آقا عجب ریمستری دادن ، به به
بازی رو دادم بالا یه ضرب 4ساعت بازی کردم.
از همون ثانیه اول که با توتوریال شروع میکنیم تسخیرتون میکنه تا انتها ولتون نمیکنه.
واقعا یادم رفته بود که بخش آموزشی بازی با حفظ مینیمال و اینقدر سرراست بودن ولی جذاب هم میتونه باشه.
دستشون درد نکنه حتی رفتن یکسری محتواهای کات شده از بازی رو هم برگردوندن و گذاشتنشون تو بخش Lost Levels که بتونین حتی بازی کنین.
تو منوهای بازی که بچرخین حتی رفتن فیلمهای داخل استودیو حین صداگذاری شخصیتها رو هم از یه جایی پیدا کردن و به همراه پکیج منتشر کردن.
یه بخش به اسم Dark Chronicle اضافه کردن که کل داستان سول ریور 1و 2 رو میتونین اونجا بخونین.
یه سری ویژگی جدید هم به بازی اضافه شده مثل World Map و... که خیلی کمک میکنه.
حتی چک لیست اضافه شده که بدونین تو هر منطقه آبجکتها رو تموم کردین یا نه.
شاید خیلی مهم نباشه ولی اچیومنت اضافه شده.
اگه این سری رو تجربه نکردین که قطعا بین شماها درصد بالایی این شرایط رو دارن و حتی اگه بازی کردین باز هم پیشنهاد میکنم این پکیج رو تهیه کنین.
گرافیکی هم به راحتی قابل بازیه چون خیلی شبیه به خروجی گرافیکی بازیهایی مثل World of Warcraft میمونه و فانتزیه که به راحتی حتی سالهای بعد هم قابل بازیه.
من که میگم حتی خیلی به روزه و چیزی نیست که تو خیلی از بازیهای امروزی نبینیم.
نکته جالب اینکه مثل ریمسترهای Halo , Diablo و... میتونین تو هرلحظه بین گرافیک اوریجینال و ریمستر سوییچ کنین ، حتی تو کاتسینها.
غیر از این سینماتیکها ، شخصیت پردازی ، صداگذاریها ، داستان و نحوه روایت میخکوبتون میکنه.
اگه میخواید یکی دو عنوان دیگه به بهترین بازیهایی که تو عمرتون تجربه کردین اضافه کنین این ریمستر رو از دست ندین.
اینطوری فکر کنین که مثلا Astro Bot شدودراپ میشد و هیچ تبلیغاتی در موردش انجام نمیشد و یکی میومد بهتون میگفت این بازی رو حتما بازی کن.
میخوام بگم اینقدر مطمئنم که بعد تجربش این دوتا بازی تو کمترین حالت میره جزو Top5 عمرتون.
پلی تایم های بازیها هم حول و حوش 11-10 ساعته برای هر کدوم از بازیها.
==========
الان هم بهترین فرصته چون کاملا مشخصه که دارن نسخه بعدی رو میسازن.
اون کامیکی که از این سری اومده بود به کیک استارتر و درخواست 100 هزار دلاری براش داشتن بالای یک میلیون دلار کمک جمع آوری کرده ، دیگه خودتون حساب کنین که چقدر شرایط فروش ریمستر میتونه خوب باشه.
پس انتظار عجیبی نیست که فکر کنیم قطعا نسخه جدیدی از این سری در حال پیشرفته.