LAN بازی کردن Warcraft 3 کمک فوری

سلام
من بازی Warcraft 3 هر دو نوع آن همراه با Frozen Throne را دارم orginal هم نیست و دو تا رایانه در خانه داریم که درست شبکه شده اند بعد من هر کار که می کنم نمی توانم Lan بازی کنم و اگر ممکن است دوست عزیز کامل توضیح بدهید چه روندی را باید طی کنم تا بتوانم بازی را Lan انجام بدهم
ممنون

اول باید توی My Network places اون یکی کامپیوتر رو داشته باشی .

دوم باید فایر والت خاموش باشه .

وقتی بازی رو توی local network باز میکنی با رفتن توی قسمت Create Game یه مپ رو انتخاب میکنی ( دو بار کلیک ) و منتظر می مونی تا دوستت تو قسمت Local games بازی تو رو ببینه و بیاد تو .

اگه مپ انتخوابی تو رو نداشته باشه به سرعت دانلود می کنه و تو پوشه ای به اسم دانلود ذخیره میکنه .

اگه مشکل دیگه ای داشتی کامل توضیح بده .

دست شما درد نکنه

سلام
آقا دست شما درد نکنه من این کارها را بارها و بارها انجام می دادم و وقتی روی Join می زدم این Error را می داد

http://i31.tinypic.com/wrj3bc.jpg

بعد شما گفتید که این فایوال بی مصرف را غیر فعال کنم مشکلم حل ای لعنت به هرچی فایروال ویندوز چند روز که الاف کرده ما را واسه ی این فایروال مشکلم حل شد و همان فایروال بود و من هم به همه توصیه می کنم حتما این فایروال را قطع کنند. در ضمن نمی دانم چرا این دکمه ی تشکر ما چند وقتی است که پریده شما نمی دانید چرا؟
ممنون

ضمن سلام برادر متاسفانه راه اصلا این نیست ابتدا باید بگین ای پی 2 تا سیستم از طریق LAN رو درست زدید ؟ اگر نزدید من اموزشش رو همین جا میدم
ابتدا میرین تو قسمت کنترل پنل /network بعد رو لن peropertis بعدش internet protocol tci رو روش کلیک میکنی باید ای پی بدی هر دو تا سیستمو ها همین جا میاری
خوب قسمت اول برایه سیستم اول 192.168.1.1 سابنت ماسک (قسمت دوم) 255.255.255.0 قسمت سوم رو خالی میزارید قسمت پایینی ای پی سیستم دیگه رو باس بنویسی
192.168.1.2 خوب حالا سیستم دوم قسمت اول ای پی 192.168.1.2 قسمت دوم 255.255.255.0 قسمت سوم دوباره خالی در قسمت پایینی هم ای پی سیستم اول 192.168.1.1
خوب کار ای پی تموم شد حالا میری تو قسمت کنترل پنل ویندوز تو فایروال در قسمت Exception این گزینه رو میزنی add program, بعد بازی رو که میخوای بازی کنی اد میکنی و بعدش هم تمومه
اگر باز هم نشد به این ای دی پی ام بده انشاالله که درست بشه jasoonhero@yahoo.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or