Jun 10, 2024 نوشته ها: 34 بازگشت Max Caulfield به دنیای پر رمزو راز Life Is Strange آخرین ویرایش: Jun 10, 2024 Reactions: Irisviel Ackerman, Thundersky, voldmort و 13 کاربر دیگر بیشتر...
SMM9 عضو تحریریه Jun 23, 2026 #31 نوشته شده توسط Thundersky: بازی نصب کردم به نظر زیبا میاد شماره های قبلی مخصوصا شماره دوم که داستان دو برادر بود فوق العاده بود زیرنویس فارسی هم شده (بدون زیرنویس حال نمی ده) بیشتر... امشب برای پلاس میاد خیلی وقت بود منتظرش بودم. من با نسخه قبلی که ازش خیلی تعریف نمیکردن هم خیلی حال کردم. این نسخه هم تا جایی که یادم میاد موقع ریلیز بازخوردهای نسبتا خوبی گرفت برای همین خیلی امید دارم که یه داستان قشنگ دیگه ازشون ببینیم Reactions: Thundersky
نوشته شده توسط Thundersky: بازی نصب کردم به نظر زیبا میاد شماره های قبلی مخصوصا شماره دوم که داستان دو برادر بود فوق العاده بود زیرنویس فارسی هم شده (بدون زیرنویس حال نمی ده) بیشتر... امشب برای پلاس میاد خیلی وقت بود منتظرش بودم. من با نسخه قبلی که ازش خیلی تعریف نمیکردن هم خیلی حال کردم. این نسخه هم تا جایی که یادم میاد موقع ریلیز بازخوردهای نسبتا خوبی گرفت برای همین خیلی امید دارم که یه داستان قشنگ دیگه ازشون ببینیم
Thundersky کاربر سایت پنج شنبه at 8:58 PM #32 حقیقتا بازی زیبایی بود در حد خودش گویا یک شماره جدید براش اومده به نام Life is strange Reunion درسته ؟ داستانش چیه ؟ ادامه همین شماره ؟؟
حقیقتا بازی زیبایی بود در حد خودش گویا یک شماره جدید براش اومده به نام Life is strange Reunion درسته ؟ داستانش چیه ؟ ادامه همین شماره ؟؟
Imaginative logician کاربر سایت پنج شنبه at 9:09 PM #33 نوشته شده توسط Thundersky: حقیقتا بازی زیبایی بود در حد خودش گویا یک شماره جدید براش اومده به نام Life is strange Reunion درسته ؟ داستانش چیه ؟ ادامه همین شماره ؟؟ بیشتر... دقیقا ادامه دهنده داستان مکسینه و گویا متاسفانه پایان دهنده حضورش در سری... Reactions: Thundersky
نوشته شده توسط Thundersky: حقیقتا بازی زیبایی بود در حد خودش گویا یک شماره جدید براش اومده به نام Life is strange Reunion درسته ؟ داستانش چیه ؟ ادامه همین شماره ؟؟ بیشتر... دقیقا ادامه دهنده داستان مکسینه و گویا متاسفانه پایان دهنده حضورش در سری...
Thundersky کاربر سایت پنج شنبه at 9:51 PM #34 نوشته شده توسط Imaginative: دقیقا ادامه دهنده داستان مکسینه و گویا متاسفانه پایان دهنده حضورش در سری... بیشتر... Spoiler: اسپویل شماره های قبلی جالبیش اینه که در این شماره دابل اکسپوژر ، زمان ها ادغام شده اند و کلویی زنده شده و پیش مکس برگشته در شماره Reunion !!!! آخرین ویرایش: جمعه at 1:28 AM
نوشته شده توسط Imaginative: دقیقا ادامه دهنده داستان مکسینه و گویا متاسفانه پایان دهنده حضورش در سری... بیشتر... Spoiler: اسپویل شماره های قبلی جالبیش اینه که در این شماره دابل اکسپوژر ، زمان ها ادغام شده اند و کلویی زنده شده و پیش مکس برگشته در شماره Reunion !!!!
Imaginative logician کاربر سایت پنج شنبه at 10:01 PM #35 نوشته شده توسط Thundersky: Spoiler: اسپویل شماره های قبلی جالبیش اینه که در این شماره دابل اکسپوژر ، زمان ها ادغام شده اند و کلویی زنده شده و پیش مکس برگشته !!!! بیشتر... متاسفانه من هنوز فرصت نکردم DE رو بازی کنم گذاشتم برای سر فرصت و کمی فراغ بال.. Reactions: Thundersky
نوشته شده توسط Thundersky: Spoiler: اسپویل شماره های قبلی جالبیش اینه که در این شماره دابل اکسپوژر ، زمان ها ادغام شده اند و کلویی زنده شده و پیش مکس برگشته !!!! بیشتر... متاسفانه من هنوز فرصت نکردم DE رو بازی کنم گذاشتم برای سر فرصت و کمی فراغ بال..