Madden NFL 2010 , X360 Version

اسم این بازی هست راگبی یا فوتیال آمریکایی.

وقتی که بازیکنان کلاهی بر سر داشته باشن فوتبال آمریکایی هست و وقتی که نداشته باشن راگبی هست.

قوانین پیچیده ای دارن . برای گرفتن امتیاز باید touch down کنی که فکر کنم 4 یا 3 امتیاز بهت میده و بعد از touch down یه ضربه آزاد که یک امتیاز داره.

شما واقعا فرق ROGBY با NFL رو فقط تو کلاه میدونی ؟
بذارید یه کوچولو راجب بازی و قوانینش براتون توضیح بدم اول بازی بر حسب شیر یا خط باید انتخاب کنی ریسیو کنی یا دفاع کنید.
اگه ریسیو رو انتخاب کنید شما باید حمله کنید شما 4 بار فرست دارید امتیاز بیارید یا TOCH DOWN کنید هر دور که نوبتتون هست باید تا 20 متر جلو تر برید یعنی تا 4 بار فرصت دارید از این 20 متر جلو تر برید اگه موفق شدید 20 متر رو رد کنید و بعد زدنتون زمین 2 باره 4 بار دیگه بهتون فرصت میده اگه هم نتونید قضیه برعکس میشه و باید دفاع کنید و باید جلو حریف رو بگیرید تا از خط عبور نکنه حالا برای امتیاز گرفتن چنیدن چند FORMATION میذاره جلو شما این بازی که بتونید از این 20 متر تعیین شده عبور کنید و در نهایت امتیاز بگیرید یا با همین FORMATION ها دفاع کنید اما نحوه امتیاز دهی TOCHDOWN شما 5 امتیاز برای شما داره بعد از این که 5 امتیاز رو گرفتید باید تصمیم بگیرید که میخواد PUNT بزنید صربه ای که به دروازه زده میشه یا اینکه از فاصله 10 متری دوباره امتیاز بگیرید و TOCHDOWN کنید PUNT یک امتیاز داره و TOCHDOWN 2 امتیاز واقعا بازی جذابی هست MADDEN .
اما این دوست ما که فرق MADDEN و ROGBY رو نمیدونه
کلا madden مال امریکاست و ROGBY مال اروپا و انگلستان شبیه هم هست ولی زمین تا آسمون با هم فرق دارن ;)

ایول آقا دمت گرم خوشم اومد اطلاعات خوبی دادی فقط میگم این for,ation هاش یکم منو گیج میکنه و اینکه پاس دادناش به زور پاس میده اینون میدونم که باید به بقلی بده ولی هزار نفر بقلشن پاس نمیده لعنتی

ایول آقا دمت گرم خوشم اومد اطلاعات خوبی دادی فقط میگم این for,ation هاش یکم منو گیج میکنه و اینکه پاس دادناش به زور پاس میده اینون میدونم که باید به بقلی بده ولی هزار نفر بقلشن پاس نمیده لعنتی
دقیقا ببین موقعی که نوع حمله رو انتخاب میکنی مثلا میذاری SHOTGUN PASS 4 نفر به چند جهت حرکت میکنند حمله شما یا همنی که توپ دستش هست میخواد توپ رو بفرسته باید به یکی از اینها پاس بده بعد که پاس رو داد حالا چه برسه چه نرسه دیگه اون بازیکن خودش یه ضرب باید بره دیگه نمیتونی پاس بدی وظیفه بقیه هم تیمی ها این هست که جلو مدافع حریف رو بگیرن که بهت نرسن این دقیقا یکی از فرقای بین MADDEN و RUGBY هست ;)

من چی کار کنم اصلا دکمه مشخصی نداره دست به دسته هم نزنی مییدونم و میخواهن طرف رو بزنن زمین کسی این بازی رو خوب بلده چه طوری گل بزنیم و اصلا چند بار باید بزنیش زمین تیم مقابل رو تا بتونی برنده بشی ما که نفهمیدیم ؟؟؟:cheesygri

کلا قانون این بازی چیه باید چی کار کنیم;)

من چی کار کنم اصلا دکمه مشخصی نداره دست به دسته هم نزنی مییدونم و میخواهن طرف رو بزنن زمین کسی این بازی رو خوب بلده چه طوری گل بزنیم و اصلا چند بار باید بزنیش زمین تیم مقابل رو تا بتونی برنده بشی ما که نفهمیدیم ؟؟؟:cheesygri

کلا قانون این بازی چیه باید چی کار کنیم;)
چند تا پست بالاتر که همه چی رو گفتم سخت که نیست :biggrin1:
من خودم به شخصه از رو SEGA GENSIS این بازی رو کردم تا امروز هر سال هر کدوم که اومده
اگه 09 رو داشتی یه قسمت HELP داشت من هنوز درست حسابی وقت نکردم بشینم بازی کنم :(
ولی چند تا بازی بکنی همه چی دستت میاد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or