Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
تجربه من بعد از 25 ساعت پلی دادن

من همیشه آرزوم بود یه اتمسفر مثل بلادبورن رو ببینم که خوشبختانه این بازی خیلی خوب تونسته اون اتمسفر رو طراحی کنه و محیط ها خیلی شباهت دارن به اون دنیا. به خصوص اسب هایی که روی زمین مردن خیلی دقیق منو یاد بلادبورن و یارنام میندازه.
بازی خیلی خوبه و لذت بخشه اما چند تا ایراد اساسی داره به نظرم
اول بدیاشو میگم بعد خوبیاشو. ( این که میگم بدی، منظورم این نیست که بازی بده یا افتضاحه، صرفآ فقط تجربمو میگم وگرنه بازی خوب بوده)
اولین نکته ی منفی کمبته بازیه. هیچ سولز لایکی نمیتونه دارک سولز باشه، هیچ وقت و هیچ وقت، انگار که خمیر مایه ی دارک سولز مثل اسانس های منحصر به فرد کوکاکولاست که هیچ شرکتی رمزشو نمیدونه. شما تو دارک سولز راحت داج میدی، ضربه میزنی، به بهترین شکل parry میکنی و همه چیز سر جاشه. به جرات میشه گفت سری بازیهای ds دقیق ترین بازی هستن.
lies of p تو ضربه زدن خیلی کنده، شما با سریعترین سلاح کند هستی. و این خیلی رومخه منه. البته شاید به چشم نیاد خیلی ولی اگر شما بیلد های سرعتی انتخاب کنی کامل حس میکنی این موضوع رو.
نکته ی بعدی که من هیچ وقت تو بازیها درک نمیکنم، این منطق احمقانه ای هست که دشمن در استانه ی ضربه زدن به شماست ولی شما خیلی زودتر بهش ضربه میزنید ولی اون بدون توجه به ضربه‌ی شما ، انگار نه انگار ضربشو به شما میزنه!! واقعا این یکی از اون منطق های احمقانه ی بازیهاست به خصوص این جا.
کلی تنظیم میکنی در لحظه بتونی داج بدی و ضربه بزنی، ضربه رو میزنی ولی دشمن ادامه میده. به نظرم این خیلی منطقی نیستش تو بازی، به قول فراستی یه خورده بیرون میزنه!

داستان بازی و نوع روایتش رو دوس ندارم، کلا بازیهایی که باید بری سراغ npc و حرفاشونو بشنوی جذابیتی نداره. البته که در سریds هم همینطوره تقریبا ولی اونجا شما بیشتر با خوندن آیتم ها متوجه میشی و نباید دائم در حال رفت و امد پیش npc ها باشی (این یه مورد کاملآ سلیقه ای هست، بعضیا دوس دارن)

سلاح ها تنوع دارن ولی من فرق اساسی توشون نمیبینم جز انیمیشن برای parry و یا نوع ضربه وگرنه خیلی تفاوتی ندارن.
کلا من همیشه یه سلاح انتخاب میکنم تا آخر با همون میرم تو همه بازیها تقریبا حوصله تست کردن ندارم

بریم سراغ نقاط مثبت
تنوع دشمن ها خوبه
باس فایت ها به جا و خوب طراحی شده یکی دوتاشون واقعا سخت بودن اما الکی سخت نبودن!
یه نکته ی خیلی خیلی خیلی مثبت اینه که این بازی بر خلاف بازیهای دیگه که سعی میکنن "الکی سخت"ش کنن، اصلا تلاشی برای این موضوع نداره و شما یکی دو بار قلقل گیری کنی میتونی از پسشون بر بیای. و این دقیقا چیزی که از بازی میخایم. مثلا تو بازی tymesia باس فایت ها رو به شکل غیر منطقی سخت کردن که مثلا شکست دادنش لذت بخش باشه در صورتی که تو سن و سال من عذابه و بعد چند بار تلاش بازی دیلیت میشه. (البته من 34 سالمه و از من بزرگترم هست ولی من حوصله چالش های اون شکلی ندارم)

