شایعه Legend of Zelda جدید برای هر دو کنسول NX و Wii U عرضه خواهد شد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
397mp4d7psjwrrvq8n8f.jpg

خانم «امیلی راجرز» در اکانت توییتر خود شایعات جالبی از جدیدترین عنوان سری «Legend of Zelda» منتشر کرده‌اند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

شایعات منتشر شده توسط خانم «راجرز» به شرح زیر هستند.

• شایعه اول: «بله، «زلدا» برای هر دو کنسول Wii U و NX منتشر خواهد شد. من این موضوع را با افراد بسیار زیادی تایید کرده‌ام. شما می‌توانید هر کدام از این دو نسخه را خریداری کنید. یا هر دو را بخرید.»
  • شایعه دوم: «من از منابع متفاوتی شنیده‌ام که در «زلدا» جدید می‌توانید شخصیت قابل بازی خود را از بین دو گزینه شخصیت مرد و شخصیت زن انتخاب کنید.»
  • شایعه سوم: «صداگذاری برای اکثریت شخصیت‌ها در بازی وجود دارد.... بجز «Link» (شخصیت اصلی)»
شایعه اول زیاد دور از انتظار نیست و در حقیقت اطلاعات لو رفته نینتندو در دسامبر گذاشته، تقریبا این مورد را تایید می‌کنند.

در مورد خانم «راجرز» که خود یک خبرنگار هستند نیز باید بگوییم که ایشان پیش‌تر نیز خود را به عنوان یک منبع قابل اعتماد ثابت کرده‌، و اولین شخصی بودند که از عرضه «Paper Mario» جدید برای کنسول Wii U خبر دادند.

علاوه بر ایشان، آقای «نیل روناگان» از سایت «Nintendo World Report» نیز اعلام کرده‌اند که شایعات مشابه‌ی از منابع مختلف شنیده‌اند. حال باید منتظر ماند و دید که شرکت «نینتندو» نسبت به این شایعات واکنشی نشان می‌دهد یا خیر.

(تصویر خبر از شخصیت «Linkle» در بازی «Hyrule Warriors» است.)

لینک منبع

اُمیدوارم اگه شخصیت قابل بازی زن میخوان بزارن، بجای Linkle برن سراغ سلطانه قلبها، زلدا. >:D<
یعنی شخصیت مرد مثل همیشه لینک باشه و شخصیت زن زلدا، اینجوری میشه داستانو از یه دید دیگه هم روایت کرد و بالاخره عُشاقه سری هم به آرزوی دیرینه‌شون میرسن (بازی کردن با زلدا)... البته تو Spirit Track هم میشد زلدا رو یکجوری کنترل کرد ولی اونجا خیلی ساده و باقالی بود، اصلاً حس و حال نقش اصلی بودن رو نداشت و بیشتر کمکی بود. :D

در کل من در هر شرایطی زلدا رو به لینکل ترجیح میدم و به حول و قوه الهی که فقط در حد همون یه کرکتر برای سری Hyrule Warriors باقی میمونه و زلدا میشه نقش اصلی. :D

• Like
Reactions: Mr. Children
امیدوارم شاهکار بشه مثل سری های قبلش (مثل Twilight princess ,و ocarina of time و skyward sword و ...)
یکی از مهمترین بازی های 2016 هستش برای من (جز سه بازی مهم 2016 هست برام)
شایعه اول که خیلی احتمالش زیاده به نظرم
دومی هم فکر کنم اگه از لینکل استقبال شده باشه محتمل هستش(به شخصه خیلی خودم استقبال نمیکنم (البته باز حق انتخاب هست فکر کنم اما اگه همونطور که آریا گفتند بشه زلدا رو انتخاب کرد و روایت داستان هم عوض بشه عالی میشه , اما بعید میدونم اینو)
اما سومی ؟؟ نمیدونم ؟
تشکر بابت خبر

من كه كلا با وجود زلدا داخل بازي مشكل دارم خيلي دوست دارم يه روز از اين مياموتو بپرسم چرا اسم بازي رو زلدا گذاشت،
صدا گذاري هم به نظرم به روح بازي لطمه ميزنه،
كاش بازي شبيه اون چيزي ميشد كه داخل كنفرانش رونمايي از نينتدو وي يو نشون دادن ميبود يه فضاي تاريك ( مثل twilight princes ) با همه اينا بازم براي بازيش لحظه شماري ميكنم واقعا حيفه كه ايرانيها زياد با نينتندو اخت نيستن و حال نميكنن چون دارن خوب بازي رو از دست ميدن ، حس ادونچري كه بازي زلدا به ادم ميده رو من داخل هيچ بازي تجربه نكردم

من كه كلا با وجود زلدا داخل بازي مشكل دارم خيلي دوست دارم يه روز از اين مياموتو بپرسم چرا اسم بازي رو زلدا گذاشت،
صدا گذاري هم به نظرم به روح بازي لطمه ميزنه،
كاش بازي شبيه اون چيزي ميشد كه داخل كنفرانش رونمايي از نينتدو وي يو نشون دادن ميبود يه فضاي تاريك ( مثل twilight princes ) با همه اينا بازم براي بازيش لحظه شماري ميكنم واقعا حيفه كه ايرانيها زياد با نينتندو اخت نيستن و حال نميكنن چون دارن خوب بازي رو از دست ميدن ، حس ادونچري كه بازي زلدا به ادم ميده رو من داخل هيچ بازي تجربه نكردم
با این تیکه بولد شده موافقم . متسفانه من شاید نتونم تجربه کنمش مگر احتمالا با NX اگر بگیرمش و البته براش بیاد (به نظرم 99درصد میاد براش)
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: esm nadaram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or