l E3 2019 نمايش ١٤ بازي از استوديو هاي مايكروسافت

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
IMG_4157.JPG

با نزديك شدن به نمايشگاه E3 2019 شركت هاي مختلف برنامه هاي خود در اين رويداد را معرفي ميكنند.مايكروسافت در اين نمايشگاه كنفرانسي اختصاصي و طولاني خواهد داشت...

107879

امروز فیل اسپنسر رییس بخش XBOX با انتشار يك توییت اعلام کرده است که در کنفرانس مایکروسافت شاهد رونمایی از ۱۴ بازی ساخته‌شده توسط استودیو‌های خود مایکروسافت خواهیم بود.

مایکروسافت در سال‌های گذشته استودیو‌های زيادي را خریداری کرده و در E3 امسال قصد رونمايي از آخرين آثار اين استديو ها را دارد. در ١٤ عناويني كه مايكروسافت قصد نمايش آنها را دارد احتمال معرفي halo infinite و Gears 5 و نسخه جديدي از Forza و عناوين زياد ديگري وجود دارد.

Microsoft Will Have More First-Party Games Than Ever at E3 Press Conference - IGN

آخرین ویرایش:
همون طوری ک اسپنسر گفت کنفرانس امسال ماکروسافت مختص pc gamer یا xbox نیست بخاطر حضور پر رنگ تردپارتی های قوی اونم بعد از چند سال باید منتظر قوی ترین ترد پارتی های به احتمال زیاد میان نسلی بود
بازی هایی مثل
Avengers ک چند سال منتظر ی تیزر کوتاه ازش بود و حالا تایید شده نمایش داره
cyberpunk 2077 لعنتی که نمیشه منتظرش نبود
و سورپرایز هایی ک هنوز معرفی نشدن و قرار برای اولین بار به نمایش در بیان :x

همون طوری ک اسپنسر گفت کنفرانس امسال ماکروسافت مختص pc gamer یا xbox نیست بخاطر حضور پر رنگ تردپارتی های قوی اونم بعد از چند سال باید منتظر قوی ترین ترد پارتی های به احتمال زیاد میان نسلی بود
بازی هایی مثل
Avengers ک چند سال منتظر ی تیزر کوتاه ازش بود و حالا تایید شده نمایش داره
cyberpunk 2077 لعنتی که نمیشه منتظرش نبود
و سورپرایز هایی ک هنوز معرفی نشدن و قرار برای اولین بار به نمایش در بیان :x
اونجرز رو گفتی ... و گفتن... تایید شده تو کنفرانس SE نمایش داره:دی تاریخی که خودشون اعلام کردن،حالا یهو دیدی اینجا هم بود...ولی در اون حالت محتمل تر بود تاریخ نمیدادن یا فقط میگفتن E3 :D
تو لیست قبلیت هم... Crash تبلیغاتش با سونیه پس اینجا نخواهد بود.
گویا COD MW هم باز با سونیه...

• Like
Reactions: s.snake2 and g4mer
اونجرز رو گفتی ... و گفتن... تایید شده تو کنفرانس SE نمایش داره:دی تاریخی که خودشون اعلام کردن،حالا یهو دیدی اینجا هم بود...ولی در اون حالت محتمل تر بود تاریخ نمیدادن یا فقط میگفتن E3 :D
تو لیست قبلیت هم... Crash تبلیغاتش با سونیه پس اینجا نخواهد بود.
حالا بین این همه بازی جدید و معرفی نسده کی واقعا منتظر کرش هست؟! نهایت ۱۵ روز دیگه عرضه میشه تریلر دادن نداره دیگه

حالا بین این همه بازی جدید و معرفی نسده کی واقعا منتظر کرش هست؟! نهایت ۱۵ روز دیگه عرضه میشه تریلر دادن نداره دیگه
حالا بیاد میبینی کی منتظرش هست:p
ولی جدا از خود بازی،طرفدارهای بازی منتظر تایید یه سری کاراکترها یا مسیرهای جدید توی E3 هستن:دی
+ توی E3 و کنفرانس ها سابقه ی انتشار لانچ تریلر هم بوده قبلا، چیز عجیبی نیست!

• Like
Reactions: g4mer and Destro
با اینکه سونی فن هستم اما نسل پیش xbox360 هم داشتم و واقعا عالی بود یادش بخیر
کاش مایکرو بتونه به دوران اوجش برگرده ایکس باکس کنسول خفنیه خیلی پتانسیل خوبی داره امیدوارم که فن هاش رو نا امید نکنه

• Like
Reactions: g4mer
حالا بیاد میبینی کی منتظرش هست:p
ولی جدا از خود بازی،طرفدارهای بازی منتظر تایید یه سری کاراکترها یا مسیرهای جدید توی E3 هستن:D
+ توی E3 و کنفرانس ها سابقه ی انتشار لانچ تریلر هم بوده قبلا، چیز عجیبی نیست!
کرش واقعا خفنه:دی
فکر کنم nsane trilogy تقریبا ۱۰ میلیون نسخه فروخت که برای یه بازی ریمستر فکر کنم آمار خیلی فوق العاده ای باشه ریسینگشم که شخصا میگیرم اصلا ذره ای شک ندارم:دی شاید اگه کرش جدید میساختن احتمال شکست خوردنش بیش از ۵۰٪ میشد

• Like
Reactions: g4mer and Akiba
کرش واقعا خفنه:دی
فکر کنم nsane trilogy تقریبا ۱۰ میلیون نسخه فروخت که برای یه بازی ریمستر فکر کنم آمار خیلی فوق العاده ای باشه ریسینگشم که شخصا میگیرم اصلا ذره ای شک ندارم:دی شاید اگه کرش جدید میساختن احتمال شکست خوردنش بیش از ۵۰٪ میشد
اره ۱۰ میلیون فروخته البته اکتیویژن اصلا توانایی ساخت کرش جدید نداره نسل قبل هر چی ساخت تو دیوار بود حالا باز زدن تو کار ریمستر بهترین کرش ها و یک سود انچنانی هم دارن بدست میارن احتمالا بعد CTR میرن سراغ bash

• Like
Reactions: Destro
گفتن cod تو نمایشگاه حضور داره و خوب تو کدوم کنفرانس می تونه نمایش بهتری داشته باشه به نظرت؟!:دی
احتمال اینکه بیرون کنفرانس مایکرو یا تو کنفرانس pc نمایش داشته باشه هست ولی من به شخصه بعید میدونم:دی
یک مورد دیگه هم هست که مثل اینکه قرارداد اکتی با سونی برای تبلیغات cod تموم شده و احتمال اینکه دوباره برگرده طرف مایکرو زیاده:دی
در هر صورت امیدوارم که بیشتر از یک تیزر یک ی دو دقیقه ای وقت کنفرانس رو نگیره:دی

گفتن cod تو نمایشگاه حضور داره و خوب تو کدوم کنفرانس می تونه نمایش بهتری داشته باشه به نظرت؟!:D
احتمال اینکه بیرون کنفرانس مایکرو یا تو کنفرانس pc نمایش داشته باشه هست ولی من به شخصه بعید میدونم:D
یک مورد دیگه هم هست که مثل اینکه قرارداد اکتی با سونی برای تبلیغات cod تموم شده و احتمال اینکه دوباره برگرده طرف مایکرو زیاده:D
در هر صورت امیدوارم که بیشتر از یک تیزر یک ی دو دقیقه ای وقت کنفرانس رو نگیره:D

محتوای انحصار زمانی داره روی ps4 نیم ثانیه هم نمایش نداره :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or