Lego Indiana Jones- PC Version

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی LEGO Indiana Jones: The Original Adventures محیط سرگرم کننده و نوآورانه LEGO را با تمامی صحنه های جذاب و اکشن سری فیلم های Indiana Jones از قبیل Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark ، Indiana Jones and the Temple of Doom و Indiana Jones and the Last Crusadeترکیب کرده است.داستان بازی زندگی پرفراز ونشیب دکترJones را از میان جنگل های آمریکای جنوبی تا فراز بلندترین کوه های هند دنبال می کند.طرفداران فیلم می توانند شخصیت محبوب خود را در عبور از موانع و حادثه های سر راه Jones همراهی کنند.

البته در عبور از موانع و کنجکاوی در سرزمین های باستانی Jones تنها نخواهد بود و یارانی همچون Marion Ravenwood و Short Roundاو را دراین سفر همراهی خواهند کرد.بازیکنان همانند آنچه در بازی پرفروش LEGO Star Wars مشاهده کردند می توانند شخصیت قهرمان خود را به دلخواه تغییر دهند.

sshotfeat.asp

· تمام طرفداران قهرمان کلاه به سر فیلم می توانند همزمان با انتشار فیلم Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull در ماه می هیجان موجود در فیلم را با LEGO Indiana Jones به شکلی واقعی تجربه کنند.

· از شلاق معروف Indy برای عبور از موانع،نبرد با دشمنان ،عبور از شکاف ها و حل مسائل مختلف استفاده کنید.

· برای اولین بار در بازی LEGO شخصیت داستان در محیط اطراف خود غوطه ور شده است.کاراکتر بازی می بایست برای عبور از موانع شناکند،از میان صخره های عبور کند،از لبه ای به لبه ی دیگر بپرد و یا از اشیای محیط استفاده کند.
sshotfeat.asp

· سلاح های زیادی برای مبارزه با دشمنان در بازی وجود خواهد داشت(تفنگ،شمشیر،بطری و...)

· یاران شما هم در بازی هرکدام قابلیت خاص خود دارند که می توانند شما را در رسیدن به هدفتان کمک کنند.

· با استفاده از سیستم طراحی کاراکتر قهرمان محبوب خود را شخصا بسازید.

· معماهای گوناگون را در بازی با کمک فکر و یا همراهان خود حل کنید.

مد بازی همکاری جدید بازی به والدین اجازه می دهد در کنار فرزندنشان از یک بازی شوخ و جذاب لذت ببرند.

مد بازی همکاری جدید بازی به والدین اجازه می دهد در کنار فرزندنشان از یک بازی شوخ و جذاب لذت ببرند.
سلام
من منظور نویسنده رو از این تیکه متوجه نشدم :confused: لطفا یه نفر که کتوجه شد به من هم بگه که منظور از این خط آخر چی بود؟
یا علی مدد

سلام
من منظور نویسنده رو از این تیکه متوجه نشدم :confused: لطفا یه نفر که کتوجه شد به من هم بگه که منظور از این خط آخر چی بود؟
یا علی مدد
فکر کنم مد اینجا به معنی اون مد خودمون نیست فکر کنم منظورش اینه که والدین میتونن همراه بچه هاشون این بازی رو انجام بدن:confused:

منم دموی بتزی رو دیدم خیلی باحله کلی خندس .

اون جمله هم فک کنم منظورش اینه که سبک بازی اینجریه که پدرومادر بچه هم میتونن بشین و از بازی لذت ببرن .

نمیدونم بازی رو دیدین یا نه خیلی گوگولیه تیر میخوره به دشمنا میشکنن :love:

منم این بازی رو گرفتم خیلی خوب هست.
از نظر گرافیک نسبت به Lego:SW تو یه سری افکت ها پیشرفت داشته.
از نظر داستان کل بازی تشکیل شده از سه تا فیلم که تا حالا من دو تا از فیلم ها رو تموم کردم.
اینو دو نفره بازی کنین بیشتر حال میده.
منم موافقم بخش دو نفره خیلی بیشتر حال میده:biggrin1:کلا خنده تر میشه

سيستم مورد نيازش چيه ؟؟؟
آخ كه من عاشق بازي هاي خنده ام:biggrin1:
---------------------------
Minimum System Requirements
---------------------------
--------
Computer
--------
Required: 100% DirectX 9.0c compatible computer

---