Living in Borderlands

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درودی چو بوی خوش رادیواکتیو :دی

82265381.jpg

دوستان عزیزی که مایل هستن بازی فوق العاده زیبا و بچسبِ BR رو در شبکه جهانی 24 ساعته XBOXLIVE (:دی) انجام بدن حتما این تاپیک رو بخونن.

• هرتیم حداکثر از 4 بازیباز تشکیل میشه.
  • BR ترکیبی عالی از FPS کلاسیک و خوش دست + RPG هست که سبک RPS رو به وجود میاره. پس زیاد ترسی از Role-play بودنش نداشته باشید.
  • هر مقدار پول و XP (تجربه) که بدست بیاد به تمام اعضای گروه تعلق میگیره.
  • درجه سختی بازی به نسبت تعداد بازیباز زیاد میشه و اهمیت نداره Level چهارتای شما 01 باشه یا 50.
  • قبل از انتخاب کلاس لطفا با هم تیمی های خودتون مشورت کنید تا کلاس تکراری بر ندارید. هرکلاس قابلیت منحصر به فردی داره که براتون توضیح مختصری میدم:

1. سایرن: این بانو نامرئی میشه و در همین زمان نوار سلامتیش زیاد میشه و هر بار که نامرئی میشید و به حالت اولیه برمیگردید یک انفجار محیب رخ میده که بسیار به کار میاد.
  2. برزکر: این تایتان !! متخصص استفاده از اسلحه های سنگینه و قدرت ویژه ش انفجار روانی ست و بعد از این کار اسلحه رو کنار گذاشته و با مشت به جان دشمنان نگون بخت خواهد افتاد. مقاومتش بسیار زیاده. در لول های بالاتر مشتهاش واقعا خارق العاده میشه.
  3. اسنایپر: متخصص استفاده از اسلحه های دور بُرد. حرکت ویژه ایشون یک عقاب که بعد از نابود کردن دشمنان تمام ایتم های که از ایشان باقی مانده رو به صاحبش میرسونه ( عالی :love:).
  4. سرباز: قدرت استفاده کردن از تمام اسلحه ها بصورت قابل قبول. قدرت ویژه ش استفاده از یک تورنت ـه که در لول های بالا گلوله های این کلاس خودبخود تولید مثل میکنه (:دی) و زیاد میشه.

• هر تیم نفراتش و اسمش باید مشخص باشه. درصورت نیاد از تیم دیگه کمک بگیره.
  • شماره تلفن همراه یک امر ضروی است برای ایجاد ارتباط برای شروع بازی :دی.
اسم تیم ما "دنده های محکم" ـه ( Solid Gears ) که تشکیل شده از:
مدد ازرائیل ( برزکر ) مازیار ( سایرن ) ویتا مونتانا ( اسنایپر ) و فریدون ( سرباز ).

تیم Solid n00bs (:دی):
ممد 66 ( سرباز ) فردین ( اسنایپر ) احسان ( سرباز ) .... WTH !!!.

-----------------------

هر پرسش یا مطلبی بود که نیاز به پاسخ و توضیح داشت بگید. خوشحال میشم کمکی کرده باشم.

آخرین ویرایش:
فری جوون بذار کنسول جدید بگیرم بعد بگو :دی
بگیر بیا دارمت. این بازی اینقدر حال میده فکر نکنم تا اخر این نسل از روی هارد پاکش کنم. هر کی هم که اومد تو لایو از Level 01 تا 10 همراهی ش میکنم بعد دنبال هم لولش میگردیم براش که تیم درست کنن. این بازی به قدری حال میده که تقریبا 3 ساعت اولش رو 8-9 بار رد کردم ( با این noob های :دی ) میشه گفت دیالوگ هاشون رو هم حفظ شدم :دی.
خلاصه Coopـخورش ناجور میچسبه که هیچ، ایم رقم بازی ها سازگاری عجیبی با سلیقه م داره :love:.

آخه مردک من کجام سربازه. چقدر فراموش کار شدی. دیروز بابام بود از اون فاصله اسنایپ می کرد :دی

بعد میگفتی این اسنایپره چقدر گشاد راه میره :دی

نوب چیه مرد حسابی:biggrin1: درسته بدون کمکت لولم اینقدر بالا نمیومد اما دیگه جلو بچه ها ضایمون نکن دیگه.
حداقل بگو pro noob :biggrin1:

اون اسمیلی (:دی) مشخص میکنه که جمله شوخی هست :دی. خودتون یک اسم مناسب بزارید پست رو ویرایش میکنم :دی.
تا اطلاع ثانوی همون n00bs خواهید ماند
bathtime.gif
.

