Linkin Park and My Chemical Romance در مراسم پیش نمایش Halo 3

Victarion

Loyal Member
In conjunction with the release of the Halo 3 game, Microsoft has plans to air original programming on cable networks a week before "Halo 3" is released. The program will revolve around the making of the game, and the game's soundtrack; it will feature "Halo"-obsessed celebs and musicians, such as Linkin Park and My Chemical Romance, playing the game. "Halo 3" is the official sponsor of the Projekt Revolution tour.
طبق این خبر در مراسم پیش نمایش بازی Halo 3 که مربوط به نحوه ی ساخت بازی و soundtrack های بازی گروه های راک Linkin Park و My Chemical Romance حضور دارند و به بازی کردن halo 3 می پردازند
و همچنین یک خبر دیگه اینه که روز August 15th افرادی از گروههای نام برده و سایر گروه هایی که در Projekt Revolution tour امسال حضور دارند به بازی کردن Halo 2 از طریق xbox live پرداختند لیست بازی بازها به این شرح است
The Projekt Revolution team includes Mike Shinoda, Joe Hahn (Linkin Park), Ray Toro (My Chemical Romance), Matt Rubano (Taking Back Sunday), Cheap Shot (Styles of Beyond), Ryan Shuck, Brandon Belsky (Julien K) and Darren Simoes (The Bled) and the Vans Warped Team includes Matt Ridenour, Micah Carli (Hawthorne Heights), Grand Brandell (Underoath), Landon (The Spill Canvas), Craig Mabbitt (Bless the Fall), Bryan Money, Max Green (Escape the Fate) and Steve Klein (New Found Glory).

عزیز من هنوز معلوم نیست soundtrack ها کار LP باشه من فقط گفتم تو مراسم شرکت میکنه در ضمن بر سر آهنگهای جدید LP بین فن ها اختلافه یه عده میگن خیلی حفن شده یه عده میگن پسرفت کرده

در ضمن بر سر آهنگهای جدید LP بین فن ها اختلافه یه عده میگن خیلی حفن شده یه عده میگن پسرفت کرده

من با گروه دوم موافقم!!!:laughing:

مگه اهنگ های جدید شون بده

بد نیست ولی خیلی آرومه...آخه قبلا اینجوری بودن:
rock_band.gif
rock_band.gif

هنوز معلوم نیست soundtrack ها کار LP باشه من فقط گفتم تو مراسم شرکت میکنه

همین شرکت کردنشون یه نشونه ایه ......امیدوارم ^__^

نمی دونم اینجا چرا همه LP بازن:p خدا کنه این MY CHEMICAL ROMANCE خودشو قاتیه این بند بساطا نکنه که خز میشه میره پیکارش ازون ورم که hALOخز شد lP میخواد SOUND TRACKبده:)....جدن با این با LP حال میکنید ...GAMEWARE هنوز کارت گیره؟:-"

خود linkin park که اهل بازی کردن هست . اما آهنگا مطمئن باشید خیلی شمارو میبره تو توهم داری بازی میکنی بجای بازی میری تو بهر اهنگ و حتی ممکنه دسته رو بندازین زمین . بیخود ترین اهنگ در بازی اگه آهنگ "بزودی میام" گوش داده باشین میفهمین سبک آهنگاش چیه .

نمی دونم اینجا چرا همه LP بازن:p خدا کنه این MY CHEMICAL ROMANCE خودشو قاتیه این بند بساطا نکنه که خز میشه میره پیکارش ازون ورم که hALOخز شد lP میخواد SOUND TRACKبده:)....جدن با این با LP حال میکنید ...GAMEWARE هنوز کارت گیره؟:-"
نمی خوام بحث تاپیک رو منحرف کنم ولی یه مسئله رو باید بگم که خود My Chemical Romance اومد به پای LP افتاد گفت جون مادرت بذار من تو PR شرکت کنم در ضمن اگه HALO و LP خز شدند متالیکا سالهاست که خز شده
خدا کنه Soundtarck ها کار LP باشه تا یه حال اساسی از این بازی ببریم مخصوصا با No More Sorrow چه شود:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or