترم میتونی بگی

آخه يعني چي بازي رو به Gears of War ربط ميدي و هر چيزي رو كه خودت در مافيا 1 دوست داشتي ميگي خوبه و هر كدوم رو كه دوست نداشتي ميگي بده
اتفاقا رانندگي در مافيا1 خيلي خوب و واقعي كار شده بود و از اون ماشين هاي قديمي نميشه توقع داشت كه مثل Ford GT باشن
البته يك مسابقه ريسينگ هم داشت كه خيلي جذاب بود:biggrin1:
مگه اطلاعات من دادم كه بگم شيه كدوم بازي
اين اطلاعات از سايت cvg برداشته شده
اتفافاقا نظرشم درست من خودم شاهدم توي نسخه pc چه قدر سر اون مرحله { ريسينگ } گير
افتاده بودند
نظر هر كس براي خودش محترمه اما اول متن كامل بخون كه مال من نيست بعد بيا نظر بده

به نظر من که رانندگی خیلی طبیعی کار شده بود به طوری که در اواخر بازبی که ماشین های بهتر اضافه شده بودند رانندگی لذت بخش شده بود و کاملا تفاوت ماشین های آخر بازی با ماشین های اول بازی احساس می شد.

به نظر من که رانندگی خیلی طبیعی کار شده بود به طوری که در اواخر بازبی که ماشین های بهتر اضافه شده بودند رانندگی لذت بخش شده بود و کاملا تفاوت ماشین های آخر بازی با ماشین های اول بازی احساس می شد.
احتمالا شما یه چند ماهی در زمان سفر کردی ، دموی بازی رو بازی کردی و اومدی اینجا نظر دادی آره ؟ عــــــــــجــــــــــب !

سلام
نميدونم چرا چند دور اين خبر رو ميخونم امّا واقعاً هيچ محتوا جديد و مثبت که بشه يک خبر از اين بازی اسمش رو گزاشت توش نبود.
البته فکر نميکنم تقصير دوستی که ترجمه کرده باشه داشته باشه چون ايشون کارشو درست انجام داده.
امّا منبع هيچ چيز خاصی گفته نشده بود. فقط تقريبا اومد يه نقد آماتور از نسخه اول نوشت که گفت توی نسخه جديد اينا از بين ميره که کاملاً مشخص بود.
مثلاً سرعت ماشين از 40 مايل بيشتر ميشد .. که خوب برای اون دوران تو بازی کاملاً عادی بود يا اينکه پشت ديوار ها ميتونه تو شماره جديد مثل gow جا بگيره توی شماره قبلی هم بود
اين سيستم tactical-shooting ، اگه يادتون باشه اون مرحله هتل که بيرون شهر بود از پله ها ميرفتيد پايين پشت ديوار جا ميگرفتيد و توی اتاق رو ميزديد.. يا گفته سبک بازی اين شکليه شبيه اين بازی و سازندش فلان جاست ..
انتظار داشتم بعد از اين همه مدت يه خبر خوب بخونم در موردش ، امّا متأسفانه از شهرت اين بازی ..
همچنان منتظر جزييات کاملتر ميمونيم!

سلام و ممنون از 619 عزیز بابت این خبرش !

خوشبحال خودم که دارم مافیا 1 رو رو PS2 بازی میکنم :blushing:

ولی جدای از شوخی ، بنظر منهم یکی از بهترین بازیها تو این سریه ( بخصوص رانندگیش ، که واقعا آدم احساس میکنه پشت یه همچین ماشینی نشسته ! )

موف باشید

مگه اطلاعات من دادم كه بگم شيه كدوم بازي
اين اطلاعات از سايت cvg برداشته شده
اتفافاقا نظرشم درست من خودم شاهدم توي نسخه pc چه قدر سر اون مرحله { ريسينگ } گير
افتاده بودند
نظر هر كس براي خودش محترمه اما اول متن كامل بخون كه مال من نيست بعد بيا نظر بده
كاربر 619 ببخشيد من اصلا توجهي به منبع خبر نكردم و سطحي و تند خوندم از اون حرفم هم منظوري نداشتم :biggrin1:
مديرها هم كه فرت فرت اخطار ميدن:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or