چک پوینت ها (بونفایر خودمون) به جاست ، خیللی خوبه و الکی بینشون ده دقیقه فاصله نیست
لول دیزاین خیلی خوبه

این بازی مشخصا الهامات زیادی از بلادبورن، دارک سولز و حتی یه جاهایی از دیمن سولز گرفته. یه جاهایی هم از افتضاح code vein الگو گرفته (اون صداهای دشمنا بعد مردن) یا صدای پا رو نردبون
کلا بازی خوبیه و به تجربش میارزه
شخصا داستانش رو دنبال نکردم فقط بازی میکنم و لذت میبرم.
خیلی طولانی شد ببخشید

دوستان این deflect کردنش سخته؟
سختیش نسبت به بازیهای میازاکی در چه حده؟
سلام و درود داداش مهدی
خوب تو بازی های میازاکی تنها بازی که مهم بود توش دیفلکت رو یاد بگیری سکیرو بود
حالا فرقش با این چیه؟
تو سکیرو دیفلکت به مراتب سخت از lies of p هست
تو سکیرو باید باید دیفلکت رو یاد می‌گرفتی و بدون اون نمی‌تونستی پیش بری،
ولی تو این درسته مهمه ولی بدونم مهارت تو دیفلکت هم میشه با داج کردن بازی رو پیش برد، البته برا بعضی باس ها سخت میشه
در کل نسبت به بازی های سولز راحت هست

سلام به همه رفقا.

یک سوالی داشتم. یک سنگی رو شکستم و بهم ۵۰۰۰ تا ارگو داد، اما بعدش که واکترو دیدم، می‌گفت که این سنگ رو نترکونید بعدا استفاده میشه.( فک میکنم rare ergo بود) 😄
میخوام بدونم آیا در روند بازی مشکل ایجاد میشه؟

پ ن: به عنوان اولین تجربه سولز، چقدر لذت بخش و جذابه این بازی.

آخرین ویرایش:
سلام و درود داداش مهدی
خوب تو بازی های میازاکی تنها بازی که مهم بود توش دیفلکت رو یاد بگیری سکیرو بود
حالا فرقش با این چیه؟
تو سکیرو دیفلکت به مراتب سخت از lies of p هست
تو سکیرو باید باید دیفلکت رو یاد می‌گرفتی و بدون اون نمی‌تونستی پیش بری،
ولی تو این درسته مهمه ولی بدونم مهارت تو دیفلکت هم میشه با داج کردن بازی رو پیش برد، البته برا بعضی باس ها سخت میشه
در کل نسبت به بازی های سولز راحت هست
داش امین همه پایانها میشه بدون داشتن پلاس در 2 دور دید؟

درود
دوستان الان نیو گیم پلاسم و چند سوال دارم:
من اندینگ Rise of p رو بار اول که بازی کردم دیدم و توی این دور دروغ گفتم
حالا برای دیدن اندینگ puppet string باید فقط راست بگم؟
برای این اندینگ باز باید با nameless puppet مبارزه کنم؟ :D
نیو گیم پلاس رو میشه اسپید ران رفت یا باید بازم برای شکست باسها لول اپ کرد؟
لولم 98 هست

درود
دوستان الان نیو گیم پلاسم و چند سوال دارم:
من اندینگ Rise of p رو بار اول که بازی کردم دیدم و توی این دور دروغ گفتم
حالا برای دیدن اندینگ puppet string باید فقط راست بگم؟
برای این اندینگ باز باید با nameless puppet مبارزه کنم؟ :D
نیو گیم پلاس رو میشه اسپید ران رفت یا باید بازم برای شکست باسها لول اپ کرد؟
لولم 98 هست
سلام
مهدی این یه توضیح کلی، ببین کدوم رو رفتی بقیه رو برو

