LEGO The Lord of the Rings

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SMM9

عضو تحریریه

سازنده: TT Games

ناشر: Warner bros

سبک: Adventure

تاریخ انتشار:October 30, 2012 (آمریکا)
November 23, 2012 (اروپا)

امتیازجهانی: 49.33 (لینک)

تعداد تروفی: 27

از سری بازی های لگو هست که اگر تجربه کرده باشید با فضاسازی و جو آنها اشنایی کامل دارید. اصولا بازی های لگو نمرات آنچنانی نمیگیرن ولی بخاطر سبک خاص و محیط های پر جزئیاتشون و ماجراجویی ها و معماهای پر تعدادشون طرفداران خودشون رو دارند. از طنز خاص این سری بازی ها هم نمیشه گذشت مخصوصا اشارات طنز به فیلم ها!
بازی تقریبا شبباهت فراوانی به نسخه PS3 داره و یک تجربه همراه از همون نسخه رو ارائه میده. در آخر اگر از نسخه های دیگه لگو لذت بردید به امتیازات توجه نکنید و مطمئن باشید از این نسخه هم لذت میبرید مخصوصا اینکه بازی های لگو روی کنسول های دستی لذت خاصی دارن!

بله بنده از این بازی خیلی لذت بردم!
به شخصه از طرفداران شدید سری ارباب حلقه ها وسه گانه ی تحسین برانگیز پیتر جکسون هستم و و قتی که اولین بار این عنوان رو نمایی شد خیلی ناراحت شدم ولی بعد از تجربه ی اون کاملا ازش راضی بود!
البته یک تفاوت اساسی با لگوهای دیگه داشت و اون اینکه کاراکتر ها صحبت می کردند و دیالوگ داشتن....
خب از بازی لگو زیاد نمیشه انتظرات بالایی داشت ولی کاملا سرگرم کننده هستند وارزش یک بار بازی کردن رو دارن و اتافقا استقبال خوبی هم از این بازی ها میشه و فروش سود آوری دارن!!

برای کسانی که سری فیلم های یک بازی لگو رو دیدن که لذت چند برابر و فوق العاده ای داره:d
اینم عکسی از باکس بازی!

برای اعضا پلاس هم 31 جولای بصورت رایگان در استور قرار میگیره

من دانلودش کردم و یکم هم بازی کردم اما ماشالله چه دوربین داغونی داره:دی بریم ببینیم پلات میشه یا نه:دی

دوربینش فقط تو اول هر بخش داغون هست و تو خود مراحل دیگه دوربین ثابت میشه و اذیت نمیکنه. پلاتشم که خیلی آسونه میگیری
منم چون از لگو ها کلا خوشم میاد از اینم دارم لذت میبرم

سری های لگو برای ویتا ارزش خریدن ندارند چون متاسفانه از روی نسخه ی 3DS روی VITA پورت میشند!برای همینم محدودیت های زیادی نسبت به نسخه کنسول دارند، مثلا همون Batman2 روی ویتا که اوپن ورلد نبود+معمولا هم وسایل نقلیه هم ندارند!

نسخه 3DS:

نسخه ویتا:

PC/PS3/XBOX:

تو نسخه ویتا چیزی به اسم لشگر دشمنان وجود نداره و نمی تونید آزادانه اسب سواری کنید.انگار که نینتندو سیبیلای این کمپانی رو چرب کرده باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or