LOST PLANET for PC

Death Proxy

مدیر انجمن
من به همه دوستانی که این بازی را انجام نداده اند توصیه می کنم که امتحان کنید
این را بگم که بازی خیلی خوب پورت شده و با سیستم های پایین هم سازگار است
و از نظر روان بودن گرافیک از HALO 2 بهتر است

این بازی از directX 10 نیز پشتیبانی میکند.

این بازی از directX 10 نیز پشتیبانی میکند.

در مورد این که بازی فقط برای directX 10 , باید بگم که برای directX 9 هم هستش!!!!

در مورد خوب پورت شدنش هم موافقم جدآ این جور بازی ها فقط با موس و کیبورد حال میده !!!!!!

کنترل راحت با موس!!!!!!!

حرف نداره.

میگم این capcom هم بدجوری pc بازشده اول DMC 4 رو برای PC تایید کرد بعد LOST PLANET رو برای PC پورت کرد(در صورتی که هر دو اینها عنوان اختصاصی بودن) حالا هم فکر کنم RE 5 برای PC تایید بشه;)

مشکل در اجرای بازی

با سلام به دوستان خوب!
این بازی روی سیستم من اجرا نمیشه. بعد از نصب بازی روی ویندوز ویستا و اجرای نسخه DirectX10 پیغام خطای زیر رو میده:
ERR03: Failed to initialize DirectX10
ویندوزم ویستا، گرافیکم nVidia 256 6600، و RAM 1G.
لطفا من رو راهنمایی کنید.
در ضمن نسخه DirectX9 هم وارد منوی بازی میشه اما در هنگام لود کردن از بازی خارج میشه!

میگم این capcom هم بدجوری pc بازشده اول DMC 4 رو برای PC تایید کرد بعد LOST PLANET رو برای PC پورت کرد(در صورتی که هر دو اینها عنوان اختصاصی بودن) حالا هم فکر کنم RE 5 برای PC تایید بشه;)

نه دیگه خداییش Resident Evil فقط روی کنسول حال میده;)
اگه با من باشه که همه بازیها حتی کانتر هم روی کنسول اون هم از نوع 360اش حال میده :biggrin1:

دوست عزیز کارت گرافیک شما dx10 ساپورت نیست.
ممنون از راهنمایی شما.
اما با توجه به اینکه minimum System Requirements بازی کارت گرافیک nVidia 6600 رو پیشنهاد میکنه (مثل کارت من) به نظر شما با آپدیت درایور کارت مشکلم حل خواهد شد؟

در مورد این که بازی فقط برای directX 10 , باید بگم که برای directX 9 هم هستش!!!!

در مورد خوب پورت شدنش هم موافقم جدآ این جور بازی ها فقط با موس و کیبورد حال میده !!!!!!

کنترل راحت با موس!!!!!!!

حرف نداره.
ولی من با دسته رفتم خیلی حال داد مخصوصآ کنترل رباتها
با این حال خیلی بازی جالبی بود tim in game end only 8h

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or