برای دریافت **هر سه پایان** در بازی **Lies of P**، باید تصمیمات خاصی در لحظات کلیدی بگیرید و سطح «انسانیت» (Humanity) خود را کنترل کنید.
مراحل بهصورت خلاصه:

---

### **۱. پایان اول: «Free from the Puppet String»**
(پایان اطاعت | Good Ending)
- **شرط:** سطح انسانیت پایین یا متوسط.
- **انتخاب نهایی:**
پس از شکستن باس فینال (**Nameless Puppet**)، **قلبتان را به ژپتو بدهید** (گزینهی **Give Geppetto Your Heart**).
- **نحوهی فعالسازی:**
- زیاد به شخصیتها دروغ نگویید (حقیقت را بگویید).
- صفحات گرامافون را نادیده بگیرید.
- در پایان، تسلیم ژپتو شوید.

---

### **۲. پایان دوم: «Real Boy»**
(پایان واقعی | True Ending)
- **شرط:** سطح انسانیت **ماکسیمم** (پیام «قلبتان میتپد!» + موهای بلند پینوکیو).
پس از شکستن **Nameless Puppet**، **به ژپتو حمله کنید** (گزینهی **Attack Geppetto**).
- در **همهی موقعیتهای کلیدی دروغ بگویید** (مثالها در پاسخ قبلی).
- همهی صفحات گرامافون را جمعآوری کنید و به آنها گوش دهید.
- با تابلوی نقاشی پسرک در هتل تعامل کرده و از ایموشن **Pray** استفاده کنید.
- به سوفیا بگویید «احساس گرما میکنید» و همسر مرد گریان را زنده اعلام کنید.
- اگر انسانیت کافی باشد، گزینهی حمله به ژپتو پس از نبرد فینال فعال میشود.

---

### **۳. پایان سوم: «Rise of P»**
(پایان شورش | Neutral/Bad Ending)
- **شرط:** سطح انسانیت متوسط یا پایین.
پس از شکستن **Nameless Puppet**، **قلب خود را به ژپتو ندهید** (گزینهی **Refuse**) اما **به او حمله نکنید**.
- برخی دروغها را بگویید، اما نه همه را (انسانیت ناکافی برای فعال شدن گزینهی حمله به جپتو).
- پس از انتخاب **Refuse**، ژپتو شما را نابود میکند و پایان سوم فعال میشود.

---

### **نکات کلیدی:**
۱. **ذخیرهسازی فایل سیو:**
- قبل از نبرد با **Nameless Puppet**، فایل سیو را کپی کنید. با این روش میتوانید هر سه پایان را با بارگذاری مجدد فایل تست کنید.

۲. **افزایش انسانیت:**
- دروغ گفتن، گوش دادن به صفحات گرامافون، استفاده از ایموشن **Pray** و انتخاب دیالوگهای مهربانانه انسانیت را افزایش میدهد.

۳. **کاهش انسانیت:**
- حقیقت گفتن، حمله به NPCها (مثل روباه و گربه) یا نادیده گرفتن صفحات گرامافون انسانیت را کاهش میدهد.

درضمن اسپید ران برو ، خیلی سریع میتونی تموم کنی و نیاز به لول آپ نیست

• Like
Reactions: db07 and m.d.makan
سلام
مهدی این یه توضیح کلی، ببین کدوم رو رفتی بقیه رو برو

برای دریافت **هر سه پایان** در بازی **Lies of P**، باید تصمیمات خاصی در لحظات کلیدی بگیرید و سطح «انسانیت» (Humanity) خود را کنترل کنید.
مراحل بهصورت خلاصه:

---

### **۱. پایان اول: «Free from the Puppet String»**
(پایان اطاعت | Good Ending)
- **شرط:** سطح انسانیت پایین یا متوسط.
پس از شکستن باس فینال (**Nameless Puppet**)، **قلبتان را به ژپتو بدهید** (گزینهی **Give Geppetto Your Heart**).
- زیاد به شخصیتها دروغ نگویید (حقیقت را بگویید).
- صفحات گرامافون را نادیده بگیرید.
- در پایان، تسلیم ژپتو شوید.

