شایعه Legion عنوان بعدی Watch_Dogs خواهد بود

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
watchdogs2.jpg

طبق جدیدترین اطلاعاتی که از شعبه UK امازون لیک شده Watch_Dogs 3 با نام Legion شناخته خواهد شد بازی در آینده ای نزدیک در شهر لندن اتفاق خواهد افتاد داستان بازی در زمان پسا Brexit (یک حزب سیاسی در اروپا وابسه به انگلستان) خواهد بود زمانی که سیاست و تکنولژی به کلی در این شهر تغییر ایجاد کرده جایی که خیلی شبیه به فرهنگ غربی امریکایی بوده حالا تبدیل شده به جلانگاه دوربین های نظارتی به طور کلی یک زمین بازی عالی برا سری بازی های Watch_Dgos ! گفته میشه در بازی در غالب شخصیت خاصی بازی نمیکنیم به سبک بازیی چون Driver San Francisco قابلیت سویچ بین NPC ها را خواهیم داشت هر NPC انیمیشن و رفتار و قابلیت های منحصر به فرد خوردش را خواهد داشت ! طبق گفته جیسون شرایر نویسنده کوتاکو گفته میشه که این سیستم در نوع خودش به شدت یونیک و جاهطلبانه خواهد بود جوری که سازندگان بازی رو به سر کردن مشکلات زیادی وادار کرده و حتی یک بار باعث تاخیر خوردنش شده !

Watch Dogs Legion Leaks, Will Let You Play As Any NPC

آخرین ویرایش:
به عنوان کسی که از نسخه دوم لذت بردم خیلی منتظرشم، بشدت دنبال یک GTA تو لندن بودم حالا این اومده بازم غنیمته :دی من که با فاز فان نسخه دوم حال کرده بودم، این با توجه به اینکه تو لندنه احتمال میره دوباره فاز سنگین داشته باشه که فقط امیدوارم چهار تا قابلیت کار آمد درست و حسابی داشته باشه نه مثل نسخه اول که نصف چیزاش فقط واسه به رخ کشیدن تو تریلرا بود و توی گیم پلی بازی اونقد به کار نمیومد.

• Like
Reactions: FUTURE
این سوییچ کردن جالبه هر چند تو درابور انچنانم چیز خاصی نبود سوییچ رو NPC های متفاوت مثلا میومدی با سرعت بری داخل دره سوییچ میکردی رو یکی دیگه و یکم مکالمه میکرد و ادامه کار

این پروژه watch dogs چه پروژه خوبی بود، رسما گند زدن توش رفت!
وقتی نسخه اولشو نشون دادن. نمیدونم یوبی چرا اینقدر دوست داره شخصیت سازی نکنه؟ تقریبا از بعد از AC3 تمام بازی هاش تک شخصیتی و تک نسخه ای هستند و شخصیت بازیهاش هم شدیدا چرت و بی در و پیکر شده.

Watch Dogs 2 که یه اشغال به تمام معنا بود! نمیدونم والا

کلا یوبی شخصیت ها رو مثل زباله میدونه که تاریخ مصرفشون یه سال بیشتر نیست بعد میندازه سطل آشغال دوباره یکی دیگه
آیدن شخصیت خوبی بود که فنا شد ، ایکاش این بحث سوییچ بین NPC ها فقط در حد شایعه باشه

• Like
Reactions: Assassin's Creed

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or