این کنترلر ترکیبی از Nintendo Wii و Kinect به علاوه دقتی باورنکردنی است که میتوان آنرا به 2 بخش مجزا تبدیل کرد . این کنترلر قابلیت سنجش کامل محیط به صورت 3 بعدی برای پرش ، حرکت و ... را با دقتی فوق العاده به شما میدهد . طبق گفته شرکت سازنده نسخه نهایی این محصول به صورت بی سیم عرضه خواهد شد . در حال حاضر اطلاعات کمی پیرامون این محصول وجود دارد . اما به زودی اطلاعاتی کامل ازآن منتشر خواهد شد . برای نشان دادن قابلیتهای این کنترلر که گفته میشود با دقتی در حد 100 اینچ برابری میکند از بازی اسکایریم نسخه X360 استفاده شده که در زیر میتوانید آنرا مشاهده کنید . با این کنترلر امکان کنترل 3 بعدی بازی را دارید . آنچه که در ویدئوی زیر میبینید نسخه آزمایشی این محصول است که درنسخه نهایی بی سیم خواهد بود .
خوب من ویدیو رو دیدم دارم میگم چیز انقلابی توش ندیدم .:dمنم نگفتم شما از خودت در اوردی .
دقیقا داره همون کارهای Move رو انجام میده با یک دوربین بهتر نظریه هم که داده از اون پتنت سونی بوده که یکی دو سال پیش سونی ثبت کرده همین چیز انقلابی توش نیست .
انقلاب به دستگاهی مثل کینکت میگن که بعد از عرضه اش همچین چیزایی داره بیرون میاد/ البته الان یه سری ها میان می گن سونی قبلا داشت و فلان، ولی مهم اینه که کینکت این جور کنترلر ها رو به استاندارد رسوند :d
خوب من ویدیو رو دیدم دارم میگم چیز انقلابی توش ندیدم .:dمنم نگفتم شما از خودت در اوردی .
دقیقا داره همون کارهای Move رو انجام میده با یک دوربین بهتر نظریه هم که داده از اون پتنت سونی بوده که یکی دو سال پیش سونی ثبت کرده همین چیز انقلابی توش نیست .
سونی هیچ وقت از این پتنت ها نتونست استفاده کنه . سونی پتنت های انقلابی تر از این رو هم ثبت کرده . مهم شیوه اجراش بود که فعلا این شرکت تونسته پیاده کنه .
سونی هیچ وقت از این پتنت ها نتونست استفاده کنه . سونی پتنت های انقلابی تر از این رو هم ثبت کرده . مهم شیوه اجراش بود که فعلا این شرکت تونسته پیاده کنه .