---

### **۲. پایان دوم: «Real Boy»**
(پایان واقعی | True Ending)
- **شرط:** سطح انسانیت **ماکسیمم** (پیام «قلبتان میتپد!» + موهای بلند پینوکیو).
پس از شکستن **Nameless Puppet**، **به ژپتو حمله کنید** (گزینهی **Attack Geppetto**).
- در **همهی موقعیتهای کلیدی دروغ بگویید** (مثالها در پاسخ قبلی).
- همهی صفحات گرامافون را جمعآوری کنید و به آنها گوش دهید.
- با تابلوی نقاشی پسرک در هتل تعامل کرده و از ایموشن **Pray** استفاده کنید.
- به سوفیا بگویید «احساس گرما میکنید» و همسر مرد گریان را زنده اعلام کنید.
- اگر انسانیت کافی باشد، گزینهی حمله به ژپتو پس از نبرد فینال فعال میشود.

---

### **۳. پایان سوم: «Rise of P»**
(پایان شورش | Neutral/Bad Ending)
- **شرط:** سطح انسانیت متوسط یا پایین.
پس از شکستن **Nameless Puppet**، **قلب خود را به ژپتو ندهید** (گزینهی **Refuse**) اما **به او حمله نکنید**.
- برخی دروغها را بگویید، اما نه همه را (انسانیت ناکافی برای فعال شدن گزینهی حمله به جپتو).
- پس از انتخاب **Refuse**، ژپتو شما را نابود میکند و پایان سوم فعال میشود.

---

### **نکات کلیدی:**
۱. **ذخیرهسازی فایل سیو:**
- قبل از نبرد با **Nameless Puppet**، فایل سیو را کپی کنید. با این روش میتوانید هر سه پایان را با بارگذاری مجدد فایل تست کنید.

۲. **افزایش انسانیت:**
- دروغ گفتن، گوش دادن به صفحات گرامافون، استفاده از ایموشن **Pray** و انتخاب دیالوگهای مهربانانه انسانیت را افزایش میدهد.

۳. **کاهش انسانیت:**
- حقیقت گفتن، حمله به NPCها (مثل روباه و گربه) یا نادیده گرفتن صفحات گرامافون انسانیت را کاهش میدهد.

درضمن اسپید ران برو ، خیلی سریع میتونی تموم کنی و نیاز به لول آپ نیست
سلام.
به نظرم پایان بندی های گفته شده اشتباه هست.
چون توی پایان واقعی ما تبدیل به انسان شده و قلب رو به ژپتو نمیدیم که باعث میشه با نمیلیس بجنگیم و صحنه مخفی رو ببینیم.
توی پایان بد قلب رو به زپتو میدیم و باعث میشه که پسرش زنده بشه و اتفاقات ناگوار ادامه داشته باشه.
توی پایان خوب هم که عروسک باقی میمونیم و انتخاب میکنیم که قلب رو به ژپتو نداده و با نمیلیس بجنگیم.

آخرین ویرایش:
سلام.
به نظرم پایان بندی های گفته شده اشتباه هست.
چون توی پایان واقعی ما تبدیل به انسان شده و قلب رو به ژپتو نمیدیم که باعث میشه با نمیلس بجنگیم و صحنه مخفی رو ببینیم.
توی پایان بد قلب رو به زپتو میدیم و باعث میشه که پسرش زنده بشه و اتفاقات ناگوار ادامه داشته باشه.
توی پایان خوب هم که عروسک باقی میمونیم و انتخاب میکنیم که قلب رو به ژپتو نداده و با نملیس بجنگیم.
شاید اسماشون رو اشتباه نوشتیم

• Like
Reactions: DM.JAGUAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or