اقا یه سوال من الان دارم بازی می کنم و لولم 16 هستش اگه تیمی تشکیل بدیم و بیایم باید از لول 1 شروع کنم یا میشه همینو ادامه داد؟بعدش چه ریختیه تیما باهم درگیرن یا باهم دیگه این موجوداتو می ترکونن کلا ه توضیح از مواردی که live این بازیو اینقدر جذاب کرده می دی;)

به شخصه می دونم باهات چی کار کنم:mad:.فیلم ها را دیر فرستادم:cheesygri می فهمی به کی بگی noob .
:((... نه، این کارو با من نکن :دی.
اقا یه سوال من الان دارم بازی می کنم و لولم 16 هستش اگه تیمی تشکیل بدیم و بیایم باید از لول 1 شروع کنم یا میشه همینو ادامه داد؟بعدش چه ریختیه تیما باهم درگیرن یا باهم دیگه این موجوداتو می ترکونن کلا ه توضیح از مواردی که live این بازیو اینقدر جذاب کرده می دی;)
نه. وقتی شمارو Invite میکن وارد یک صفحه میشید، از همون جا Select Character رو انتخاب کنید، بعد همون کرکتر لول 16 رو کلیک کنید و سپس روی Ready و Enter Game کنید و از زندگی لذت ببرید.
شما باید بصورت Cooperate ماموریت ها رو به پایان برسونید.
تجربه ای پس گران مایه ست.

دورد :دی
امروز بعد از یک نبرد خشن و خونین و سخت و داغون یک نمیدونم چی جی آرتیفکت گرفتم و بعد از استعمالش یک اسکیل جدید باز شد و بلافاصله اسکیل رو یک لول ارتقاع دادم. حالا این اسکیل چی هست؟ توسط این اسکیل هر گلوله ی که به هم تیمی هام شلیک کنم 6% Health میگیرن !!.
هم تیمی های عزیز خوشحالی کنید که مشکل هیلثتون نیز حل شد :دی. درضمن یک عدد بازوکا با افکت رادیواکتیو با قدرت 460 نیز خریداری کردیم به مبلغ 15000 دآلِرز (:دی) که بصورت وحشتناکی کار راهاندازی میکنه.

امشب با محمد و مازیار هماهنگ میشیم یه مرحله هست نیاز شدید داریم بهت برای گذروندنش :دی
اژدهای درونی سیاره پندورا اینجاست، غمت نباشه :دی.
یامد نمیاد بازی اومده باشه و اونم به این سرعت توی Top 10 ـه XBL قرار بگیره. تقریبا هشتم که برای این IP جدید خیلی خیلی عالی اونم تو جای مثل XBL که بکوب بازی ها توسط Halo 3 و CoD ها و Gears ها K.O میشن :دی.
دوستانی که شماره دارن قبل از انلاین شدن SMS ول بدن اونها هم که ندارن خودشون Team تشکیل بدن :دی

آقا ما اومدیم ولی هیچ کس از بچه ها به غیر از فریدون نبود .:cheesygri

بابا ما لول 9 ایم هیچ کس رو نمیتونیم بزنیم همه لول 20 اند .:((

ما هم واسه تیم هستیم .;)

فقط قبلش یکی از اساتید یه سری راهنمایی ها از منوهای بازی کنه ممنونش میشم .:blushing:

بابا ما لول 9 ایم هیچ کس رو نمیتونیم بزنیم همه لول 20 اند
فقط یه نکته ای رو بگم که بازی زیاد براتون سخت نشه. هر ماموریتی رو که میخواین دریافت کنید یه درجه سختی و لول براش میزنه اون ماموریتی رو قبول کنید که به لول خودتون بخوره تا مشکل براتون درست نشه.
فقط قبلش یکی از اساتید یه سری راهنمایی ها از منوهای بازی کنه ممنونش میشم
هر قسمت و منویی که توش مشکل داری و متوجه کاربردش نمیشی رو بگو تا یه توضیحی بدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or