Laptop :مشاوره در خرید و ارتقاء

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

jj20

کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان:love:
از اونجا که دیدم هر دفعه برای خرید یک لپتاپ یک تاپیک جداگانه زده میشه و برای این که دوستان هم زودتر و منسجم تر به جوابشون برسن تصمیم به زدن یک تاپیک کلی در این باره گرفتم تا از این به بعد دوستان تمامی سوالاتشون رو در این زمینه تو این قسمت بپرسن و هم بتونن از سوالات دیگر دوستان در این قسمت استفاده کنند . امید وارم با همیاری همه دوستان این همدیگر را در این امر یاری کنیم.

اتفاقا من تخصص اصلیم این هست و از این به بعد بخش عمده ی فعالیتم رو تو این تاپیک در خدمت دوستان هستم تو فرومهای دیگه هم که بودم کارم این بود حالا نمیدونم چقدر از دوستان بشناسند.:love:

در ابتدا مطلب در مورد نکات قبل از خرید مینویسم چون میدونم بیشتر سوالات دوستان ممکنه به اینا مربوط باشه:

1- اول از همه روی دستگاه ، پشت دستگاه ، کناره های دستگاه را نگاه کنید ... هیچ گونه اثر ضربه و خراشیدگی و بد جا افتادن قطعات مونتاژ شده نباید باشند ... همچنین خاک گرفته هم نباشه چون معلومه یا دست دومه یا توی ویترین بوده ... با نگاه زیر دستگاه میتونید قسمت فن رو چک کنید از لحاظ خاک گرفتگی ... همچنین برچسب پشت مانیتور روی دستگاه کنده نباشه (محافظ طرح دستگاه) ... جنس ویترینی هم نخرید ... به هیچ وجه ... توی جعبه حتما باشه و براتون باز کنه بهتره تا اونی که توی ویترین در بیاره ... سعی کنید برای خرید اینترنتی نخرید و شخصا انتخاب و تست کنید

اثر خوردگی رو پیچ های زیر دستگاه نباشه وگرنه یعنی باز شده و یا آپگرید شده ... اگر هولوگروم گارانتی روی پیچ یا در زیری داره نباید پاره شده باشه

2- سریال روی جعبه رو با پشت دستگاه چک کنید تا مطمئن بشید جعبه خودشه ... همچنین اگر ویندوز اصل داره باید سریال نامبر به همراه ورژن اون زیر دستگاه روی یک برچسب باشه

3- اگر سی دی درایور و application داره نباید باز شده باشند و باید پلمپ باشند ... شارژر و باتری اشکال نداره اگر باز باشه چون توسط خود نمایندگی ها تست میشوند

4- دستگاه رو روشن کنید ، تمام قسمت ها بلوتوث ... WIFI ... دوربین و میکروفنش و ... رو چک کنید ... اگر مقدور بود تبادل اطلاعات داشته باشید و یا با وب کم یک عکس بگیرید ... به مقدار حافظه dedicate و share گرافیک سیستم در بخش system properties ... advanced ... adapter توجه کنید

5- وقتی برای اولین بار روشن میکنید و وارد ویندوز میشید ، باید یوزر و پسورد و تنظیمات زیان و ... رو ازتون بخواد ، در غیر اینصورت یعنی قبلا استفاده شده

6- مانیتور رو توی زاویه 45 افقی بگیرید که نوز توش بتابه ... اثر خط و نقطه یا پیکسل سفید و فرورفتگی و... نباید روش باشه ... همچنین لرزش غیر عادی نباید داشته باشه

7- یک فیلم DVD واقعی و بدون خش ببرید و DVD rw و پخش DVD و دکمه های بالای کیبورد اون رو تست کنید و از فروشنده بخواهید کنترل از راه دور رو براتون راه بندازه ... صدا و تصویر نباید نویز داشته باشه ... دقت کنید که در تمامی حالات اگر DVD شما سالم است DVD Drive بهیچ وجه نباید لرزش و صدای غیر عادی داشته باشد

8- وارد کامپیوتر که شدید از توی system properties در کنترل پانل تمام قطعات و گرافیک رو تست کنید ... همونجا باید لوگوی HP و مدل دستگاه و همچنین لوگوی ویندوز genuine وجود داشته باشه ... برای دل و توشیبا و ... نیز لوگوی خاص خودشون رو داره

9- شارژر و حتما تست کنید ... یعنی به برق بزنید و شارژ شدنش رو ببینید ... و دکمه های فانکشن و ... رو نیز روی کیبورد تست کنید

10- همچنین محتوای جعبه رو با کاتالوگش چک کنید که چیزی کم و کسری نداشته باشه ... اگر روی جعبه توسط نمایندگی زده FREE Case یعنی باید کیف مجانی اوریجینال هم باش باشه

11- گارانتی رو حتما چک کنید ... اگر مال یک شرکت معتبر باشه حتما باید کارت گارانتی مهر شده توسط فروشگاه بهمراه ذکر در فاکتور از تاریخ خرید داشته باشه و همچنین مشخصات اصلی نوت بوک یعنی سی پی یو و هارد و رم و گرافیک و سایز مانیتور باید ذکر شده باشه... این که کارت نداره و گارانتی خودمه فقط بهونه هست ... در این موارد به فروشنده اعتماد نکنید !

12- خرید خوبی داشته باشید

البته تو بعضی موارد میشه کوتاه اومد و عینا مثل موارد گفته شد نباشه:)

حالا شما که تخصصتون این هست
نوت بوکو برای بازی توصیه میکنین من هنر میخونم میخام تا 1 ماه دیگه یه کامپیوتر بگیرم با گرافیک خیلی بالا به نظرتون دسکتاپ بگیرم یا نوت بوک؟

سلام
از اساتید اهل فن خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که تو رنج 1میلیون تا یک میلیون و صد بهترین لپ تاپی که می تونم بخرم چیه؟
چون من تو زمینه لپ تاپ اصلا آگاهی ندارم لطف کنین با مشخصات کامل بهم بگین.
یا علی مدد

سلام
از اساتید اهل فن خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که تو رنج 1میلیون تا یک میلیون و صد بهترین لپ تاپی که می تونم بخرم چیه؟
چون من تو زمینه لپ تاپ اصلا آگاهی ندارم لطف کنین با مشخصات کامل بهم بگین.
یا علی مدد

Acer Aspire 5920 رو پیشنهاد می کنم که با توجه به قیمت کیفیت و مشخصات مناسبی داره. ;)

Acer Aspire 5920 رو پیشنهاد می کنم که با توجه به قیمت کیفیت و مشخصات مناسبی داره. ;)
سلام
از پیشنهادتون خیلی خیلی ممنوم. ولی این بنده خدایی که می خواد لپ تاپ رو بخره(پسر عموم) بیشتر روی سونی و یا dell تاکید داره. از این دوتا برند چیزی یشنهاد نمیکنید؟
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or